خواص و مضرات نشاسته

یکی از فواید نشاسته ذرت کاهش چربی پوست است.

خواص مختلف نشاسته

نشاسته پودری سفید رنگ و بی بو است که در دانه ها و ساقه گیاهان و غلات یافت می شود. در ابتدا گندم منبع اصلی نشاسته بود. اما با گذشت زمان ذرت و سیب زمینی به منبع اصلی نشاسته تبدیل شدند. در ادامه با خصوصیات گل یا گندم آشنا خواهید شد.

نشاسته چیست؟

نشاسته پودری سفید رنگ و بی بو است که در ساقه، دانه و دانه گیاهان یافت می شود. نشاسته به کشک گندم معروف است. گلها شبیه گندم هستند.

آشنایی با خصوصیات گندم

خواص نشاسته سرد و خشک یا سرد و مرطوب است.

ارزش غذایی و محتوای کالری نشاسته 381 کالری در 100 گرم است. نشاسته حاوی فیبر، آهن، ویتامین B و کلسیم است. نشاسته کالری بسیار کمی دارد که علاوه بر پخت و پز در صنعت و تولید نیز استفاده می شود.

• درمان مشکلات پوستی یکی از ویژگی های گل:

می توانید از نشاسته برای بهبود آفتاب سوختگی، تحریکات پوستی، بثورات و سایر بیماری های پوستی استفاده کنید.برای این کار باید 3 قاشق غذاخوری نشاسته را با آب سرد به اندازه کافی مخلوط کنید تا به اندازه بادام زمینی غلیظ شود. سپس آن را روی پوست بمالید و روی آن را با کتان یا گاز بپوشانید و بگذارید خشک شود.

• پودر به عنوان یک نوع طبیعی پودر بچه:.

پودر نشاسته با خاصیت تسکین دهنده و ضد التهابی در طب سنتی برای بهبود تورم، سوختگی و تعریق (ناشی از پوشک زیاد) در نوزادان استفاده شده است.

بیشتر بخوانید:  نمک میوه چیست؟ و مزایا + طرز تهیه کیک با نمک میوه

• نشاسته مناسب برای پوست های چرب.

نشاسته چربی پوست را کنترل می کند. برای این کار باید نشاسته را با آب پرتقال تازه مخلوط کنید تا چسبناک شود سپس آن را به محل مورد نظر بمالید. این ترکیب چربی اضافی پوست را از بین می برد و آکنه و جوش را درمان می کند. همچنین پوست شما را روشن و درخشان می کند. .

• یکی از خواص نشاسته تنظیم قند خون است:

نشاسته منبع کربوهیدرات است که می تواند بر قند خون تأثیر بگذارد و حساسیت به انسولین را کاهش دهد.

مضرات نشاسته,خواص نشاسته گل,خواص نشاسته در طب سنتی پیشگیری از سرطان خاصیت نشاسته است.

• پیشگیری از سرطان با خوردن نشاسته:.

تحقیقات اخیر نشان داده است که خوردن نشاسته هایی مانند خاویار و شیر می تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش دهد.مصرف نشاسته می تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ مرتبط با مصرف گوشت قرمز را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

• نشاسته عفونت دندان را درمان کرده و درد دندان را تسکین می دهد.

نشاسته باعث کاهش درد دندان می شود. برای استفاده از آن باید این کار را انجام دهند. «نشاسته» را با آب سرد مخلوط کنید و وقتی سفت شد به آتش اضافه کنید. بگذارید خنک شود. برای تسکین درد آن را روی دندان های خود بمالید.

• نشاسته می تواند باعث ناراحتی معده شود.

غذاهایی که حاوی نشاسته مقاوم هستند، مانند لوبیا، قابل هضم نیستند و باعث ناراحتی معده می شوند.

خوردن بیش از حد کربوهیدرات های نامحلول مانند نشاسته مقاوم می تواند باعث ناراحتی معده، گاز و اسهال شود.

بیشتر بخوانید:  خواص بامیه + نحوه مصرف

• گلودرد، سرفه و گرفتگی صدا را التیام می بخشد.

یکی از راه های درمان سرفه و گلودرد استفاده از نشاسته است. برای این کار نشاسته ذرت را با کمی آب ولرم مخلوط کنید. وقتی نشاسته حل شد، آب گرم بریزید، مخلوط کنید و بنوشید. اگر ابتدا آن را در آب داغ قرار دهید، نشاسته حل نمی شود.اگر سطح آب شما بالاستبعد از استفاده از آب گرم، هنوز گرم نیست و گلوی شما را آرام نمی کند.

فواید نشاسته,خاصیت نشاسته,نشاسته چیست یکی از انواع گندم گندم است.

• درمان چشم درد:.

برای رفع قرمزی و درد و همچنین آبریزش چشم. پودر را با سفیده تخم مرغ مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید، سپس آن را به مدت 20 دقیقه روی چشمان خود بمالید.

از خواص نشاسته در طب سنتی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

• مخلوط نشاسته جوشانده با طالبی یا روغن بادام در درمان آمفیزم، خشونت، سرفه گرم، درد سینه، خونریزی در زمان بواسیر، قاعدگی و اسهال خونی، دفع مدفوع مفید است.

• نشاسته همچنین اثرات مهمی بر سلامت روده، کاهش قند خون، افزایش حساسیت به انسولین، چربی خون و وزن بدن دارد.

• نشاسته کم مواد مغذی است، مصرف آن باعث کاهش اشتها و هضم غذا می شود.

کاربردهای نشاسته در صنعت:

نشاسته علاوه بر دارو و غذا در صنعت نیز استفاده می شود.

استفاده از نشاسته در صنعت شامل مواد زیر است:

در تولید نساجی

در حفاری

در پزشکی

در کاغذ سازی

و….

کمبود نشاسته:

* برخی افراد به نشاسته حساسیت دارند و باید در خوردن آن احتیاط کنند

بیشتر بخوانید:  خواص جو

* خوردن زیاد گندم باعث چاق شدن افراد می شود.

* مراقب باشید به کودکان زیر 1 سال نشاسته ندهید.

* استفاده از هیدرواتیل نشاسته (به نام نشاسته ای) در دوران بارداری به خصوص در ماه اول اکیدا ممنوع است، زیرا باعث ناهنجاری های اعصاب و نخاع جنین می شود که باعث باروری می شود.منبع: خوی وب

مطلب پیشنهادی

خواص ماست

از خواص ماست چه می دانید ؟ دوستی با خواص ماست: ماست 1 محصول لبنی هست …