طرز تهیه باقالی پلو با مرغ

باقلی پلو با مرغ یکی از خوشمزه ترین و مونتاژترین غذاهایی است که می توانید برای مهمانان خود تهیه کنید، طرفداران خاص خود را دارد و یک غذای شیک و شیک به حساب می آید که بسیار خوشمزه است. برنج و لوبیا با مرغ حاوی انواع ویتامین های A، C، K، ویتامین های گروه B مانند B1، B2، B6، B12، آهن، فسفر، کلسیم و پروتئین، سلنیوم، پتاسیم، کربوهیدرات ها، اسیدهای چرب امگا 3 هستند. و فیبر مواد لازم برای مرغ پلو برای 5 نفر زمان آماده سازی 30 دقیقه زمان پخت 1 ساعت برنج 3 پیمانه لوبیا تازه یا یخ زده 2 لیوان نخود تازه یا خشک 2 پیمانه زعفران ساییده شده 1 قاشق چایخوری روغن 2 قاشق غذاخوری آب 3 لیتر نمک به میزان لازم فلفل سیاه به سلیقه مرغ 3 کیلو پیاز متوسط ​​طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ  طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ برنج را بشویید و چند ساعت در آب خیس کنید قبل از اینکه در نمک خیس کنید.• پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا روشن و طلایی شود سپس از روغن خارج کرده و در بشقاب قرار دهید.(در این مرحله می توانید سیر چرخ کرده را نیز سرخ کنید) پوست مرغ را جدا کرده و تکه های مرغ را نمک زده و در همان روغن تفت دهید، وقتی دو طرف مرغ طلایی شد پیاز و سیر خرد شده را نصف قاشق چایخوری اضافه کنید. زعفران و (به مقدار دلخواه فلفل سیاه) 1 لیوان آب به ظرف اضافه کنید و در ظرف را بگذارید و به مدت 2 ساعت روی حرارت ملایم بپزید و در قابلمه ای دیگر 2 لیتر آب بجوشانید و برنج را اضافه کنید و صبر کنید تا آب بجوشد. دوباره بجوشانید سپس لوبیاها را اضافه کنید و بگذارید به مدت 5 تا 6 دقیقه با حبوبات بجوشد، پس از پختن برنج آن را آبکش کنید و زعفران آماده شده را در آن ریخته و کف قابلمه مورد نظر را در ته قابلمه قرار دهید. برنج و یک لایه شوید را در قابلمه ریخته و به این کار ادامه دهید تا مواد تمام شود. • قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و درب قابلمه را ببندید و 5 دقیقه صبر کنید تا بخار ایجاد شود. شعله را کم کنید و برنج را به مدت 40 تا 45 دقیقه استراحت دهید.• برای تزیین برنج می توانید کمی برنج را با زعفران صاف شده مخلوط کنید و روی ظرف برنج را همراه با تکه های مرغ تزئین کنید.لوبیا پلو مرغ تند: مواد لازم برای لوبیا پلو مرغ: برنج، لوبیا ۲ پیمانه، سیر ۱ پیمانه، ۵ حبه، ۲ حبه برای پخت برنج و ۳ حبه برای پخت مرغ، نمک، به اندازه ای که برنج خیس بخورد، روغن به اندازه لازم به مقدار لازم مرغ را به مقدار لازم اضافه کنید پیاز متوسط ​​یک عدد فلفل دلمه ای نصف یک عدد کره روغن 25 گرم فلفل سیاه به مقدار لازم زعفران به مقدار لازم ، دو قاشق غذاخوری طرز تهیه لوبیا پلو مرغ تند   مواد لازم برای لوبیا پلو مرغ، برنج را حداقل 3 ساعت قبل با کمی آب و نمک خیس کنید یک قابلمه کوچک روی آتش بگذارید تا نیمه آب پر شود و منتظر بمانید. تا بجوشد سپس حبوبات را به همراه کمی نمک در قابلمه بریزید و نیم ساعت با حرارت ملایم بپزید. در این مدت حبوبات را بررسی کنید. زمان پخت لوبیا متفاوت است. بعد از اینکه حبوبات پخت، برنج را اضافه کرده و بعد از پخت، برنج و حبوبات را با هم آبکش کنید.ته قابلمه مقداری روغن بریزید و اگر می خواهید ته قابلمه صاف شود، مقداری زعفران آماده شده ته قابلمه بریزید و مقداری کنجد خام ته قابلمه بریزید و کف قابلمه را بپوشانید. از قابلمه با نان یا سیب زمینی.• مخلوط برنج، شوید له شده و حبه های سیر را برای پر کردن قابلمه بچینید. (استفاده از سیر در داخل برنج برای گرفتن بوی حبوبات اختیاری است.) درب قابلمه را با بخارپز بپوشانید و بگذارید بجوشد و برای پخت مرغ پیاز، فلفل دلمه ای و سیر را خرد کنید. این مخلوط را به همراه کمی کره ته قابلمه بریزید، تکه های مرغ را روی آن ها قرار دهید، نصف دیگر مخلوط پیاز و فلفل را روی مرغ ها بریزید و روی آنها نمک و فلفل سیاه بپاشید. درب قابلمه را ببندید و شعله گاز را کم کنید تا مرغ آبکش شود و بپزد. • بعد از 30 دقیقه که آب مرغ را آبکش کردید یک پیاز کوچک را خلالی خرد کرده با کمی کره تفت دهید و سپس پاستا را اضافه کرده و تفت دهید. مقداری زعفران آماده را به پاستا اضافه کنید و سپس سس را به همراه 1 تا 2 لیوان آب جوش به مرغ اضافه کنید.لوبیا پلو با مرغ خرد شده. مواد لازم برای لوبیا پلو با مرغ. برنج. 4 فنجان سینه مرغ. 1 عدد لوبیا. دارچین، مقدار کمی زعفران دم کرده، 3 قاشق غذاخوری. طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ. عکس بهترین طرز تهیه باقالی پلو با مرغ, باقالی پلو با مرغ, طرز تهیه باقالی پلو با مرغ. از شعله بچرخیدوقتی از روی حرارت خارج شد، سینه مرغ را درشت ریش ریش کرده و کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و مرغ های سوخاری را با کمی زعفران سرخ کنید. در صورت تمایل می توانید کمی پیاز داغ اضافه کنید. • لوبیاها را جداگانه با کمی نمک بپزید و آبکش کنید. • برنج را طبق دستور قبلی بپزید. قبل از آبکش کردن، لوبیاها را به برنج اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و آبکش کنید و کف قابلمه را بگذارید و برنج و شوید و مرغ را کنار هم بریزید. مقدار شوید را به دلخواه خود تنظیم کنید. بگذارید 30 تا 45 دقیقه باقالی پلو بماند. نکاتی برای خوشمزه تر کردن لوبیا پلو. طرز تهیه باقالی پلو با مرغ مجلسی, طرز تهیه باقالی پلو با مرغ زعفرانی, خواص باقالی پلو با مرغ روی لوبیا پلو را تزیین کنید. اما اگر می خواهید مرغ را ریش ریش کنید، بهتر است از سینه مرغ استفاده کنید، بهتر است از لوبیا تازه استفاده کنید. انجماد لوبیا طعم و رنگ آن را تغییر می دهد برای هر فنجان برنج از نصف فنجان لوبیا استفاده کنید.• می توانید حبوبات را جداگانه به مدت 5 تا 6 دقیقه بجوشانید و کف ظرف را بردارید سپس با برنج مخلوط کنید و بگذارید بماند.عکس تزیین لوبیا برنج مرغ طرز تهیه شوید باقالی پلو با مرغ, طرزپخت باقالی پلو با مرغ, دستور پخت باقالی پلو با مرغ • تا حد امکان از شوید تازه استفاده کنید. • آب و پیاز باقی مانده از مرغ را در ظرفی جداگانه همراه با غذا سرو کنید. • در 5 دقیقه آخر پخت برنج می توانید مرغ را در قابلمه قرار دهید و بگذارید کنار برنج استراحت کند. بهتر است برنج را کمی جوانتر از حد معمول مصرف کنید • برای سرخ کردن مرغ می توانید از برگ بو، دارچین و آبلیمو نیز استفاده کنید. باعث تقویت و سلامت استخوان ها می شود و از بروز پوکی استخوان جلوگیری می کند. سلنیوم موجود در این ماده غذایی نقش موثری در تقویت پوست و اندام ها دارد، لوبیا حاوی ویتامین های A، C و B2 است، بنابراین به تقویت سیستم ایمنی، تقویت اعصاب و بینایی بدن کمک می کند. ویتامین B12 موجود در این غذا باعث خون سازی می شود و اسید چرب امگا 3 به کاهش استرس و افسردگی کمک می کند.لوبیا پلو برای افراد لاغر و زنان باردار بسیار مفید است و به تقویت مغز استخوان و قوای جنسی کمک می کند.مصلح بغلی در طب سنتی مصرف متعادل حبوبات به همراه ادویه های تند مانند دارچین، فلفل و گل باعث تقویت معده می شود. هشدار مصرف جوانه لوبیا با مرغ طرز تهیه باقالی پلو با مرغ مجلسی, طرز تهیه باقالی پلو با مرغ زعفرانی, خواص باقالی پلو با مرغ طرز تهیه جوانه لوبیا با مرغ مجلسی برخی افراد به حبوبات حساسیت زیادی دارند زیرا روی سلول های خونی آنها تاثیر می گذارد و باعث کم خونی می شود پس باید در مصرف این ماده غذایی احتیاط کنند. اگر برای اولین بار است که می خواهید لوبیا بخورید، بهتر است مقدار کمتری از آن را مصرف کنید تا مطمئن شوید که به آن حساسیت ندارید، زیاده روی در مصرف لوبیا می تواند منجر به عقب ماندگی ذهنی و کم خونی شود. .
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه پنیر کاتیج + خواص

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …