طرز تهیه سرکه هلو برای ترشی های پاییزی

طرز تهیه سرکه هلو,درست کردن سرکه هلو مواد لازم: هلو 4 تا 5 کیلو، خامه ترش، قاشق غذاخوری، سرکه، 2 لیوان نمک، 3 قاشق غذاخوری شکر، نصف لیوان طرز تهیه: ابتدا هلوها را بشویید و بگذارید کاملا خشک شوند. هسته آن را جدا کرده و میوه را خرد کرده و در ظرف مناسبی برای تهیه سرکه قرار دهید. مخمر را با سرکه مخلوط کرده و نمک و شکر را اضافه کرده و روی هلوها بریزید و خوب مخلوط کنید و بگیرید. در ظرف را ببندید تا هوا وارد آن نشود و در جای خنک بگذارید و بعد از یک ماه در ظرف را باز کنید و دوباره ماریناد را خوب مخلوط کنید و فیلتر کنید. سرکه صاف شده را به مدت 8 تا 10 دقیقه بجوشانید و پس از خنک شدن در ظرف مناسبی بگذارید و در جای تاریک نگهداری کنید و استفاده کنید. .
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی کلم سفید و قرمز به چند روش

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …