طرز تهیه ترشی کلم سفید و قرمز به چند روش

روش های تهیه انواع ترشی کلم, انواع ترشی با کلم طرز تهیه کلم سفید ترشی با لبو

همانطور که می دانید کلم ترشی در رستوران ها و مجالس مختلف با طعم های مختلف سرو می شود. در زیر با 3 روش پخت کلم ترش آشنا خواهید شد. طرز تهیه کلم ترش با چغندر: مواد لازم برای کلم ترش با چغندر: کلم 2 کیلو، هویج 2 عدد، چغندر یک عدد، 1 لیتر آب، 50 گرم شکر، 50 گرم نمک، 5 قاشق غذاخوری فلفل سیاه، 5 تا 6 عدد سرکه سفید 150 گرم طرز تهیه کلم ترش با چغندر: کلم سفید را به صورت نوارهای نازک برش داده و بشویید و آبکشی کنید. هویج ها را بشویید و درشت رنده کنید. چغندرها را پوست بگیرید و بشویید و در صورت تمایل 1 تا 2 حبه سیر را ریز خرد کرده یا رنده کنید. وقتی جوانه ها آبکش شدند. یک لیوان خشک تمیز انتخاب کنید و یک لایه کلم داخل آن بریزید، سپس هویج و چغندر رنده شده را در یک لایه بریزید، در صورت تمایل سیر را اضافه کنید. اگر ترشی تند دوست دارید فلفل تند را اضافه کنید. سپس مرتب کردن لایه ها را ادامه دهید.آب و سرکه و نمک و شکر و فلفل را به قابلمه اضافه کنید و وقتی جوش آمد حرارت را خاموش کنید و روی مواد ترشی داخل شیشه بریزید.وقتی خنک شد درب آن را محکم ببندید و در جای خنک و تاریک قرار دهید.ترشی شما حدود 3-5 روز ماندگاری دارد. بعد از این مدت آن را در یخچال قرار دهید برای تهیه این ماریناد می توانید از کلم قرمز یا سفید استفاده کنید. در هر صورت به دلیل وجود چغندر رنگ ترشی قرمز می شود طرز تهیه کلم ترشی ساده: طرز تهیه ترشی کلم با چغندر,نکاتی برای تهیه ی ترشی کلمطرز تهیه کلم قرمز ترشی

مواد لازم برای کلم ترشی

ساده کلم قرمز 500 گرم نمک نصف قاشق غذاخوری سرکه سفید به مقدار لازم. طرز تهیه کلم قرمز ترشی: برای تهیه ی ترشی کلم می توان آن را به صورت نوارهای نازک برش داد و سپس شسته یا پوست کند، شسته و سپس به صورت نواری برش داد. اجازه دهید آب کلم شسته و خرد شده کاملا کشیده شود و سپس آنها را در لیوان بریزید و نمک بپاشید سپس سرکه بریزید تا سرکه روی کلم را بپوشاند. آن را محکم ببندید و در جای خنک بیرون از یخچال قرار دهید. بعد از یک هفته ترشی شما آماده است و می توانید از آن استفاده کنید. بعد از یک هفته خیارشورها را در یخچال بگذارید تا دیرتر خراب شوند.طرز تهیه کلم ترشی شیرین: طرز تهیه ترشی کلم, نکاتی برای تهیه انواع ترشی کلم طرز تهیه کلم ترشی

مواد لازم برای ترشی کلم شیرین: 1 عدد کلم کوچک 2 قاشق غذاخوری شکر نمک 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید به میزان لازم طرز تهیه کلم ترشی شیرین: برای تهیه ترشی ترشی ابتدا کلم ترشی را تهیه کنید. جوانه ها را به لایه های نازک برش دهیدو در ظرف آب بریزید و سپس آبکشی کنید. اجازه دهید تا کاملا آبکش شود. کلم را در ظرفی بریزید و نمک و شکر را بریزید و سپس سرکه را بریزید تا کاملا ببندد. این مقدار شکر باعث چسبندگی آن می شود اما اگر شیرین دوست دارید می توانید شکر بیشتری اضافه کنید در شیشه را محکم ببندید و چند روز بیرون از یخچال نگه دارید تا برسد و سپس در یخچال نگهداری کنید. این ترشی خیلی زود می رسد. اگر آن را در جای گرم نگه دارید، جوانه های شما تغییر رنگ می دهند، روی آن پلاستیکی بپوشانید و ببندید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه كاپ كیک حلوایی و گردو

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …