طرز تهیه کله پاچه + راز خوشمزه شدن


طرز پخت کله پاچه,پخت کله پاچه طرز پخت پچ کلم پیچ
کلم پاچه یکی از غذاهای سنتی پرچرب است که می توانید به راحتی در رستوران کله پاچه در منزل درست کنید. کلم پاچه: کلم پاچه یک غذای مقوی، پرکالری و پرچرب است که از قدیم الایام یکی از غذاهای سنتی بوده است.یک سنت در بین ایرانیان بسیار قدیمی است. کلم پاچه از پختن سر و پای گوسفند درست می شود. کله پاچه یک غذای پرچرب است، بنابراین مصرف آن برای افرادی که سطح چربی خون یا کلسترول و اسید اوریک بالا دارند و همچنین افراد مبتلا به نقرس توصیه نمی شود. این افراد باید از خوردن برخی از قسمت های احشایی از جمله زبان و مغز خودداری کنند. . . این غذا با وجود مضرات خاصی که دارد خواص زیادی برای استخوان ها دارد و توصیه می شود این غذا را در منزل تهیه کنید. در زیر طرز پخت این غذا را به شما آموزش می دهیم تا طعم آن دقیقاً شبیه طباخی باشد.طرز تهیه کله پاچه از فروشگاه:  . طرز پخت کله پاچه مواد لازم برای تهیه کله پاچه: 1 عدد پیاز بزرگ 2 عدد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم 2 تا 3 عدد چوب دارچین ابتدا سرگین را بشویید و تمیز کنید. با توجه به روشی که در مقاله تمیز کردن کود در منزل به شما آموزش داده ایمسپس در قابلمه بزرگی بریزید و داخل آن آب بریزید، وقتی آب به جوش آمد آب آن را بگیرید و سپس یک پیاز بزرگ را در قابلمه نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا پیازها سبک شوند. سپس سیر رنده شده را اضافه کرده و تفت می دهیم و سپس کله پاچه را اضافه کرده و هم می زنیم، اجازه می دهیم آب بجوشد و سپس ته آن را بردارید و دور بریزید، بگذارید با حرارت ملایم بپزد. در پایان حدود 1 ساعت پخت کمی نمک اضافه کنید تا با جوش آمدن نمک خوشمزه شود. در انتها میل کنید و اگر نمک یا فلفل کم داشت، می توانید کمی روغن از پوسته آن گرفته و در تابه بریزید و 1 تکه چوب دارچین به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید تا کمی قرمز شود. و در انتها روی کله پاچه ها بریزید. روش پخت کله پاچه,طرز تهیه کله پاچه رستورانی طرز پخت قلوه، نکاتی برای تهیه قلوه: • مطمئن شوید که قلوه ها از سر بره و تازه هستند • قرار دادن دارچین در داخل قلوه کاملا اختیاری است و می توانید آن را بردارید.بعضی ها مقداری نخود داخل کله پاچه می ریزند که در این صورت باید نخود را از شب قبل خیس کنید و از ابتدا با کله پاچه بپزید.• نمک اضافه کردن زودهنگام باعث می شود که گوشت های اندام به آرامی بپزند و دیر اضافه کردن آن باعث می شود که گوشت بی نمک و بدون طعم باشد. بنابراین 1 ساعت قبل از پایان پخت آن را اضافه کنید تا به گوشت بخورد و خوشمزه شود • در زمان پخت از آب لیموی تازه استفاده کنید تا مقداری از چربی آن گرفته شود. .




قبلی طرز تهیه دلمه کلم برگ
بعدی طرز تهیه سیرابی



مطلب پیشنهادی



طرز تهیه آبلیمو در منزل آبلیمو یکی از پرطرفدارترین چاشنی ها در بین خانواده های …


مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …