نکات سرخ کردن و فریز کردن بادمجان

نکاتی برای فریزر کردن بادمجان, نگهداری بادمجان در فریزر

قبل از سرخ کردن باددمجان ها را به مقدار خیلی کم با سفیده تخم مرغ آغشته کنید

روش سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن

در این مقاله می خواهیم روش های سرخ کردن بادمجان را با کمترین روغن آموزش بدهیم.

روش اول: بعد از پوست کندن بادمجان ها، آنها را بشویید و روی آن ها را نمک بریزید و یا در آب نمک می خوابانیم و بعد از خشک شدن بادمجان ها آنها را سرخ می کنیم.

روش دوم: بعد از آب‌کشیدن و پوست کندن بادمجان ها می توانید از سفیده تخم مرغ استفاده کنید. یعنی سفیده ی تخم مرغ را هم بزنید و بعد دستتان را خیلی خیلی کم آغشته با تخم مرغ کنید و بادمجان ها را تخم مرغی کنید. سپس داخل روغن سرخ کنید.

روش سوم: این روش به نظرم بهترین روش میباشد و این روش را توصیه می کنیم. قبل از سرخ کردن بادمجان ها را به کمی ماست اغشته کنید و بعد آن ها را سرخ کنید. می توانید بادمجان ها را رد ماست بخوابانید و در یخچال یک ساعتی بماند سپس بادمجان ها را کاملا از ماست پاک کنید و بعد سرخ کنید. خیلی خوب سرخ می شوند و طلایی خوشرنگ می شوند.

روش چهارم: بادمجان ها را بعد از پوست کندن بشویید و بعد از اینکه مقداری آبشان رفت، با قلمو آشپزی (فرچه سیلیکونی) روغن را روی آن بمالید. سپس آن ها را درون سینی بچینید و بعد درون مایکروفر بگذارید و به مدت 10 لحظه با مایکروفر بادمجان ها را سرخ کنید. هر جقدر دوست دارید طلایی شود از گریل هم استفاده کنید. این روش هم مناسب است.

روش پنجم: بعد از آب‌کشیدن بادمجان ها را درون مایکروفر بگذارید و 3-5 لحظه بگذارید آب شان کشیده شود و بعد درون روغن سرخ کنید. اینطوری نصف روغنی که همیشه استفاده می کنید مصرف می شود.

بیشتر بخوانید:  فواید پپینو دلچه یا ملون گلابی

روش ششم: بعد از برش زدن و آب‌کشیدن بادمجان ها بگذارید خشک شوند، و برش بزنید. سپس در ماهیتابه بچینید و کمی نمک روی آن ها بپاشید و حدود نصف استکان آب به آن افزایش کنید. در صورتی که بادمجان ها نازک برش داده شده مقدار آب کمتری بریزید، در ماهیتابه را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد. زمانی که آب به خورد بادمجان رفت و بادمجان نرم شد، یکی دو  قاشق روغن و اندکی زردچوبه به آن افزایش کنید و بگذارید سرخ شود.

روش هفتم: در این روش برای سرخ کردن بادمجان با روغن کم ، آب و نمک می‌گذاریم. (نمک به مقدار لازم، که بادمجان ها شور نشوند.) به جوش بیاید و بادمجان‌ها را که به تیکه‌های دلخواه برش دادیم؛ حدود دو الی سه لحظه می‌گذاریم بجوشند. آنها را داخل آبکش می ریزیم تا آب زیادی بادمجان برود. سپس آن ها را سرخ می کنیم.

روش هشتم: بعد از خرد کردن و آب‌کشیدن بادمجان ها بگذارید خشک شوند، درون ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و بعد از داغ شدن روغن، بادمجان ها را داخل روغن بچینید و سپس درب ماهیتابه را بگذارید و شعله را زیاد کنید تا هم بخار پز شوند و هم سرخ شوند در این روش هم خواهید دید که بادمجان ها را با روغن کم سرخ کرده اید در این روش روغن هم به اطراف کمتر پاشیده می شود.

سرخ کردن بادمجان,راههای سرخ کردن بادمجان

بادمجان های سرخ شده را می توانید داخل فریزر نگهداری کنید

نحوه نگهداری بادمجان ها درون فریزر

بادمجان که اصالتاً از هندوستان آمده، یک میوه بزرگ، خوش خوراک و بنفش‌ رنگ میباشد. طعم بادمجان یک طعم اکتسابی میباشد ممکن میباشد در ابتدا ناخوشایند باشد، اما اگر شما از طعم آن لذت می برید، می توانید از طعم غذاهایی که از آن درست می شود نیز لذت ببرید. فرقی نمی کند که مقدار کم یا زیادی بادمجان خریداری کرده اید، در اینجا روشی مناسب برای نگهداری از بادمجان ها آورده شده میباشد تا تبهکار نشوند.

بیشتر بخوانید:  خواص گوشت شترمرغ

اگر شما مقداری بادمجان برای مصرف یک هفته خریده اید، نگهداری آن ها آسوده تر از نگهداری مقدار زیادی بادمجان میباشد. برای نگهداری مقدار کم بادمجان، همه کاری که نیاز میباشد انجام دهید، قرار دادن آن ها در یک کیسه پلاستیکی مناسب و گذاشتن در یخچال میباشد. بادمجان ها با این روش تا یک هفته در یخچال تازه می مشابه و شما می توانید در این بازه زمانی آن ها را مصرف کنید.

بهتر میباشد همیشه به مقدار کم بادمجان خریداری کنید که مجبور به نگهداری درون فریزر نباشید زیرا خاصیت آن خیلی کمتر از بادمجان تازه می باشد. بنابراین اگر شما مقدار زیادی بادمجان خریده اید که نمی توانید قبل از تبهکار شدنشان آن ها را استفاده کنید، پس مجبورید که به شیوه دیگری آن ها را نگهداری کنید. ابتدا بادمجان ها را را با آب سرد و یا ولرم بشویید.

پوست بادمجان ها را بگیرید. سپس بادمجان را به همان روشی که موز را برش می دهید، تکه تکه کنید.

قبل از اینکه به مرحله بعد برویم، توضیح خواهم داد که چرا ما باید این کار را انجام دهیم. میوه ها و سبزی ها آنزیم ها و باکتری هایی دارند که اگر بدون پایان مرحله بعدی منجمد شوند، می تواند طعم و رنگ غذا را عوض کنند.

حال شما به یک قابلمه بزرگ که برای جوشاندن آب مناسب باشد نیاز دارید. آب لیمو به این آب افزایش کنید در حدود نصف فنجان آب لیمو برای هر چهار لیتر آب. شما همچنین به یک کاسه بزرگ که با آب و یخ پرشده نیاز دارید. بعد از جوشاندن بادمجان ها، شما آن ها را در کاسه آب و یخ خواهید گذاشت.

بیشتر بخوانید:  خواص انواع توت و تمشک

وقتی آب ابتدا به جوش‌آمدن کرد، بادمجان ها را داخل آن بریزید و بگذارید به مدت پنج لحظه در آب جوش بماند. وقتی این روزگار به اتمام رسید به سرعت بادمجان ها را از آب جوش خارج کرده و داخل کاسه آب یخ قرار دهید تا به سرعت سرد شود. بادمجان ها را برای پنج لحظه دیگر در آب یخ نگهدارید و سپس از آب خارج کرده و بگذارید تا خوب خشک شود.

اکنون که بادمجان ها را جوشانده، سرد و خشک کرده اید، می توانید آن ها را داخل پلاستیک فریزر قرار داده و در فریزر منجمد کنید. اگر بادمجان ها به خوبی آماده شوند تا مدت شش ماه در فریزر به خوبی حفظ می شوند.

شما می توانید بادمجان ها را با یکی از روش های بالا سرخ کنید و بگذارید تا روغن اضافی آن خارج شود و بعد از خنک شدن بادمجان ها را درون کیسه های زیپ دار قرار بدهید و هوا را کاملا از داخل کیسه خارج کنید و داخل فریزر قرار بدهید در این روش مدت روزگار کمتری می توانید بادمجان ها را نگهداری کنید.

 

مطلب پیشنهادی

خواص ماست

از خواص ماست چه می دانید ؟ دوستی با خواص ماست: ماست 1 محصول لبنی هست …