طرز تهیه انواع سوفله اسفناج


طرز تهیه سوفله اسفناج و قارچ, طرز تهیه سوفله اسفناج و مرغ, طرز تهیه سوفله اسفناج و بادمجان طرز تهیه سوفله اسفناج
سوفله اسفناج یک پیش غذای خوشمزه و پرطرفدار فرانسوی است که می توانید به عنوان یک شام سبک از آن استفاده کنید. اگر می خواهید یک غذای متفاوت و خوشمزه را امتحان کنید، سوفله اسفناج را پیشنهاد می کنیم. می توانید سوفله اسفناج را در فر یا روی گاز درست کنید. در ادامه مطلب دستور سوفله اسفناج و سیب زمینی را برای شما آورده ایم که با گاز تهیه می شود که نسبت به سایر سوفله ها کالری کمتری دارد و وجود سیب زمینی در آن غذای کامل تری و به نوعی آن را تبدیل کرده است. به هر حال این سوفله اسفناج رژیمی است. سوفله اسفناج مواد لازم برای 6 نفر زمان آماده سازی 25 دقیقه زمان پخت و صبر 25 دقیقه پنیر پارمزان 60 گرم کره 30 گرم شیر ¾ پیمانه اسفناج 1 تخم مرغ 3 عدد آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری آرد ½ قاشق غذاخوری کره ذوب شده به میزان لازم 1   فلفل قرمز به میزان لازم سوفله اسفناج اسفناج را ریز خرد کنید زرده و سفیده را از هم جدا کنید. کره را روی آتش ذوب کنید و سپس آرد را در آن تفت دهید.حرارت را کم کنید و وقتی مخلوط شروع به حباب زدن کرد، شیر را به آرامی اضافه کنید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود.اسفناج را به ماهیتابه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس حرارت را خاموش کنید و پنیر پارمزان رنده شده را اضافه کنید. زرده تخم مرغ را هم بزنید و نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید. شش قالب نسوز 185 میلی لیتری را با کره چرب کنید و پودر سوخاری را به طور مساوی بین قالب ها پخش کنید تا کف و دیواره قالب ها با نان پوشانده شود. سفیده را با همزن برقی بزنید تا کاملا پف کند و در دو مرحله به مواد اضافه کنید و به آرامی در یک جهت هم بزنید. قالب ها را در سینی بچینید و مواد را بین آنها تقسیم کنید و به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.سوفله اسفناج و پنیر مواد لازم برای سوفله اسفناج و پنیر برای 6 نفر زمان آماده سازی 30 دقیقه زمان پخت و انتظار 40 دقیقه آرد سوخاری 3 قاشق غذاخوری برگ اسفناج 300 گرم کره 4 قاشق چایخوری آرد 3 قاشق غذاخوری شیر نمک چرب نصف قاشق چایخوری 1/2 قاشق چایخوری و فلفل سیاه تازه آسیاب شده 1/4 قاشق چایخوری سفیده جدا شده، 2 عدد تخم مرغ، 2 عدد پنیر پارمزان رنده شده، 1 پیمانه خامه پودر شده تارتار، 1 پیمانه کره، کره به اندازه کافی درست کردن سوفله پنیر اسفناج، فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود.6 قالب تکی به ظرفیت 220 گرم را با کمی روغن چرب کنید و کف قالب را کمی آرد سوخاری بپاشید و یک قابلمه را تا 3 سانتی متر پر از آب کنید و سبد بخارپز را روی آن قرار دهید و صبر کنید تا بجوشد. اسفناج را 3 دقیقه بگذارید و بلافاصله در آب یخ بریزید تا پخته نشود سپس آب اضافی را در غذاساز بریزید و برای تهیه سس بشامل کره را روی حرارت متوسط ​​آب کنید و سپس آرد را اضافه کنید و هم بزنید. و 3 دقیقه تفت می دهیم و شیر را کم کم اضافه می کنیم و 3 دقیقه دیگر می جوشانیم تا غلیظ شود سپس کمی نمک و فلفل سیاه می پاشیم و از روی حرارت بر می داریم. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. زرده ها را هم می زنیم و بعد یک چهارم سس بشامل را با هم زدن مرتب اضافه می کنیم تا یکدست شود و بقیه را کم کم اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم. اسفناج خرد شده و پنیر پارمزان را به مواد اضافه کنید، سفیده تخم مرغ را با خامه تارتار در ظرف دیگری با سرعت کم بزنید تا کف کند، سپس سرعت را زیاد کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا فرم بگیرد.سفیده ها را در 3 مرحله و به آرامی و در یک جهت با همزن به مواد اضافه کنید تا پف نکند.مواد سوفله را بین رامکین ها تقسیم کنید و به مدت 20-30 دقیقه در فر بگذارید تا پخته و قهوه ای رنگ شود.اسفناج و سوفله سیب زمینی در تابه چدنی.مواد سوفله اسفناج و سیب زمینی: 3 عدد تخم مرغ، 300 گرم اسفناج، 2 عدد پنیر پیتزا 200 گرم 1 گرم پیاز 1 لیوان شیر 1/2 لیتر نمک و فلفل به میزان لازم تهیه سوفله اسفناج, سوفله اسفناج, طرز تهیه سوفله اسفناج طرز تهیه سوفله اسفناج و سیب زمینی




قبلی طرز تهیه انواع خمیر تارت
بعدی طرز تهیه خورش دال عدس



مطلب پیشنهادی



طرز تهیه بادمجان کبابی گیلانی بادمجان کبابی گیلانی یک غذای شیک و سنتی در شمال …


مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …