طرز تهیه چندین غذا با بلغور گندم


بلغور پلو و بادمجان گنابادی, بلغور پلو خراسانی, بلغور پلو ترکی دستور ساده و خوشمزه با بلغور گندم
بلغور گندم یکی از غلات بسیار مفید و کامل برای طبخ انواع غذاهاست که خاصیت گرمی دارد و انرژی لازم برای فعالیت های روزانه را تامین می کند و از طرفی وجود فیبر در باعث می شود برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید. پر بودن. بلغور در زبان فارسی به معنی شکسته و خمیر شده است و بلغور گندمی را می گویند که نیم کوبیده و له شده و شکافته شده باشد. با بلغور گندم می توانید انواع غذاها را به راحتی در منزل تهیه کنید. یکی از غذاهای سنتی ایرانی که می تواند جایگزین مناسبی برای برنج باشد، بلغور پلو است. به جای درست کردن باقالی پلو یا استامبولی می توانید بلغور پلو را جایگزین برنج کنید و به اصطلاح بلغور پلو درست کنید. می توانید آن را با انواع خورش ها سرو کنید. از آنجایی که بلغور سبوس گندم از آن جدا نمی شود، گندم بلغور یک غلات کامل محسوب می شود و بخش مهمی از یک رژیم غذایی سالم را تشکیل می دهد. بلغور گندم گرم است و به دلیل داشتن فیبر زیاد شما را برای مدت طولانی سیر نگه می دارد.بلغور گندم منبع غنی از ویتامین های گروه B به ویژه تیامین و فیتواسترول است که به تقویت سیستم عصبی و پیشگیری از سرطان سینه کمک می کند.در برخی مناطق بلغور پلو را از ترکیب برنج و گندم بلغور درست می کنند، اما می توانید انواع غذاهای خوشمزه را فقط با بلغور گندم درست کنید. انواع غذای بلغور گندم می تواند برای کودک شما بسیار مغذی و سالم باشد و جایگزین بسیار خوبی است، بهتر از برنج سفید انرژی و مواد مغذی لازم برای رشد کودک را تامین کند غذای کودک بلغور گندم مواد غذایی با بلغور گندم برای بچه ها هویج خرد شده، نصف فنجان آب، 2 قاشق غذاخوری بلغور گندم یا بلغور جو دوسر، نصف فنجان روغن زیتون، یک قاشق چایخوری آب، 2 فنجان شیر کامل، نصف فنجان سیر متوسط ​​اختیاری، کمی پودر دارچین، اختیاری اختیاری 1. طرز تهیه غذا با بلغور گندم برای نوزادان هضم بلغور گندم به دلیل داشتن فیبر زیاد برای نوزادان کمی سخت و سنگین است، پس بهتر است کمی صبر داشته باشید. بهترین زمان برای افزودن بلغور گندم به رژیم غذایی کودک بین 10 تا 12 ماهگی است هویج را جداگانه بپزید سیر را با کمی روغن سرخ کنید بلغور گندم را که از شب قبل خیس کرده اید با 2 لیوان آب جوش بپزید تا کاملا نرم بودنشیر، هویج و سایر مواد را به بلغور اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا غلیظ شود.در صورت استفاده از بلغور جو دوسر یا بلغور به دلیل طبع سردی که دارد حتماً دارچین را به مواد اضافه کنید تا غذای کودک شما طعم متعادلی داشته باشد فرنی برنج گنابادی و برنجال خرد شده ۲ عدد برنج، ۲ پیمانه برنج پوست کنده و پیاز خرد شده 1 عدد گوجه فرنگی ریز رنده شده، 2 عدد پیاز تند برای تزیین، 2 قاشق غذاخوری روغن، نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن به مقدار لازم تا تغییر رنگ دهد و سپس می گذاریم خنک شود. سپس با آب سرد بشویید برنج را از چند ساعت قبل در آب و نمک خیس کنید و پیازها را نگینی خرد کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا سبک شود و پوره گوجه فرنگی و آویشن و فلفل و نمک و زردچوبه را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید. تا زمانی که آب گوجه فرنگی گرفته شود، گندم را با 2 لیوان آب بپزید تا کاملا پخته شود و آب آن را بگیرد، اگر احساس کردید گندم کاملا پخته نشده است، می توانید یک لیوان دیگر آب اضافه کنید و به پخت ادامه دهید و سپس مخلوط کنید. سس گوجه فرنگی انجام دهیدبادمجان ها را خرد کرده و نمک بپاشید و نیم ساعت در آبکش بگذارید تا تلخی آن گرفته شود سپس آن ها را بشویید و آب اضافی آن ها گرفته شود سپس در روغن داغ سرخ کنید و بعد از پخت روی حوله قرار دهید. روغن اضافی را تخلیه کنید.آب برنج را آبکش کرده و بپزید و آبکش کنید و کف قابلمه را در ته دیگ مورد نظر قرار دهید. مخلوط پلو بلغور گندم را در قابلمه بچینید و به مدت 50 دقیقه بجوشانید و سپس با برنج تزیین کنید و سرو کنید این غذای بلغور برای کودک شما بسیار سالم و خوشمزه است. گوجه فرنگی، 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون، 3 قاشق غذاخوری پیاز کوچک پوست کنده و خرد شده، 2 قاشق غذاخوری رب چیلی ترکی، 1 قاشق چایخوری آب مرغ، 1 لیتر نمک و فلفل به میزان لازم تا نرم شود، سپس گوجه فرنگی، رب چیلی چینی، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت دهید. تا زمانی که گوجه ها نرم شوند، رنده و آب مرغ را به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم به مدت 15-20 دقیقه تفت دهید تا بلغور کاملاً مرغ را جذب کند. آب میوه. بلغور پلو را با سالاد شیرازی یا ماست و خیار سرو نکنید.بلغور پلو ترکی مواد لازم برای غذای بلغور و عدس / بلغور پلو ترکیب بلغور گندم سه پیمانه عدس (یا ذرت روی لپه) یک و نیم پیمانه کره دو قاشق غذاخوری عصاره گوشت قرص یک عدد پیاز یک عدد گوشت چرخ کرده 500 گرم نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری سیب زمینی و دو عدد  طرز تهیه با بلغور گندم و عدس – بلغور پلو ترکی در این غذا به جای برنج از بلغور استفاده می کنیم و در آخر مانند برنج آب پز می شود.بلغور و عدس را چند ساعت در آب خیس کنید. عدس ها را آبکش کرده و با کمی کره تفت دهید. آب و آب گوشت را اضافه کنید و عدس را بپزید. پیاز را رنده کنید و با گوشت چرخ کرده، نمک و ادویه مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس تمام گوشت ها را به صورت کوفته های کوچک برش دهید. کوفته ها را با کمی کره تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی، عدس و آب را به کوفته ها اضافه کنید و بجوشانید تا پخته شوند. با کمی آب جوش و نمک بپزید و آبکش کنید. بعد از 20 دقیقه مواد را به قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا دم بکشد. پیاز 3 پیمانه به مقدار لازم، یک پیمانه فلفل دلمه ای، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، یک قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم، پیاز را با کمی روغن تفت دهید و سپس گوشت را اضافه کنید و سرخ کنید تا نیم پز شود.لوبیا سبز را به گوشت اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.رب گوجه فرنگی، نمک و ادویه را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. نیمی از آب گوشت را اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه بجوشد. بلغوری را که از قبل خیس کرده بودید آبکش کنید و فلفل دلمه ای خرد شده را با بقیه گوشت به قابلمه اضافه کنید. آبغوره و بعد از کشیدن آب، حرارت را کم کرده و در قابلمه را بگذارید تا دم بکشد. این غذا با بلغور گندم برای کودک بسیار خوشمزه و مقوی است. زیره سبز، نصف قاشق چایخوری جعفری خرد شده، سه قاشق غذاخوری نمک، فلفل، پودر انیسون، مقدار لازم. طرز تهیه کوفته بلغور و عدس را که قبلا خیس کرده اید با کمی آب و نمک بپزید. و آن ها را کاملا بپزید تا آب آن کشیده شود. پیاز را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید و زیره را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن بلند شود.پیاز را در مخلوط بلغور گندم و عدس اضافه کرده، نمک، فلفل، جعفری خرد شده، پودر موسیر و آبلیمو را اضافه کنید و مواد را کاملا ورز دهید تا یکدست شود سپس مواد را به شکل گلوله های کوچک درآورید و تفت دهید.کوفته ها را روی حوله قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سوپ بلغور گندم بدون گوشت. مواد لازم برای تهیه سوپ بلغور بدون گوشت. دو فنجان گندم سیاه. دو فنجان اسفناج. دانه های گندم بدون گوشت، دانه های گندم و حبوبات را جداگانه در آب خیس کنید. از شب قبل آب آن را چند بار عوض کنید و سپس آبکش کنید بلغور گندم را با 10 پیمانه آب به مدت 2 ساعت بپزید تا نخود لعاب دار شود و باقالی با 4 پیمانه آب را جداگانه بپزید، وقتی نیم پز شد عدس را اضافه کنید و بگذارید بپزد. کاملا بپزید و در آخر کمی نمک به حبوبات اضافه کنید. نخودها را خرد کرده و سرخ کنید. لوبیاها را به قابلمه بلغور گندم و نیمی از پیاز داغ اضافه کنید و اسفناج را اضافه کنید و نیم ساعت با حرارت ملایم بپزید و بگذارید بماند. می توانید از بقیه پیاز داغ برای تزیین سوپ استفاده کنید یا تمام پیاز داغ را به سوپ اضافه کنید و بپزید.گندم و گوشت حلیم مواد لازم برای غذا با بلغور گندم و گوشت / بلغور گندم و گوشت بره را با کمی آب و پیاز و زردچوبه به مدت 3-4 ساعت با حرارت ملایم بپزید و نمک اضافه کنید.بلغور گندمی را که از شب قبل خیس کردید با 10 پیمانه آب در قابلمه ای دیگر به مدت 2 ساعت روی حرارت ملایم بپزید تا کریستالی شود و گوشت را از آب خارج کرده و پس از سرد شدن استخوان ها را جدا کرده و گوشت چرخ کرده را کامل چرخ کرده و چرخ کنید. آن را به بلغور اضافه کنید و به له کردن ادامه دهید تا کاملا صاف و کشدار شود. مواد را روی آتش بگذارید و آب گوشت را در چند مرحله به گوشت و بلغور اضافه کنید تا کاملا جذب شود. دارچین را آب کرده و سرو کنید. سوپ بلغور و عدس. مواد لازم برای آش بلغور گندم و عدس / سوپ بلغور و عدس با بلغور گندم 6 قاشق غذاخوری میشل 6 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم برنج قهوه ای 6 قاشق غذاخوری پیاز دو عدد عدس 6 قاشق غذاخوری آب لیمو 6 قاشق غذاخوری به مقدار لازم بلغور گندم و بلغور آماده تهیه سوپ بلغور و عدس برنج و بلغور را در قابلمه ای بریزید و به اندازه ای آب اضافه کنید تا روی مواد بپوشد و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد و حرارت را کم کنید و بگذارید مواد دم بکشد و لعاب دهید.برای تهیه نعناع داغ، پیاز را خرد کرده و تفت دهید و کمی نعنا اضافه کنید و تفت دهیدرب گوجه فرنگی رنگی را با کمی آب رقیق کرده و به پیاز و نعناع اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا غلیظ شود و بعد از اینکه حبوبات پخته شد سس را به سوپ اضافه کنید و رشته و نمک و آبلیمو و فلفل را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. برای چند دقیقه. یک دقیقه بجوشانید تا رشته ها کاملا نرم و لعاب دار شوند و سوپ غلیظ و جا بیفتد. بلغور حلیم و شیر مواد لازم برای غذا با بلغور گندم و شیر / حلیم بلغور و بلغور شیر 2 لیوان گوشت 200 گرم فلفل سیاه به مقدار لازم شیر 2 لیوان چوب دارچین یک عدد بلغور پلو خراسانی, بلغور پلو ترکی, سوپ بلغور و عدس طرز تهیه غذا با بلغور

تهیه بلغور شیر حلیم و بلغور گندم را از شب قبل خیس کنید و سپس با 6 لیوان آب جوشیده روی حرارت ملایم بجوشانید تا نرم شود. بلغور را هر نیم ساعت یکبار هم بزنید تا کاملا له شود و ته آن نچسبد و گوشت را با کمی فلفل سیاه بپزید تا کاملا نرم شود. اگر گوشت چربی داشته باشد، طعم ملایم آن بهتر می شود. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود و سپس گوشت را رنده کنید. بعد از اینکه بلغور کاملا له شد و آماده شد، شیر داغ و چوب دارچین را اضافه کنید و هم بزنید. گوشت را به حلیم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا غلیظ شود.اگر احساس کردید حلیم خیلی سفت است می توانید مقداری آب جوش به آن اضافه کنید.وقتی بافت حلیم کشدار شد یعنی سفت شده و آماده سرو است. حلیم را با پودر دارچین تزیین کرده و به سلیقه خود با شکر یا نمک سرو کنید. بلغور و فرنی شیر. مواد غذایی مورد نیاز با فرنی گندم و شیر / فرنی بلغور ۱/۲ پیمانه شیر بلغور گندم ۱ پیمانه عدس ۱ لیوان شیر ۴ پیمانه پیاز متوسط ​​۳ ق نمک به مقدار لازم کره یا روغن حیوانی زرد ۲ گرم قطراز تهیه سوپ بلغور و شیر بلغور از گندم و عدس را از شب قبل جداگانه در آب خیس کرده و قبل از پخت آبکش می کنیم، خرد کرده و در کمی کره تفت می دهیم تا نرم شود، بلغور گندم، خرما و نمک به پیاز اضافه شده و با 2 لیوان آب پخته می شود. حدود 1 الی 2 ساعت روی حرارت ملایم مواد را هر از چند گاهی هم بزنید تا نچسبد و بعد از پختن مواد شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه جگروز غذای سنتی لرستان




قبلی طرز تهیه کتلت دال عدس خوشمزه با روشهای مختلف
بعدی خامه ترش چیست؟ + طرز تهیه



مطلب پیشنهادی



طرز تهیه: 30 دقیقه مواد لازم برای تهیه خیارشور شکم پر برای 5 نفر خیار …


مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …