طرز تهیه ترشی گردو به روشهای مختلف

ترشی گردو بدون پوست, ترشی گردو با رب انار, خواص ترشی گردو طرز تهیه ترشی گردو در فصل بهار
ترشی گردو یک ترشی سنتی همدانی است که در فصل بهار با گردو کامل تهیه می شود و طعم متفاوتی دارد. اگر می خواهید بدانید ترشی گردو از کجا می آید باید بگویم ترشی گردو همدانی. یکی از سوغاتی های سنتی همدان ترشی گردو یا ترشی گردو ترشی است که با گردو کامل درست می شود یعنی مغزی که هنوز پوست درونی آن شکل نگرفته و سبز و لطیف است.از جمله خواص ترشی گردو برجسته است که برای از بین بردن کرم کدو مناسب هستند برای تهیه ترشی گردو به چاقوی گردو نیاز دارید که فقط در فصل بهار وجود دارد. زمانی که پوسته چوبی گردو هنوز تشکیل نشده و به اصطلاح مغز گردو آب است. بهترین زمان چیدن گردو برای ترشی اواسط بهار است.  گردو ترشی, چاقاله گردو, ترشی گردو سبز ترشی گردو سبز ترشی گردو: مواد لازم برای ترشی گردو: سرکه 1 کیلو ترشی سبزی به مقدار دلخواه سیر ترخون 6 حبه ترخون 100 گرم ادویه ترشی به مقدار دلخواه ترشی گردو بدون پوست, ترشی گردو با رب انار, خواص ترشی گردو طرز تهیه ترشی گردو همدان با چاقو
ماریناد گردو را آماده کنید: گردوهای کوچک را بشویید و 8 دقیقه بجوشانید، سپس آبکش کنید تا تلخی آن گرفته شود.اگر گردوها خیلی ریز هستند کافی است یکبار بجوشانید وگرنه می توانید دوباره گردوها را 5 دقیقه دیگر بجوشانید و آبکش کنید.البته مواظب باشید که مغزها له نشوند، آنها را در آب سرد قرار دهید و 2 روز استراحت دهید. آب گردوها را چند بار عوض کنید تا تلخی آب از بین برود.گردو تلخ را با سرکه و نمک به مدت 3 دقیقه بجوشانید و سپس در شیشه بریزید و کمی سیر و ترخون به آن اضافه کنید و در جای خنک و خنک نگهداری کنید. محل. مکان تاریک. بعد از 10 روز ترشی شما آماده مصرف است، می توانید از نعنای خشک یا تازه بنا به ذائقه خود در این ترشی ترشی آجیل با تمر هندی استفاده کنید: مواد لازم برای ترشی آجیل با تمر هندی: آجیل چگاله، یک کیلو سرکه، نمک به مقدار لازم ، ترشی گردو ادویه دارچین، زنجبیل، هل، سه قاشق غذاخوری فوم هندی، یک بسته آلو، دویست و پنجاه گرم ترشی گردو نارس, ترشی گردو, طرز تهیه ترشی گردو طرز تهیه ترشی آجیل با مهر هندی: آجیلی که برای ترشی آجیل همدان استفاده می کنید باید باشد. کاملا نرم، برای تست نرمی آن، یک سوزن بلند را داخل مهره فرو کنید. اگر سوزن از طرف دیگر گردو بیرون بیاید به این معنی است که گردو برای ترشی مناسب است. آجیل ها را به مدت 8 دقیقه در آب نمک در حال جوش قرار دهید. و سپس آبکش کنید.آجیل ها را به مدت 3 تا 4 هفته در آب سرد نگهداری کنید و هر روز آب آن را عوض کنید تا تلخ شوند.گردوها را آبکش کنید و نمک زیادی بپاشید و یک روز در آبکش کناری بگذارید تا آب آن گرفته شود و تمر هندی و آلو را خیس کنید و از آبکش رد کنید و بگذارید بجوشد و بعد از خنک شدن. ادویه ها را اضافه کنید آجیل ها را داخل شیشه بریزید و مهر و آلو هندی را روی آن ها بریزید و سپس به اندازه ای سرکه اضافه کنید تا کاملا روی آن ها را بپوشاند.حدود ۲ تا ۳ هفته زمان می برد تا ترشی جا بیفتد. هنگام صرف غذا گردوها را از وسط نصف کنید و سر سفره بیاورید ترشی گردو بدون پوست: مواد لازم برای ترشی گردو بدون پوست: گردوی تازه بدون پوست، 50 برگ زردآلو خشک، یک کیلو تمبر هندی، 1/5 بسته جوز هندی، یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه، نصف قاشق غذاخوری سرکه، دو لیتر شکر، نصف لیوان نمک، یک قاشق غذاخوری ادویه ترشی، دو قاشق غذاخوری  ترشی گردو با رب انار, خواص ترشی گردو, طرز تهیه ترشی گردو با تمر هندی طرز تهیه ترشی گردو بدون پوست
گردو را به مدت 5 دقیقه بجوشانید و سپس سیاهی نازک آن را جدا کنید. با دستکش پوست آجیل را به مدت 4 روز در آب سرد خیس کنید، 2 بار در روز. آب آن را عوض کنید تا تلخی آن گرفته شود.برای تهیه چاشنی، برگ های زردآلو و مهرهای هندی را به مدت 24 ساعت در سرکه خیس کنید، سپس آن ها را کاملا آسیاب کرده و ادویه ها را اضافه کنید.ادویه ترشی را می توانید از عطاری تهیه کنید. آجیل ها را در شیشه ریخته و چاشنی را در آن بریزید و در آخر مواد را با سرکه پر کنید. یکی دو هفته صبر کنید تا ترشی گردو خودش را بگیرد. ترشی گردو نارس, ترشی گردو, طرز تهیه ترشی گردو طرز تهیه ترشی گردو با رب انار

گرم و خشک است و شاید ترشی گردو برای مزاج صفراوی مناسب نباشد، بنابراین صفرای ترشی گردو کمتر است، می توان از رب انار در ترکیب آن از انار استفاده کرد. در هر یک از دستورهای بالا می توانید تمر هندی و زردآلو را با رب انار جایگزین کنید و پس از تلخ شدن کامل مغزها، رب انار را روی آن ها بریزید و در شیشه را با سرکه پر کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای خرما

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …