طرز تهیه کمپوت سیب

طرز تهیه کمپوت سیب, طرز تهیه ی کمپوت سیب طرز تهیه سس سیب

طرز تهیه سس سیب خانگی

اگر در یخچال شما سیب های زیادی وجود دارد و نمی دانید با آنها چه کنید، بهترین راه حل برای ماندگاری سیب درست کردن سس سیب است. تهیه سس سیب: مواد لازم برای تهیه سس سیب: 10 سیب کوچک، 10 قاشق غذاخوری شکر، 10 قاشق غذاخوری گلبرگ گل رز، 2 قاشق غذاخوری زعفران غلیظ، 2 قاشق غذاخوری * برای هر سیب، 1 قاشق غذاخوری شکر و 1 لیوان آب (البته اگر شما شیرین تر دوست دارید، می توانید شکر بیشتری اضافه کنید) روش درست درست کردن سس سیب: آب و شکر را مخلوط کنید و روی گاز حرارت دهید تا شکر حل شود. سیب ها را پوست گرفته، هسته آن را جدا کرده و به شکل دلخواه برش دهید. و به شربت اضافه کنید.زعفران و گلاب را اضافه کنید و اجازه دهید حدود 20 دقیقه با حرارت ملایم نرم شود اما دوباره چک کنید که سیب ها زیاد نرم نشوند.می توانید کمی هل رنده شده اضافه کنید تا طعم بهتری پیدا کند. همراه با زعفران و گلاب. پس از پخت، سیب ها را خنک کنید و در ظرف شیشه ای تمیز و خشک قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید.این مقدار شکر را اضافه کردم چون کمی شیرین دوست دارم و همچنین دوست دارم شربتم غلیظ باشد پس از اینکه سیب ها به مقدار دلخواه نرم شدند آنها را بیرون آوردم و گذاشتم شربت غلیظ شود.طرز تهیه ی کمپوت سیب,روش درست کردن کمپوت سیب طرز تهیه سس سیب

  برای تهیه این کمپوت سعی کنید سیب های سالم و بدون عیب انتخاب کنید • در صورت تمایل می توانید کمی هل آسیاب شده به آن اضافه کنید. اضافه کردن هل برای معطر کردن سس سیب است. سیب های کامل به زمان بیشتری برای پخت نیاز دارند. سیب ها نباید خیلی نرم باشند تا سس سیب درست شود. البته باز هم سلیقه ای است • مقدار شکر دست شماست، می توانید آن را کم یا زیاد کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه نان شکلاتی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …