طرز تهیه آبغوره خانگی


آبغوره, طرز تهیه آبغوره, درست کردن آبغوره خانگی طرز تهیه آبغوره خانگی
علاوه بر آبغوره خانگی دارای خواص بسیاری نیز می باشد. یکی از پرطرفدارترین چاشنی ها در خانوارهای ایرانی است. امروز طرز تهیه ابهره را خواهید دانست طرز تهیه ابهره در منزل: برای تهیه ابهره باید یک ابهره مناسب و خوب انتخاب کنید. کدوهای عسگری بدون دانه و بسیار مرغوب هستند. کدوهای شیرازی برای آغورا هم مناسب است. توجه داشته باشید که کدوها رسیده یا شیرین نشده باشند. بعد از خرید کدو تنبل، دانه ها را از چوب جدا کرده و ساقه آن را در ظرف مناسبی قرار دهید. سپس روی آن ها آب بریزید و خوب بشویید و در انتها در آبکش بریزید و روی آن ها آب بریزید و مراقب باشید بین شکاف ها ساقه ای باقی نماند زیرا باعث شکسته شدن آبگوشت می شود. اجازه دهید آب تخلیه شود و پوسته ها خشک شوند. سپس آنها را در آبمیوه گیری فشار دهید و سپس از پارچه های تمیز و ظریفی رد کنید و در قابلمه بریزید. بعد از اینکه کار تمام شد، خیلی کم بجوشانید تا ته آن بیرون بیاید و کمی تغییر رنگ دهد، سپس ته آن را بردارید. تا رنگ آبگوشت شما روشن شود.وقتی کف کتری متوقف شد آن را خاموش کنیدیک پارچه تمیز روی در قابلمه قرار دهید تا چیزی داخل آبگوشت نیفتد، چون وقتی آن را داخل قابلمه می‌گذارید عرق می‌کند و در انتهای آبگوشت کپک می‌زند و وقتی خنک شد آن را در قابلمه‌های مخصوص بریزید و در آن قرار دهید. نور خورشید یا در یک مکان گرم. . پس از مدتی می توانید آن را در کابینت و در مکانی تاریک قرار دهید. رنگ آبگوشت شما قرمز خواهد بود. اگر قرمز نیست، آن را در آفتاب قرار دهید. روش های تهیه ی آبغوره خانگی, طرز درست کردن آبغوره خانگی, درست کردن انواع چاشنی نکاتی برای تهیه آگار: با قرار دادن آگار در آفتاب باعث قرمز شدن آن می شود، می توانید قبل از جوشیدن روی آگار کمی نمک بزنید. اگر می خواهید برای بیماران فشار خون بالا آماده شوید، نمک اضافه نکنید. اما برای خوشمزه شدن می توانید از مقدار کمی نمک برای کاهش فشار استفاده کنید • هرگز از بطری های پلاستیکی برای تهیه آبگوشت استفاده نکنید. چون اسیدی بودن آبگوشت باعث ایجاد سم در آن می شود • روش دیگر تهیه آبگوشت: آبگوشت را نمی توانید بجوشانید. به این صورت که پس از نوشیدن آب آن را به صورت ثابت در آبکش قرار دهید تا مواد موجود در آن جا بیفتد و روی آن کف کند سپس از صافی رد کنید.و نمک را داخل آن بریزید و هم بزنیدو در انتها داخل بطری های شیشه ای بریزید. در این روش باید آنها را قبل از خیس کردن در آب روی دستمال پهن کنید تا کاملا خشک شوند. چون نمی جوشانیم و باعث کپک زدن آبگوشت می شود. جوشاندن آبگوشت آبگوشت را قرمزتر و تلخ تر می کند و ماندگاری آن را بیشتر می کند. بطری هایی که برای نگهداری آبگوشت استفاده می کنید باید تمیز و خشک باشند. .




قبلی طرز تهیه ترشی پوست پرتقال
بعدی طرز تهیه رب آلو و رب آلوچه



مطلب پیشنهادی



ترشی نارنگی و پرتقال یک ترشی بسیار خوشمزه و مقوی پاییزی است که علاوه بر …


مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …