طرز تهیه سیرابی

پخت سیرابی, طرز تهیه سیرابی, طرز پخت سیرابی طرز تهیه سیرابی
سرابی غذایی بسیار مقوی است که در فصل سرد سال بیشتر مصرف می شود. سیرابی سرشار از پروتئین و ویتامین های مختلف است. سیرابی به جلوگیری از حالت تهوع در دوران بارداری کمک می کند. بسیاری از افراد سیرابی را به دلیل بوی نامطبوعش دوست ندارند، اما با شستن و پخت مناسب می توان بوی نامطبوع آن را کاهش داد. نحوه شستن سیرابی: اگر سیرابی و شیر تمیز نیست ابتدا باید آن را تمیز کنید. سیرابی را باید با چاقوی آشپزخانه یا قیچی به 4 قسمت برش دهید. اندام فوقانی چپ حجرلا نام دارد. به بقیه که چسبیده اند شکمبه یا سیرابی می گویند. داخل سیرابی را خارج کرده و بشویید، بعد از شستن داخل سیرابی، قابلمه ای را گرم کنید و اجازه دهید آب داخل آن بجوشد، سپس حرارت را خاموش کرده و قطعات سیرابی را در آن قرار دهید. بعد از چند دقیقه سیرابی را از آب در حال جوش خارج کنید و روی قسمت اسفنجی سیرابی با چاقو استفاده کنید تا رنگ سیرابی سفید شود و پف نکند. مواظب باشید سیرابی زیاد در آب جوش نماند چون پخته نمی شود و تمیز نمی شود.اگر آب سرد شد و همچنان کرک داشت، آب را گرم کنید و قسمت آبکی آن را در آب در حال جوش قرار دهید و با چاقو بردارید.بعد از تمیز کردن حتما کثیفی و چربی های آبکی و زرد یا زرد داخل آن را جدا و تمیز کنید قسمت انجام آن را با دست تمیز کرده و بشویید. اگر به درستی تمیز نشده باشد. در هنگام پخت بوی نامطبوع ایجاد می کند و خوش طعم نیست، سیرابی را پس از شستن به قطعات کوچکتر برش دهید. نحوه ی درست کردن سیرابی, مواد لازم برای تهیه ی سیرابی, نکته هایی بری تهیه ی سیرابی طرز تهیه سیرابی
طرز پخت سیرابی: مواد لازم برای تهیه سیرابی: سیرابی و شیر گوسفند، نخود فرنگی 1 مشت دلخواه، پیاز 1 پیمانه، سیر 1 عدد، زردچوبه و فلفل سیاه 2 حبه، نمک به مقدار کافی به میزان لازم طرز تهیه سیرابی: برای پخت سیرابی ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید. سیر را ریز رنده کنید و به پیازها اضافه کنید و تفت دهید. تا زمانی که به اندازه کافی سبک باشند نیازی به سرخ کردن نیست. سپس نخود و نخود خیس خورده را اضافه کنید. مقدار مناسب آب به آن اضافه کنید. آب نباید آنقدر زیاد شود که تا آخر پخت مجبور شوید آب اضافه کنید. زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید و آب را به جوش بیاورید و حرارت را کم کنید. برای پخت سیرابی می توانید از قابلمه مسی یا زودپز استفاده کنید.پخت سیرابی زمان زیادی می برد و می توانید از زودپز استفاده کنیدسیرابی باید بعد از اینکه گوشت به راحتی پخت و نخود کاملا پخته شد باز شود. در ساعت آخر پخت نمک اضافه کنید، در پایان پخت اگر تندی و نمک کم بود کمی فلفل قرمز و نمک اضافه کنید. هنگام سرو از آب لیموی تازه استفاده کنید. نحوه ی شستن و پختن سیرابی, رازهای تهیه ی سیرابی, طرز تهیه ی سیرابی روش پخت سیرابیکاتی

برای پخت سیرابی: • در ساعت آخر پخت نمک را اضافه کنید تا سیرابی بهتر بپزد و رنگ آن سفید بماند. اما اگر از زودپز استفاده می کنید می تونید اولش اضافه کنید فرقی نمیکنه فقط کمی رنگ سیرابی تیره میشه می تونید سیرابی رو شسته و در فریزر بذارید ولی بهتره تازه استفاده بشه که از اواسط بهار تا اواخر بهار تابستان خریداری می شوند، تمیز کردن آنها راحت تر است. زیرا در این موارد حیوان علف تازه می خورد • بعضی ها آلو خشک را در آخر پخت به سیرابی اضافه می کنند • سیرابی را می توان به صورت پخته با نان میل کرد. یا داخل آبگوشت بریزید. برای اینکه سیرابی بوی خوبی داشته باشد باید با حوصله و دقت آن را تمیز کنید. برای تهیه سیرابی نمی توانید از نخود استفاده کنید.اما استفاده از نخود بوی مزم سیرابی را به همراه دارد.• می توانید داخل قابلمه آب و آب بریزید و سپس پیاز و سیر را خرد کنید و بگذارید با نمک و فلفل و زردچوبه و نخود فرنگی بپزند در صورت تمایل • می توانید مقداری رب گوجه فرنگی تفت دهید و اضافه کنید. این اختیاری است.* سیرابی برای افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند یا شیمی درمانی می شوند مناسب نیست و باید با احتیاط مصرف شود. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی سالاد فصل

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …