روشهای طرز تهیه ماهی شوریده

پختن ماهی شوریده, روش پخت ماهی شوریده, طرز پخت ماهی شوریده سفید طرز پخت ماهی شور با روش های مختلف
ماهی شور سرخ شده یکی از خوشمزه ترین غذاهای جنوب کشور است که طعم دلچسبی دارد و چسبناک نیست. در ادامه مطلب طرز تهیه ماهی شور با برنج و ماهی شور سرخ شده را به شما آموزش می دهیم.ماهی نمکی سرخ شده یکی از خوشمزه ترین غذاهای جنوبی است که طعمی به یاد ماندنی دارد. نمک ماهی جنوب طعم دلچسبی دارد و بدون تیغ ​​است، بهترین روش برای تهیه نمک ماهی جنوب سرخ کردن آن در روغن است. ماهی شور با برنج یا به تنهایی سرو می شود. اگر به ماهی های جنوب دسترسی دارید می توانید برای شب عید سبزی پلو با ماهی شور تهیه کنید.ماهی شور جنوب مواد لازم برای ماهی شور جنوب برای 4 نفر زمان آماده سازی: 15 دقیقه زمان پخت: 30 دقیقه ماهی شور تازه 2 عدد (به وزن 250 تا 500 گرم) سیر رنده شده 2 حبه متوسط ​​پیاز رنده شده 1 عدد لیموی تازه متوسط ​​یا آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری ادویه و ادویه مخصوص ماهی جنوب 1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق غذاخوری سبزیجات معطر (شسته، گشنیز، شنبلیله) 2 قاشق غذاخوری برگ بو 3 دانه فلفل سیاه نصف قاشق غذاخوری کره 100 گرم به اندازه ای که روغن مایع مخلوط شود، ماهی در روغن  طرز تهیه ماهی شور جنوب در مرحله اول باید ماهی را بعد از تمیز کردن مزه دار کنید.آب سیر و پیاز رنده شده را کاملا گرفته و با آبلیمو و نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. و داخل و خارج شکم ماهی را با این مواد بپوشانید. مقداری سبزی معطر خرد شده و مقداری برگ بو را کف بشقاب بریزید و ماهی را روی آنها قرار دهید و بقیه سبزیجات را روی ماهی بریزید و روی بشقاب را با کاغذ سلفون بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود. . تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و آن را بگذارید و کره و روغن را اضافه کنید. ماهی شور را کاملا از مواد پاک کنید تا داخل روغن نسوزد. بعد از اینکه روغن به اندازه کافی داغ شد حرارت را خیلی کم کنید و ماهی را به آرامی داخل روغن بریزید و دوباره شعله را کمی زیاد کنید و بگذارید یک طرف ماهی کاملا سرخ شود طرف آن هم سرخ شود. مقدار کباب شدن ماهی بستگی به ذائقه شما دارد.ماهی را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. می توانید ماهی شور سرخ شده را با سبزیجات و لیمو ترش سرو کنید. ترشی اصلی که اغلب با ماهی شور سرخ شده استفاده می شود، ترشی انبه است.مواد لازم برای ماهی سرخ شده: یک عدد فیله ماهی سرخ شده (250 گرم)، 2 عدد تخم مرغ، 100 گرم آرد سفید، 200 گرم آرد سوخاری، نمک و فلفل سیاه یا قرمز به میزان لازم، روغن برای سرخ کردن به میزان لازم، یک عدد لیمو درشت، یک عدد آب پز زعفران یک قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی به میزان لازم  طرز تهیه ماهی شوریده, ماهی شوریده, طرز پخت ماهی شوریده طرز تهیه ماهی شور سوخاری

ابتدا فیله ماهی شور را با نمک و زعفران دم کرده مزه دار کنید.آب لیموترش را روی فیله ماهی بریزید و در کاسه قرار دهید و ماهی را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم بگیرد.تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه بشکنید و با چنگال هم بزنید تا گلوله شود. آرد را در بشقاب بریزید و دو طرف ماهی را در آرد آغشته کنید تا کاملا آرد شود. حالا فیله های ماهی را داخل تخم مرغ آغشته کنید، آرد سوخاری، نمک و فلفل را در یک بشقاب صاف دیگر بریزید و دو طرف فیله های ماهی را با پودر سوخاری بپوشانید. ماهی را با کف دست فشار دهید تا نان بچسبد. ماهی را در ماهیتابه با روغن داغ سرخ کنید. هر طرف فیله ماهی باید حدود 2 دقیقه سرخ شود. بعد از اینکه دو طرف ماهی سرخ شد، آن را در بشقاب قرار دهید و روی آن را با سبزیجات و سس گوجه فرنگی تزئین کنید.ماهی شور با مارینادهای مختلف مواد لازم برای ماهی شور با مارینادهای مختلف یک عدد آب پرتقال کامل، یک یا دو قاشق غذاخوری سیر، 6 حبه روغن زیتون خوراکی، سه قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای، 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به میزان لازم، یک قاشق چایخوری تخم گشنیز، یک قاشق چایخوری زنجبیل، نصف قاشق چایخوری نعناع خشک رنده شده، یک قاشق غذاخوری ادویه، ماهی شور خوشمزه را با مارینادهای مختلف آماده کنید برای خواباندن ماهی شور، سیر، سرکه، ادویه، آبلیمو، تخم گشنیز، نمک و فلفل نعناع و زنجبیل را خشک کنید و این مخلوط را روی تمام سطح ماهی از داخل و خارج بمالید و روی آن را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال بگذارید و سپس سطح ماهی را تمیز کرده و با کره تفت دهید.این ماهی شور با برنج یا بدون برنج سرو می شود.با مواد لازم با ماهی شور پر می شود.یک پیمانه آرد ذرت یا سفید، 1 قاشق غذاخوری کره، 50 گرم سیر له شده یا رنده شده، 3 عدد گوجه فرنگی ریز خرد شده، 2 عدد تکه های پیاز متوسط، 1 عدد نمک و فلفل قرمز به میزان لازم ماهی را باز کرده و بعد از شستن خشک کنید. سر و دم ماهی را نباید از هم جدا کنید، تمر هندی را از یک ساعت قبل با یک لیوان آب گرم خیس کنید و با قاشق کاملا له کنید، پیاز و سیر را با کمی کره تفت دهید، سپس سبزی و کمی اضافه کنید. سرخ کنید تا نرم شوند. آرد را به همراه تمر هندی و نمک و فلفل به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود و حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا مواد از روی حرارت پایین بیایند. سپس شکم ماهی شور را با این مواد پر کنید و با نخ شکم ماهی را بدوزید.ماهی را در یک بشقاب مناسب قرار دهید و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و در فر قرار دهید.و به مدت یک ساعت در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.ماهی شور با برنج یا نان سرو می شود.برای تهیه برنج با ماهی شور بهتر است از انواع سبزی پلو استفاده کنید. سبزی پلو با ماهی شور ترکیبی بسیار خوشمزه است. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه آبغوره خانگی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …