طرز تهیه ترشک خانگی

درست کردن ترشک,طرز پخت ترشک طرز تهیه خاکشیر خانگی

با خیال راحت می توانید خاکشیر را در منزل بدون مواد افزودنی و رنگرزی تهیه کنید، می توانید آجیل مورد استفاده خود را مطابق ذائقه خانواده تغییر دهید. محدودیتی نداره، داخل فریزر رفتم و از هر کدوم از موادی که پیدا کردم یه کم گذاشتم مواد لازم برای تهیه خمیر مایه: آلو وحشی، سیب خشک، شاه توت، آلبالو خشک، برگ خشک قیسی، انواع میوه ها، رب انار، انار، و غیره طرز تهیه خمیر مایه: آلو سیاه با آب فراوان گاز را بگذارید تا نرم شود، اگر آلوهایتان رسیده است نیازی به آب ندارید. حتی می توانید آلوها را تکه تکه کنید و روی آتش بگذارید. بعد از اینکه نرم شدند با گوشت کوب بزنید و وقتی نرم شدند از صافی رد کنید. و مقداری شکر و نمک را دوباره روی گاز بگذارید و چند دقیقه بجوشانید تا شکر و نمک حل شود.میوه های خشک را در ظرفی بریزید و سس آلو داغ را بریزید تا نرم شود. مقداری از رب انار را بریزید و در ظرف بگذارید تا با حرارت سس آلو خشک شده نرم شود، اگر سس آلو سرد باشد میوه ها نرم نمی شوند و سفت می شوند.چند ورقه از لواش میوه را برش داده و اضافه کنیداگر دوست دارید لواشک را له کنید و سس خاکشیر را لعاب دهید، ابتدا آن را به مواد اضافه کنید. در غیر این صورت بعد از 2 الی 3 ساعت لواشک را اضافه کنید تا لواشک در خامه بماند باید شور باشد. شکر اختیاری است، اگر ترش می خواهید شکر اضافه نکنید. اگر شیرین تر دوست دارید، یک یا دو قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید. خاکشیر بعد از 24 ساعت کاملا دلمه می شود و قابل استفاده است. این خاکشیر را می توان به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کرد. دانه های خشک انار را اضافه کنید عالی می شود، می توانید میوه ها را به دلخواه تغییر دهید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه نان کرمدار خانگی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …