طرز تهیه مربا کنجد


مواد لازم برای تهیه مربای کنجد, طرز درست کردن مربا کنجد طرز تهیه معجون کنجد
 در زیر هر دو روش را آموزش داده ایم. مربای کنجد با شربت یا آب انگور تهیه می شود. طرز تهیه معجون کنجد: مواد لازم برای معجون کنجد: 1 کیلو کنجد، 650 گرم شکر، نصف لیوان آب، 500 گرم پودر نارگیل، مقدار کمی زعفران آب پز، دارچین، 1 قاشق غذاخوری پسته، یک قاشق غذاخوری یک چهارم پیمانه بادام، یک چهارم پیمانه زعفران و دارچین طرز تهیه معجون کنجد: آب و شکر را روی آتش بگذارید تا بجوشد، همه مواد را مخلوط کرده و به آب و شکر اضافه کنید و بجوشانید تا غلیظ شود. (اگر می خواهیم شربت براق شود، وقتی شربت غلیظ شد ۲ قاشق غذاخوری عسل اضافه می کنیم.) می توانید از کنجد خام یا تفت داده شده استفاده کنید. در این نوع مربای کنجد که نوعی معجون است از کنجد پوست گرفته استفاده می شود که اگر مربا شل باشد و قوام خوبی نداشته باشد مربا را کپک زده و ترش می کند.و اگر شکر زیاد در مربا باشد و زیاد بجوشانیممربا را سفت می کند و مربا شیرین می شود وقتی شربت شروع به حباب زدن کرد قوام شربت آن آماده است می توانید از کنجد پوست کنده هم استفاده کنید طرز تهیه مربای کنجد: کنجد را تمیز کنید بهتر است ابتدا الک کنید تا جدا شود. قطعات کنجد را تفت دهید تا خام شود، حرارت را کم کنید و مراقب باشید چون کنجد زود می سوزد، باید مرتب هم بزنید. به محض اینکه بوی کنجد بلند شد آن را از روی حرارت بردارید و در غذاساز بگذارید و پوره کنید. تمام کنجدی را که نیاز دارید رزرو کنید و بقیه را در ظرف شیشه ای بریزید و در آن را ببندید و در یخچال نگهداری کنید. و در زمان مصرف به مقدار لازم استفاده کنید.امروز ژل دوش یا آب انگور را روی کنجدتان بریزید و هم بزنید. مربای شما نباید سفت یا شل باشد، بستگی به ذائقه شما دارد، می توانید این مربا را با شربت تهیه کنید.به این ترتیب 1 پیمانه شکر و 3/4 پیمانه آب را مخلوط کرده و روی آتش می گذاریم و هم می زنیم تا شکر حل شود و بجوشد.وقتی کمی به جوش آمد از روی حرارت بردارید. نباید خیلی غلیظ باشد سپس کنجد را داخل شربت داغ بریزید و هم بزنید. با این روش بهتر است مربا را داغ میل کنید. از نظر ظاهری تفاوتی با هم ندارند، فقط سلیقه شان متفاوت است. سعی کنید کنجد را با آبگوشت یا آب انگور به مقدار دلخواه و بیش از چند روز مخلوط کنید. نگه ندارید زیرا دیگر طعم اصلی را نخواهد داشت. طرز تهیه مربا کنجد با شیره انگور, طرز درست کردن معجون کنجد مخلوط آب انگور و کنجد سرشار از آهن است.خواص مربای کنجد سیاه و شیره انگور: دارای انواع ویتامین ها از جمله ویتامین های B، A و C و همچنین دارای مواد معدنی فراوانی مانند فسفر، کلسیم، آهن و … منیزیم آب انگور مانند میوه آن بسیار مقوی و مغذی است و خاصیت اصلی آن انرژی زا است خاصیت ضد پیری دارد خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد • کنجد سیاه برای استخوان های قوی تر و سالم تر • هضم کننده است. سلامت • آرتریت روماتوئید را تسکین می دهد • اثرات الکل را خنثی می کند • اضطراب را درمان می کند • دستگاه بدن را تغذیه می کند • به درمان و رفع کم خونی کمک می کند.• افزایش قدرت سیستم دفاعی بدن و کمک به درمان برخی بیماری ها




قبلی طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال
بعدی طرز تهیه مربا خیار به شکل گل



مطلب پیشنهادی



ترشی نارنگی و پرتقال یک ترشی بسیار خوشمزه و مقوی پاییزی است که علاوه بر …


مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …