طرز تهیه انواع سس بشامل با قارچ

سس قارچ,طرز تهيه سس بشامل با قارچ تهیه انواع سس بشامل با قارچ

سس بشامل با قارچ

سس بشامل با قارچ یکی دیگر از روش های تهیه سس بشامل است که به ذائقه افراد بستگی دارد. اگر از آن دسته افرادی هستید که طعم لذیذ و بی نظیر قارچ را دوست دارید، این سس گزینه خوبی است.سس سفید سسی است که از ترکیب کره، آرد و شیر تهیه می شود. در غذاهای فرانسوی به سس بشامل سس سفید می گویند. این سس در آشپزی ایرانی جا افتاده و کاربردهای زیادی دارد. از این سس در برخی از غذاهای گوشتی، پاستا مانند لازانیا، کاربونارا و انواع دیگر غذاها و سوپ ها استفاده می شود. سس قارچ همان سس سفید است، فقط به آن تکه ها قارچ اضافه می کنند که در کنار غذاهای گوشتی مانند استیک، برگر و مرغ استفاده می شود. نکته مهم کالری بالای این دو نوع سس به دلیل وجود خامه و کره در آن است. همچنین به دلیل وجود اسیدهای چرب اشباع در آنها، مصرف آنها در بیماران قلبی و بیماران مبتلا به فشار خون بالا، دیابتی ها توصیه نمی شود.این سس خوشمزه طعم بسیاری از غذاها مانند لازانیا و سوفله است و شباهت زیادی به سس بشامل دارد.تفاوت اصلی این سس با سس بشامل این است که در این سس آرد را سرخ نمی کنیم. سس سفید یکی از سس هایی است که همیشه باید در یخچال باشد. پس از آماده شدن افزودن این سس، می توان آن را چند روز در یخچال نگهداری کرد و برای تعداد زیادی غذا از آن استفاده کرد طرز تهیه سس سفید با قارچ: سس سفید با قارچ,طرز تهیه سس سفید با قارچ و خامه طرز تهیه سس سفید با قارچ
مواد لازم برای تهیه سس قارچ: ۲. لیوان آرد گندم شیر یا آرد سفید 2 لیوان کره 40 گرم قارچ خام 300 گرم ادویه دلخواه به مقدار لازم نمک به میزان لازم طرز تهیه سس با قارچ: برای تهیه سس سفید با قارچ ابتدا قارچ های ورقه شده را خرد کرده و 10 گرم کره را بریزید و قارچ ها را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا قارچ ها آب بگیرند. وقتی قارچ ها در حال جوشیدن هستند حرارت را زیاد کنید تا آب آن کاملا کشیده شود و قارچ ها پخته شوند. بعد از آبکش کردن قارچ ها اجازه دهید کمی سرخ شوند و سپس کنار بگذارید.برای تهیه سس بشامل یا سس سفید 30 گرم کره باقی مانده را در قابلمه ای بریزید و اجازه دهید کره روی حرارت کم آب شود سپس آرد را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا کاملا یکدست شود.سپس حدود نصف لیوان شیر را به مواد اضافه کنید و با همزن دستی سریع هم بزنید تا یکدست شود و آرد داخل آن گلوله نشود و سپس بقیه شیر را کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا آرد شکل نگیرد. بعد از این مرحله باید مدام با قاشق یا همزن دستی مخلوط را به آرامی هم بزنید تا سس غلیظ شود و فرو نرود. هنگام پخت باید شعله کم باشد، وقتی سس به غلظت دلخواه رسید قارچ تفت داده شده را اضافه کنید. در این مرحله می توانید ادویه های مورد علاقه خود مانند پودر سیر، آویشن یا پاپریکا را اضافه کنید و همچنین می توانید سس را به سادگی درست کنید، حالا سس را با قارچ کمی هم بزنید و روی حرارت قرار دهید تا در نهایت سس شما به دست آید. آماده طرز تهیه سس سفید با قارچ و خامه: سس قارچ,طرز تهيه سس بشامل با قارچ طرز تهیه سس بشامل با قارچ و خامه

مواد لازم برای سس سفید با قارچ و خامه: 1 لیوان شیر، 1 قاشق غذاخوری آرد، 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان دلخواه، 2 عدد قاشق غذاخوری خامه 250 گرم قارچ طرز تهیه سس بشامل با قارچ و خامه: غذای مناسب انتخاب کنید، کمی روغن داخل آن بریزید و حرارت دهید.شیر، آرد، نمک و فلفل را مخلوط کرده و در روغن ریخته و هم می زنیمسپس خامه را به مواد خود اضافه کنید، در انتها قارچ ها را خوب بشویید و ریز خرد کنید و در ظرف روغن بریزید و خوب با مواد مخلوط کنید. بگذارید سس به غلظت دلخواه برسد، سس شما آماده است. با این سس می توانید انواع لازانیا و گراتن را میل کنید نکات تهیه سس بشامل با قارچ: * سس بشامل را با ماست ترش هم می توانید تهیه کنید. اما وجود خامه آن را خوشمزه تر می کند. (به ازای هر لیوان شیر یک قاشق غذاخوری خامه کافی است.)* توجه داشته باشید که وقتی سس سرد شود غلظت آن بیشتر می شود. .

بیشتر بخوانید:  طرز پخت مربای زردآلو

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …