طرز تهیه كاپ كیک حلوایی و گردو

طرز پخت كاپ كیک حلوایی و گردو,نحوه درست کردن كاپ كیک حلوایی و گردو طرز پخت كاپ كیک حلوایی و گردو تعداد نفرات: 6

مواد لازم برای كاپ كیک حلوایی و گردو: کدو حلوایی، یک چهارم، یک عدد تخم مرغ، 4 عدد گردو و نیم پیمانه بادام خام، یک فنجان دارچین، یک قاشق چایخوری شیر، 100 گرم کره، یک پیمانه شکر، دو قاشق غذاخوری آرد سفید، طرز تهیه کاپ کیک کدو تنبل و آجیل: کدو تنبل را به مقدار مناسب جدا کرده، بشویید و پوست بگیرید، سپس خرد کنید. کدو تنبل را آسیاب کنید. آجیل ها را خرد کرده و بشویید و اجازه دهید آب آن کشیده شود و دوباره با کدو حلوایی خرد کنید و تخم مرغ ها را در ظرف دیگری بشکنید و با همزن مخلوط کنید تا خوب پف کند. تخم مرغ ها را با گردوی آسیاب شده و کدو حلوایی مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا مواد مخلوط شوند، کره را در ظرف فلزی بریزید. سپس آن را در قابلمه آب جوش قرار دهید تا مایع شود. سپس شکر را کم کم اضافه کنید تا با کره مخلوط شود و هم بزنید تا کره و شکر با هم مخلوط شوند. سپس شیر و دارچین را اضافه کنید. به آرامی هم بزنید تا شکر کاملا در کره، شیر و دارچین حل شود. سپس این مایع را به مخلوط کدو و گردو اضافه کنید.هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند.سپس در سوراخ های هر قالب آرد سفید بریزید و در هر سوراخ به مقدار لازم از مخلوط آماده شده بریزید. سپس فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب را داخل آن قرار دهید. نیم ساعت بعد کیک ها آماده است، در حالی که کیک در حال آماده شدن است، بادام خام را در آب داغ بریزید، وقتی پوست از گوشت جدا شد، آبکش کنید، بشویید و اجازه دهید آب آن کشیده شود. سپس بادام ها را بزنید تا کمی له شوند. بعد از اینکه کیک ها تمام شد و از فر خارج شد، روی کیک ها را با بادام تزئین کنید. نکته اول: وقتی چاقو را داخل برخی از کیک ها می چسبانید و خمیر به چاقو نمی چسبد، یعنی کیک ها تمام شده است. می توانید در فر را باز کنید و روی کیک ها مقداری بادام خرد شده بریزید. سپس کیک ها را با حرارت زیاد در فر گرم کنید تا بادام ها کمی برشته شوند نکته دو: مقدار شکر اضافه شده البته به ذائقه شما بستگی دارد تا کیک ها با رعایت نسبت مواد دیگر شیرین شوند.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی لطیفه

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه نان خامه ای

مواد لازم برای نان خامه ای: 200 گرم آرد، 400 گرم روغن مایع، 80 تا …