طرز تهیه سوفله بادمجان با چندین روش

سوفله بادمجان یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که ریشه یونانی دارد و نام اصلی آن موساکا است اما در ایران به سوفله معروف است و کاملا با ذائقه ایرانی سازگار است.وجود بادمجان در این سوفله طعم آن را لذیذ و دلپذیر می کند و برای زوج های جوانی که به دنبال روش های جدیدی برای تهیه غذاهایی هستند که زمان پخت کمی نیاز دارد، مناسب است.سوفله یک کلمه فرانسوی به معنای پف کردن است. این کلمه برای پختن غذاها مانند سوفله بادمجان یا سوفله سیب زمینی و برای دسرهایی مانند سوفله شکلات استفاده می شود. زمان آماده سازی: 15 دقیقه زمان پخت: 90 دقیقه مناسب برای: 6 نفر سوفله بادمجان با گوشت: مواد لازم برای سوفله بادمجان با گوشت چرخ کرده: 300 گرم گوشت چرخ کرده، بادمجان، 2 عدد پیاز متوسط، 1 عدد رب گوجه فرنگی، 2 قاشق غذاخوری. پنیر پیتزا 100 گرم نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم کره 50 گرم شیر 1 پیمانه آرد 2 قاشق خامه 2 قاشق روغن به میزان لازم طرز تهیه سوفله بادمجان با گوشت چرخ کرده ، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود.بادمجان ها را بشویید و پوست بگیرید و به حلقه های 1 سانتی متری برش دهید.روی آن ها کمی نمک بپاشید و نیم ساعت استراحت دهید تا تلخی آن گرفته شود سپس در کمی روغن سرخ کنید و روی حوله قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. طرز تهیه سوفله بادمجان , سوفله بادمجان,سوفله بادمجان و مرغ مواد لازم برای سوفله بادمجان پیاز را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود، گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه می کنیم و کمی زردچوبه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با گوشت مخلوط شود، سپس یک لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید گوشت بپزد و آب اضافی آن تبخیر شود. در این مرحله نمک و فلفل را اضافه کنید. بادمجان های سرخ شده را به صورت یک لایه در کف ظرف پیرکس یا چینی بچینید. روی بادمجان ها بشامل یا سس سفید بریزید و یک لایه پنیر پیتزا بپاشید، سپس یک لایه گوشت روی پنیر بپاشید و بشقاب خود را به همین ترتیب پر کنید. در لایه آخر، روی بشقاب را با پنیر پیتزا بریزید. ظرف را به مدت 40 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزد. اگر پنیر داخل سوفله سرخ نشد، در انتها شعله بالایی فر را روشن کنید تا پنیر برشته شود و رنگ آن به رنگ دلخواه در بیاید.سوفله بادمجان بدون گوشت: مواد لازم برای سوفله بادمجان بدون گوشت: بادمجان 2 عدد پیاز سرخ شده 2 قاشق غذاخوری در صورت تمایل پنیر پارمزان 3/4 پیمانه تخم مرغ 2 عدد آرد سوخاری یا آرد سوخاری 3/4 پیمانه نمک و فلفل سیاه به میزان لازم نصف پونه کوهی 1 عدد پونه کوهی خشک شده . طرز تهیه سوفله بادمجان بدون گوشت فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود.بادمجان ها را مانند دستور قبلی آماده کرده و کف ظرف را چرب کرده و با آرد سوخاری بپاشید. دستور پخت سوفله بادمجان , سوفله بادمجان با گوشت , سس سفید سوفله بادمجان سوفله بادمجان بدون گوشت و زرده و سفیده تخم مرغ سفیده را با همزن برقی بزنید تا کاملا سفت شود. زرده را با نمک، فلفل سیاه، پودر ریحان و پونه کوهی مخلوط کنید تا کرم رنگ شود. سپس پنیر و پیاز سرخ شده و سفیده تخم مرغ را به زرده اضافه کنید و با لیسک به آرامی در یک جهت مخلوط کنید و کف بشقاب را یک لایه بادمجان بگذارید و روی آن آرد سوخاری بپاشید و این کار را تکرار کنید تا بشقابتان پر شود سپس بریزید. مخلوط سوفله را روی آن قرار دهید. بادمجان ها را با قاشق بریزید و به مدت 45 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزند. برای تهیه این سوفله می توانید از لایه های سیب زمینی پخته یا فلفل دلمه ای حلقه ای نیز استفاده کنید.سوفله بادمجان و کدو حلوایی مواد لازم برای سوفله بادمجان و کدو حلوایی چهار عدد بادمجان نیم کیلو کدو حلوایی نیم کیلو گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذاخوری قارچ حلقه ای ۲۵۰ گرم فلفل دلمه ای خرد شده ۱۰۰ گرم دلمه فلفل دلمه ای به اندازه ۱ عدد پیتزا به مقدار لازم و فلفل به میزان لازم طرز تهیه سوفله بادمجان و کدو حلوایی دما را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا داغ شود.پوست کدو و بادمجان را از درازا چهار قسمت کرده و تفت می دهیم و گوشت را کمی تفت می دهیم و فلفل و قارچ را اضافه می کنیم و بعد از کمی تفت دادن و آبکش شدن آب قارچ ها پیاز و نمک و تفت می دهیم. فلفل. اضافه کنید و هم بزنید. سوفله بادمجان و کدو طرزتهیه سوفله بادمجان , سوفله بادمجان بدون گوشت ,انواع سوفله بادمجان ۱ لیوان آب به مواد اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا آب آن کشیده شود، ظرف پیرکس مورد نظر را چرب کنید و کف ظرف را با کدو و بادمجان پر کنید. مقداری از مایع مخلوط را روی آنها بریزید و سس سفید بمالید و پنیر پیتزا بپاشید و به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود. برای پیتزا بهتر است لایه آخر را در بشقاب پنیر بگذارید.بشقاب را در طبقه وسط فر قرار دهید و نیم ساعت صبر کنید تا پنیر آب شود.طرز تهیه سس سفید برای سوفله، سس سفید بادمجان جزء اصلی است. درست کردن سوفله طرز تهیه سوفله بادمجان برای تهیه سس سفید یا بشمل، یک قابلمه نچسب کوچک را روی حرارت قرار دهید و کره را به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا آب شود، آرد را اضافه کنید و فقط با کره تفت دهید تا زمانی که آب شود. خام از آرد جدا می شود و بوی آرد تند می شود مراقب باشید رنگ آرد تغییر نکند.در حین هم زدن شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مواد به هم نچسبند.خامه، نمک و فلفل را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شود نکاتی برای تهیه سوفله بادمجان • برای تهیه سوفله بادمجان و سیب زمینی می توانید از لایه های سیب زمینی پخته که بین بادمجان ها حلقه شده استفاده کنید. سوفله بادمجان و سیب زمینی می تواند غذای کاملتر و سیر کننده تری باشد برای تهیه سوفله بادمجان و مرغ می توانید به جای گوشت چرخ کرده از مرغ چرخ کرده استفاده کنید یا مرغ را بپزید و سوهان بکشید یا خرد کنید و نازک برش بزنید و بین لایه های بادمجان قرار دهید. نوع مرغ استفاده شده در سوفله بادمجان مرغ کاملا خوش طعم است. سوفله بادمجان ، طرز تهیه سوفله بادمجان ، سوفله بادمجان سوفله بادمجان و قارچ و سیب زمینی • برای تهیه سوفله بادمجان و قارچ می توانید در دستور پخت گوشت را جایگزین قارچ کنید و یا برای پخت سوفله بادمجان و قارچ می توانید 200 گرم قارچ خلال شده را با کمی نمک تفت دهید. و کره را تا زمانی که آب آن گرفته شود بین لایه های بادمجان قرار دهید.• برای پخت سوفله بادمجان بدون فر، می توانید آن را با قدرت کامل در مایکروویو قرار دهید یا در کیک یا پلوپز برقی آماده کنید و به محض اینکه پنیر در اطراف بشقاب آب شد یا قهوه ای شد، حرارت را خاموش کنید.برای پخت سوفله بادمجان بدون فر هم می توانید از تابه های چدنی استفاده کنید، البته باید شعله گاز را کم کنید که البته پخت سوفله با گاز بیشتر طول می کشد و از روی حرارت بردارید و سس را از صافی رد کنید. ، سپس طبق دستور به کار ادامه دهید • اگر می خواهید سوفله سریعتر آماده شود، با قدرت کامل در مایکروویو قرار دهید. زمان پخت به نصف می رسد. برای اینکه بادمجان ها روغن کمتری به خود جذب کنند، می توانید قبل از سرخ کردن، آنها را با ماست بمالید. • استفاده از مقدار کمی پودر جوز هندی می تواند طعم خوبی به سس بشامل یا سس سفید شما ببخشد. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …