طرز تهیه سالسا(يک نوع ترشي)

سالسا

مواد لازم:

گوجه ‌فرنگي دو رقم
فلفل سبز و قرمز و زرد از هر کدام نصف فلفل
کدو سبز دو رقم
بادمجان دو رقم
سرکه دو قاشق غذا خوري
روغن زيتون سه قاشق غذا خوري
مرزنجوش خرد شده دو قاشق غذا خوري
آويشن دو قاشق غذا خوري
جعفري خرد شده يک قاشق غذا خوري

طرز تهيه :

اگر فلفل رنگي نداشتيد، مي توانيد از دو رقم فلفل سبز استفاده کنيد.

بادمجان، کدو و گوجه فرنگي را به مدت دو ساعت در روغن زيتون مي‌خوابانيم.

سپس آن ها را در باربيکيو يا فر، کبابي مي‌کنيم تا بپزند.

بعد آن ها را به قطعات کوچک خرد مي‌کنيم و همراه با فلفل ‌هاي خرد شده در کاسه مي ‌ريزيم.

مرزنجوش، جعفري، آويشن، نمک و سرکه را به آن ها افزایش کرده و خوب هم مي ‌زنيم.

اين سالسا به همراه غذاهاي گوشتي خورده مي ‌شود.

منبع: شيندخت

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه انواع سس بشامل با قارچ

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …