طرز تهیه مربا لیموترش خانگی

مربا لیمو ترش بدون پخت, مربا لیمو ترش شیرازی, مربا لیمو ترش سنگی طرز تهیه مربای لیمو عسل
مربای لیموترش و مربای پوست لیمو، طعم و تندی دلپذیر و مطبوع و سرشار از ویتامین دارد. طرز تهیه مربای لیموترش بسیار ساده است اما گرفتن تلخی از پوست لیمو کمی حوصله می خواهد.تهیه انواع مرباهای خانگی از جمله مربای هویج، مربای انار، مربای چای ترش، گلابی مارمالاد، مربای سیب، مربای توت فرنگی، مربای انجیر، مربای زغال اخته، مربای لیموترش و . یکی از هنرهای آشپزی است که همه خانم ها می توانند به راحتی آن را در خانه تهیه کنند. این مطلب طرز تهیه مربای لیموترش را آموزش می دهد، با بیتوته همراه باشید، می توانید مربای لیمو را بدون پخت به روشی ساده و زیر نور آفتاب درست کنید. تهیه مربای لیمو بدون پختن نیاز به گرمای آفتاب دارد بنابراین در هوای سرد که نور خورشید ضعیف است و حرارت کمی وجود دارد نمی توان از این روش استفاده کرد.تهیه مربای لیمو با عسل مربای لیمو با عسل یک نوشیدنی عالی برای درمان سرماخوردگی و سرماخوردگی است. گلو درد.برای درمان سرماخوردگی می توانید مقداری از این معجون را در آب گرم یا چای حل کرده و بنوشید.مواظب باشید عسل را در آب در حال جوش نریزید زیرا خاصیت خود را از دست می دهد پس بگذارید آب یا چای به دمای مناسب مصرف برسد و سپس مربای عسل-آهک را اضافه کنید. مربای لیمو عسلی مربای لیموترش, مربا پوست لیموترش, طرز تهیه مربای لیمو ترش برای تهیه مربای لیمو عسلی از لیموهایی استفاده کنید که پوست تلخی ندارند. لیموها را از بالا و پایین برش دهید، سپس به ورقه های نازک برش دهید و دانه ها را جدا کنید. یک ردیف لیموترش داخل شیشه بریزید و یک لیمو را روی آن قرار دهید. یا دو قاشق غذاخوری عسل بریزید و این کار را تا پر شدن شیشه ادامه دهید. لیموها را با عسل پر کنید. در شیشه را ببندید و به مدت 7 الی 10 روز در دمای محیط قرار دهید تا آب لیموترش ها گرفته شود و عسل کاملا جذب شود و بدون باز کردن در شیشه مربا به مدت 1 ماه در یخچال بماند و بعد بخورید و دارچین و تازه را اضافه کنید. زنجبیل به این معجون کاملا اختیاری است و می توانید یک یا دو لایه از این ادویه ها را بین لیموها اضافه کنید. استفاده کنید.مربای لیموترش بدون پخت مواد لازم مربای لیمو بدون پخت یک کیلو شکر مقدار مورد نیاز چوب دارچین مقداری فلفل سبز 2 تا 3 عدد  طرز تهیه مربای لیمو ترش مجلسی, مربا لیمو ترش, مربا لیموترش با عسل طرز تهیه مربای لیموترش بدون پخت با شکر
روش های تهیه مربای لیمو بدون پخت طرز تهیه مربای لیموترش بدون پختن برای پخت مربای لیموترش بهتر است از لیمو با پوست استفاده کنید. تلخی ندارهلیموها را شسته و خشک کنید و سپس به صورت حلقه های نازک برش دهید و دانه های آن را با چاقو جدا کنید و حلقه های لیمو را در ظرف شیشه ای بریزید و روی هر لایه شکر بپاشید و سپس یک لایه دیگر لیمو بچینید و سر شیشه را با شکر پر کنید. . و درب آن را ببندید. شیشه مربا را چند روز در زیر نور مستقیم خورشید بگذارید. اگر بعد از چند روز سر شیشه مربا خالی شد دوباره آن را با شکر پر کنید. بعد از یک ماه مربا آماده است. لیمو بدون پخته آماده است.پوست لیموترش به اندازه کافی معطر است و استفاده از هل و دارچین برای این مربا کاملا اختیاری است و قابل جدا شدن است.مربای لیموترش شیرازی مواد لازم برای مربای لیموترش شیرازی لیموی سالم و ریز: نیم کیلوگرم شکر، 1 کیلوگرم آب، 3 پیمانه آبلیمو، 3 قاشق غذاخوری، طرز تهیه لیمو ترش لیمو ترش ها را شسته و خشک کرده و با چاقوی تیز به ربع برش دهید و دانه ها را جدا کنید. پوست لیموهای بریده شده را به مدت 5 دقیقه روی آتش بجوشانید و آبکش کنید. این کار را دو بار دیگر تکرار کنید تا تلخی پوست لیمو از بین برود.در قابلمه ای دیگر شکر و آب را مخلوط کرده و نیم ساعت بجوشانید.پوست لیموها و آبلیمو را به شهر اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا کاملا شفاف شود و مربا به دست مردم برسد. بعد از سرد شدن، مربا را در ظرف تمیزی ریخته و در یخچال نگهداری کنید. به جای جوشاندن لیمو از 24 ساعت قبل می توان از آن استفاده کرد و لیموها را در آب سرد ریخته و چند بار آب آن را عوض کنید تا تلخی پوست لیمو کمتر شود و لیموها را یکبار بجوشانید و آب آن را دور بریزید. مربای لیمو مواد لازم: 700 گرم شکر، 600 گرم پودر وانیل، 1 قاشق غذاخوری آب لازم است تلخی لیمو را بگیرید. دانه ها را نیم ساعت با حرارت متوسط ​​بجوشانید و آبکش کنید و سپس با همزن برقی پوره کنید و شکر را اضافه کنید و نیم ساعت دیگر حرارت دهید تا کاملا غلیظ شود و وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید و وقتی یکی دو قطره زد خاموش کنید. روی آتش بگذارید و بگذارید کاملا خنک شود سپس آن را به شیشه تمیز و دربسته منتقل کنید.مربای پوست لیمو مواد لازم مربای پوست لیمو پوست لیمو 1 کیلوگرم آب 1/5 پیمانه شکر 500 گرم دانه هل 1 قاشق غذاخوری آب سیب 1 قاشق غذاخوری مربا لیمو ترش شیرازی, مربا لیمو ترش سنگی, مربا لیمو ترش مجلسی طرز تهیه مربای پوست لیمو

تهیه مربای پوست لیمو

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ

لیمو لیموها را نصف کرده و خالی کنید. داخل پوست هاپوست لیمو را 24 ساعت در آب سرد خیس کنید و 3 بار آب آن را عوض کنید، یک قابلمه آب روی آتش بگذارید و پوست لیمو را به مدت 15 دقیقه بجوشانید و سپس آبکش کنید، می توانید این کار را تا 4 بار تکرار کنید تا تلخ شود. پوست لیموها را کاملاً در قابلمه ای دیگر آب و شکر را بجوشانید تا غلیظ شود سپس پوست لیمو را اضافه کنید و صبر کنید تا غلیظ شود و دانه هل و آبلیمو را به مربا اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه حرارت را خاموش کنید. مربای پوست لیمو ترش را تهیه کنید، از لیموهای ریز که پوست نازک دارند استفاده کنید مربای لیموی مجلسی مواد لازم برای مربای لیموی مجلسی: لیموترش کوچک سالم، نیم کیلو شکر، 1 کیلوگرم آب، 3 پیمانه آبلیمو، 1 قاشق غذاخوری، طرز تهیه مجلسی مربای لیمو لیموها را با چاقوی تیز برش دهید.به صورت عمودی چند برش با همان فاصله درست کنید تا سر و ته لیموها به هم وصل شود، 4-5 برش کافی است و سپس در قابلمه آب جوش بریزید و 5 تا بجوشانید. و آبکش کنید و روی آنها آب سرد بریزید این کار را 3 بار انجام دهید تکرار کنید.سر و ته لیموهای پخته شده و سر را بین انگشت شست و سبابه قرار دهید و فشار دهید تا لیمو به صورت دیسک درآید و بال های آن مانند گل باز شود.دانه ها و تفاله لیمو را جدا کنید تا فقط پوست لیمو باقی بماند. هر گلبرگ را با قیچی از وسط نصف کنید تا تعداد گلبرگ ها زیاد شود و زیباتر به نظر برسد. پوست لیمو را به مدت 12 ساعت در آب سرد نگه دارید و دو ساعت آبلیمو را به شربت اضافه کنید و حدود نیم ساعت بجوشانید تا غلیظ شود و پوست لیمو شفاف شود، یک قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کنید و در قابلمه در حال جوش قرار دهید. و حرارت را خاموش کنید و بگذارید کاملا خنک شود. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه بورک پفکی غذای ترکی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …