طرز تهیه ترشی خرمالو

ترشی خرمالو, درست کردن ترشی خرمالو

مواد لازم :

 خرمالو و هل سبز و فلفل بهار و خرمای زرد از هر کدام هشت رقم
 جوز هندي درسته  يك رقم
 سركه سفيد و نمک  به ميزان لازم
 زنجبيل تازه كوچك  چهار تكه
 خلال شيرين شده پرتقال سه قاشق غذاخوري

طرز تهيه :
سركه را در ظرفي ريخته و مي‌‌گذاريم به مدت 10 دقيقه بجوشد. سپس از روي حرارت برداشته و شکیبایی مي‌‌كنيم تا خنك شود. اين كار بازدارنده از كپك زدن ترشي مي‌شود. خرمالوها را شسته و مي‌‌گذاريم تا خشك شود. به كمك نوك چاقو در انتهاي خرمالو يك سوراخ كوچك ايجاد مي‌‌كنيم و داخل هر خرمالو را با يك هل سبز و يك فلفل بهار پر مي‌‌كنيم.

خرمالوها را به صورت منظم در يك کاسه شيشه‌اي تميز مي‌‌گذاريم و ميان آنها جوزهندي و خرما قرار مي‌‌دهيم و نمک و زنجبيل را روي آنها مي‌‌ريزيم در پايان سركه سفيد سرد شده را روي مواد مي‌‌ريزيم. به طوري كه سركه روي خرمالوها را بگيرد. در شيشه را مي‌‌بنديم و ترشي را در جاي خنك نگهداري مي‌‌كنيم. اين ترشي پس از 15 روز آماده هست.

 

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربا کنجد

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …