دو روش طرز تهیه ترشی لوبیا سبز


درست کردن ترشی لوبیا سبز,ترشی لوبیاسبز مخلوط طرز تهیه لوبیا سبز ترشی
مواد لازم برای ترشی لوبیا سبز: لوبیا سبز 450 گرم نمک 1 قاشق غذاخوری + 3 قاشق غذاخوری سیر 4 حلقه حلقه شده 3 حبه دانه فلفل سیاه 2 قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده 1/4 قاشق چایخوری و 1 فنجان سفیده تخم مرغ خرد شده یک نیم لیوان آب 1 لیوان و نیم شکر 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه لوبیا سبز ترشی: 3 لیتر آب را با 1 قاشق غذاخوری نمک بجوشانید. لوبیا سبزی را که برش داده اید به اندازه یک شیشه ترشی اضافه کنید و ۱ دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شود، آبکشی کنید و بلافاصله در ظرف آب یخ بریزید و بگذارید خنک شود سپس آبکشی کنید و بگذارید خشک شود. سیر، فلفل سیاه و فلفل قرمز مورد نظر خود را سپس لوبیا سبز را به صورت عمودی در شیشه قرار دهید تا حدود 1 سانتی متر از لبه شیشه فاصله داشته باشند. می توانید باقالی های سرد را بکوبید تا اندازه آن ها باشد و در شیشه را پر کنید و کنار بگذارید، حبوبات را در پارچه ای بپیچید و انتهای پارچه را محکم ببندید و در قابلمه کوچکی قرار دهید.آب، سرکه، شکر و 5 قاشق غذاخوری نمک را به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد و شوید را به مدت 10 دقیقه در این مخلوط بجوشانید سپس شوید را از آب و سرکه خارج کرده و به جوشیدن ادامه دهید.سرکه داغ را روی حبوبات بریزید تا روی آن ها ببندند و بدون اینکه در شیشه را ببندید نگهداری کنید تا به دمای محیط برسد. سپس در آن را ببندید و به مدت 7 روز در یخچال نگهداری کنید تا آماده مصرف شود. پس از باز کردن در شیشه، ترشی یک ماه یا کمی بیشتر ماندگاری دارد. مواد لازم برای لوبیا سبز ترشی: لوبیا سبز خرد شده، یک کیلو هویج ریز خرد شده، 2 عدد فلفل دلمه ای رنگی بزرگ، 1 عدد سیر، 20 حبه از هر کدام = 50 عدد سبزیجات معطر خرد شده (ریحان و نعناع) 100 گرم گل کلم ریز خرد شده 200 تا 250 گرم نمک 2 قاشق چایخوری ادویه ترشی (تخم گشنیز، زیره و تخمه آفتابگردان) آسیاب شده 2 قاشق چایخوری سرکه فلفل تند 4 عدد انگور سفید به میزان لازم لوبیا سبز ترشی شده: قابلمه را پر از آب کنید و روی آتش بگذارید تا بجوشد، یک قاشق غذاخوری نمک به آب اضافه کنید، لوبیاهای شسته و خرد شده را در آب در حال جوش ریخته و به مدت 5 دقیقه بپزید، سپس آبکش کنید و سریع آبکش کنید. آن را در آب سرد قرار دهید، سپس آن را دوباره آبکش کنید و روی آن قرار دهید، یک پارچه تمیز پهن کنید تا آب اضافی آن گرفته شود، هویج، فلفل دلمه ای و گل کلم را خرد کرده و روی آن پهن کنید. پارچه تمیزسبزی های معطر را تمیز کرده، بشویید و اجازه دهید آب اضافی آن مانند بقیه سبزی ها خارج شود، این نکته برای تهیه همه ترشی ها و جلوگیری از کپک زدن ترشی ها مهم است.حبه های سیر را با غذاساز یا هر وسیله ای که دارید کاملا له کنید، تمام سبزیجات، نمک و ادویه ترشی و سرکه را در ظرفی با هم مخلوط کنید، سرکه را باید به اندازه ای اضافه کنید که روی سبزیجات را بپوشاند، فقط فلفل را درست اضافه کنید. . ظرف شیشه ای ترشی را بشویید و خشک کنید. ترشی را در ظرفی بریزید و در جای خنک و دور از نور مستقیم خورشید قرار دهید. بعد از 15 روز ترشی آماده استفاده است، می توانید آن را با غذا میل کنید. ترشی لوبیا سبز,طرز تهیه ترشی لوبیا سبز طرز تهیه لوبیا سبز مخلوط ترشی.




قبلی طرز تهیه خيار شور يک روزه خانگی
بعدی طرز تهیه ترشی چند میوه



مطلب پیشنهادی



مواد لازم: گوجه سبز، شکر 1 کیلوگرم، سرکه 250 گرم، دارچین 2 پیمانه، 1 قاشق …


مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …