انواع مختلف ماکارونی و طرز تهیه غذاهایی با ماکارانی

دستور پخت انواع ماکارونی با سس های مختلف را در این مطلب می توانید به طور معمول برای اینکه پاستا نشاسته خود را آزاد نکند. بدون آب پز سرو می شود اما در صورت تمایل می توانید انواع ماکارونی را به شکل کولادا تهیه کنید. ماکارونی و پاستا به روش‌های مختلفی تهیه می‌شوند و بسته به سسی که با پاستا درست می‌شود، نام‌های مختلفی دارند. در ایران اغلب از رب نخ استفاده می شود که با سس گوشت چرخ کرده و رب گوجه فرنگی تهیه می شود و غذای مورد علاقه همه به خصوص کودکان است. ماکارونی، اسپاگتی و ماکارونی همگی از آرد سمولینا درست می‌شوند، برای تهیه اسپاگتی از خمیر رشته‌های بلند درست می‌کنند که می‌توان آن‌ها را در لوله‌هایی با قطرهای مختلف پر کرد. اما برای تهیه ماکارونی رشته های خمیری توخالی و بلندی وجود دارد که در قطرهای مختلف و اندازه های بلند و کوتاه تهیه می شوند.پاستا از نظر شکل ظاهری متنوع تر است، مانند ماکارونی فوسیلی یا ماکارونی مارپیچ، رشته فرنگی فتوچینی یا چینی، گوش ماهی یا صدف یا صدف، پوسته جامبو یا صدف بزرگ، پنه، خاویار یا برنج، فارفاله یا پروانه، ماکارونی یا ماکارونی مارپیچی، لازانیا. یا ورق پاستا، کانلونی یا سیلندر، ریگاتونی یا سیلندر سوراخ دار، ماکارونی سوپ یا ورمیشل فرم های مختلف ماکارونی و پاستا, دستور پخت ماکارونی ها, انواع ماکارونی عکس انواع ماکارونی پنه آلفردو مواد لازم برای پاستا پنه آلفردو 3 نفره پنه ماکارونی 200 گرم 2 حبه بزرگ خامه صبحانه 200 گرم شیر 300 میلی لیتر فیله مرغ چرخ کرده 300 گرم پنیر پارمزان 100 گرم فلفل به مقدار کره و نمک 50 گرم مورد نیاز قارچ قاچ 300 گرم طرز تهیه فرم های مختلف ماکارونی و پاستا, دستور پخت ماکارونی ها, انواع ماکارونی پخت انواع ماکارونی – پاستا پنه آلفردو طرز تهیه پاستا پنه آلفردو قارچ ها را شسته و ورقه ای برش دهید با کمی کره روی حرارت تفت دهید و کنار بگذارید. در همان ماهیتابه فیله مرغ خرد شده را با بقیه کره با حرارت زیاد تفت دهید تا چکه نکند و قسمت بالایی سرخ شود اما داخل فیله ها آبدار بماند سپس کنار بگذارید، سیر را رنده کنید. و در همان ماهیتابه تفت دهید تا عطر آن بلند شود. خامه را در آب سرد حل کنید و به سیر اضافه کنید و صبر کنید تا بجوشد. پنیر پارمزان را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید. وقتی سس آلفردو دوباره شروع به جوشیدن کرد، قارچ و فیله مرغ را اضافه کنید و کنار بگذارید.برای تهیه پاستا پنه، قابلمه ای را روی آتش بگذارید و آب و نمک و کمی روغن اضافه کنید و وقتی جوش آمد پنه ها را در قابلمه قرار دهید و 7 دقیقه بپزید تا نرم شوند سپس آبکش کنید و کمی آب سرد بریزید. آنقدر تکان دهید تا آب اضافی آن کاملا گرفته شودپاستا پنه را به سس آلفردو اضافه کنید و هم بزنید و یا پاستا را در ظرف مورد نظرتان بریزید و سس را روی آن بریزید. افزودن مرغ و قارچ به سس آلفردو اختیاری است و می توانید آن را حذف کنید. برای تزیین پاستا می توانید از جعفری، آویشن، ریحان و گوجه گیلاسی استفاده کنید. دو روش برای تهیه پاستا جامبو شلز. مواد لازم برای سالاد ماکارونی جامبو شلز برای 5 نفر. ژامبون 200 گرم. خیارشور 150 گرم. پوسته جامبو 350 گرم. نخود سبز. 200 گرم سس مایونز به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه سالاد ماکارونی جامبو شلز یک قابلمه را پر از آب کرده و روی آتش قرار دهید و وقتی جوش آمد نمک، فلفل، روغن و پاستا را به آب اضافه کنید و طبق دستور روی آن پشت بسته را به مدت 10-15 دقیقه بجوشانید. برای خوش طعم شدن پوسته های جامبو می توانید کمی آب مرغ یا آب لیمو به قابلمه اضافه کنید. پوسته های جامبو را آبکش کنید و کنار بگذارید. ژامبون و خیار شور را ریز خرد کنید. ذرت و نخود فرنگی را اضافه کنید و به مقدار دلخواه سس مایونز و ادویه اضافه کنید.داخل پوسته های جامبو را با مواد سالاد پر کنید و در سینی سرو بچینید و روی آن ها را بپوشانید و تا زمان سرو در یخچال بگذارید تا پاستاها طعم خوبی داشته باشند.طرز تهیه پاستا انواع ماکارونی ها, فرم های مختلف ماکارونی و پاستا, دستور پخت ماکارونی ها – ماکارونی جامبو شلز، پاستا جامبو شلز در دستور پخت ماکارونی جامبو شلز برای 8 نفر، جامبو شلز، 500 گرم گوشت چرخ کرده، 300 گرم فلفل دلمه ای خرد شده، 1 عدد پیاز، 100 گرم قارچ، 5 عدد نمک، ، فلفل، زردچوبه و آویشن به مقدار روغن مایع پنیر پیتزا یا موزارلا به مقدار لازم طرز تهیه ماکارونی جامبو شلز پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. فلفل دلمه ای را ریز خرد کرده و به پیاز اضافه کرده و تفت می دهیم. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سوسیس ها را ریز خرد کنید و اضافه کنید و مخلوط کنید. قارچ ها را ریز خرد کرده و به ماهیتابه اضافه کنید، آب قارچ آبکش شده، نمک و ادویه ها را اضافه کنید، پاستا جامبو شلز را طبق دستور بسته بپزید. مواد میانی را در پوسته های جامبو قرار دهید و در بشقاب مورد نظر بچینید و روی آن پنیر موزارلا یا پیتزا بپاشید و به مدت 10 دقیقه در مایکروویو یا فر بپاشید تا پنیر ذوب شود و روی آن قهوه ای طلایی شود.پاستا پستو مواد لازم برای پاستا برای 1 نفر پاستا 1 لیوان آب 4 لیوان نمک 1/3 قاشق چایخوری مواد لازم برای سس پستو برگ ریحان تازه 1 فنجان بادام 1/8 فنجان روغن زیتون خالص 1 و 1/2 قاشق غذاخوری سیر 1 حبه سیاه فلفل 1/2 قاشق چایخوری نمک مقدار مورد نیاز   طرز تهیه انواع پاستا – پاستا پستو طرز تهیه ماکارونی پستو برای تهیه سس پستو، بادام خام را در تابه ای بریزید و به مدت 3 دقیقه تفت دهید تا برشته شود، سپس کنار بگذارید. برای خنک کردن و پوره کردن در غذاساز.برگ ریحان، سیر و کمی نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط کنید. روغن زیتون را کم کم اضافه کنید تا قوام سس به اندازه مناسب باشد. حدود 5-6 قاشق غذاخوری از این سس پستو برای پاستا هر فرد کافی است. بقیه سس پستو را برای وعده های بعدی در یخچال نگهداری کنید. پاستا را طبق دستور بسته به مدت 7-8 دقیقه بپزید و آبکش کنید. سس پستو و پاستا را مخلوط کرده و مقداری فلفل، آویشن و پنیر پارمزان بپاشید، می توانید کمی آبلیمو به سس اضافه کنید تا رنگ سبز ریحان تغییر نکند. سس پستو را می توانید تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید. ماکارونی شکلی مواد لازم برای ماکارونی شکل دار ماکارونی شکل دار ترجیحا لوله ای 400 گرم پنیر پیتزا 300 گرم سوسیس 200 گرم سس گوجه فرنگی به مقدار لازم سس لازانیا سفید به مقدار لازم نمک و فلفل آویشن پودر شده به مقدار لازم یک قاشق چای خوری نام انواع ماکارونی, طرز تهیه انواع ماکارونی, پخت انواع ماکارونی طرز تهیه انواع ماکارونی – ماکارونی شکل، طرز تهیه ماکارونی شکل دار، ماکارونی شکل دار را طبق دستور بسته بپزید و کف و کناره های قالب یا ظرف مورد نظر را چرب کنید. اگر از ماکارونی استوانه ای استفاده می کنید، تمام پاستاها را به طور یکنواخت در قالب قرار دهید.اگر از انواع دیگر پاستا استفاده می کنید، نیمی از آن را به طور مساوی در کف تابه پخش کنیدسس لازانیا را روی پاستا بریزید و قالب را تکان دهید تا سس به تمام پاستا نفوذ کند، کالباس را ریز خرد کرده و به همراه کمی فلفل، پنیر رنده شده و پودر آویشن روی مواد بریزید و با سس گوجه فرنگی بپوشانید. به جای سوسیس، می توانید از قارچ، گوشت یا مرغ استفاده کنید. بقیه پاستا را اضافه کنید و بقیه پنیر را روی آن بریزید و روی آن را با سس گوجه فرنگی تزئین کنید و به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 200 درجه بگذارید تا پنیر طلایی شود. اسپاگتی بلونتز مواد لازم اسپاگتی بلونتز اسپاگتی 400 گرم پودر پنیر پارمزان 50 گرم روغن زیتون به میزان لازم پیاز جمینی خرد شده مخلوط بزرگ گوشت گوسفند و گوسفند چرخ کرده 300 گرم رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری سیر له شده چهار تکه کرفس جوزا خرد شده، یک ساقه هویج جوزای خرد شده، یک عدد پوره گوجه فرنگی، پنج عدد آب 500 میلی لیتر گوشت، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم  ورقه طرز تهیه انواع پاستا – اسپاگتی بلوز طرز تهیه اسپاگتی بلوز فیل دو -سوم قابلمه را با آب، نمک و روغن زیتون اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.اسپاگتی را به قابلمه اضافه کنید و طبق دستور بسته بپزید و آبکش کنیدبرای تهیه سس بلونز، پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا شفاف شود. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و هم بزنید تا آب گوشت گرفته شود. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و سیر، کرفس و هویج را اضافه کرده و تفت دهید. پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و یکی دو بار بجوشانید. عصاره گوشت گاو و برگ بو را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و غلیظ شود، نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید و نصف پنیر پارمزان را اضافه کنید. اسپاگتی ها را سرو کنید و روی آنها سس بلون بریزید و بقیه پنیر پارمزان را بپاشید. فتوچین با سس بلون مواد لازم برای تهیه فتوچین با سس بلون یک قاشق چایخوری کره یک قاشق چایخوری پیاز رنده شده 1/2 فنجان هویج رنده شده 1/2 پیمانه گوشت چرخ کرده نصف کیلو سیر رنده شده 6 حبه شیر دو فنجان آویشن یک قاشق چایخوری پاستا fettuccine یک بسته کوچک آب گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی خرد شده 1.5 فنجان پنیر پارمزان برای تزیین اسپاگتی جعفری برای تزیین اسپاگتی رحمان برای تزیین اسپاگتی فرم های مختلف ماکارونی و پاستا, دستور پخت ماکارونی ها, انواع ماکارونی طرز تهیه انواع پاستا – فتوچین با سس بلوند طرز تهیه فتوچین با سس بلوند پیاز را در کره تفت دهید تا نرم شود سپس خرد شده را اضافه کنید. هویج را با کمی نمک تفت دهید تا نرم شودسیر رنده شده را اضافه کنید و مخلوط کنید. گوشت چرخ کرده را با مواد مخلوط کنید و آویشن را روی آن بپاشید و تفت دهید تا آب آن گرفته شود. شیر را اضافه کنید و حرارت را کم کنید و بگذارید 20-30 دقیقه بجوشد تا گوشت کاملا در شیر بپزد. گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا جا بیفتد و غلیظ شود و فتوچینی ها را طبق دستور پشت بسته بپزید. برای تزیین از پنیر پارمزان، برگ ریحان و برگ جعفری تازه استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید یک ساقه کرفس را به همراه هویج اضافه کنید. می توانید سس بلوند را بدون شیر تهیه کنید و کمی پاستا به سس اضافه کنید.رب سویا مواد لازم: رب سویا (به شکل یا فیبری) 300 گرم، 70 گرم سویا، دو یا سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، یک عدد پیاز متوسط، یک فلفل کوچک، یک سیب زمینی کوچک (برای ته دیگ)، یک روغن، به میزان لازم نمک، فلفل، زردچوبه، به میزان لازم، پودر آویشن، 1/2 قاشق چایخوری ادویه کاری به میزان لازم، حدود 30 دقیقه حرارت دهید تا نرم شود، سپس آبکش کرده و با دست فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود، سویا را اضافه کنید و 10 دقیقه تفت دهید، فلفل دلمه ای ریز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. ادویه و نمک و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و مخلوط کنید و در صورت تمایل کمی آبلیمو به سس اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و پاستا را طبق دستور بسته بپزید و آبکش کنید. کف قابلمه مورد نظر خود را روغن بریزید و بگذارید داغ شود و سپس ته قابلمه را با حلقه های سیب زمینی پر کنید و پاستا و سس را لایه لایه کنید و در قابلمه را بگذارید و بگذارید 20 تا 30 دقیقه بجوشد تا نفس بکشد. به جای سویا از گوشت چرخ کرده استفاده کنید. می توانید از هویج و نخود رنده شده نیز در سس استفاده کنید. اگر می خواهید سس بیشتر شود، می توانید بعد از اضافه کردن فلفل دلمه ای از رب گوجه فرنگی استفاده کنید. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …