طرز تهیه انواع غذا با گوجه ساده

تهیه انواع غذاها با گوجه فرنگی در بین ایرانیان طرفداران زیادی دارد. می توانید از آب گوجه فرنگی، پوره گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی خرد شده برای تهیه سس یا طعم دادن به انواع غذاها استفاده کنید. برای تهیه غذا با آب گوجه فرنگی می توانید آب گوجه فرنگی را به انواع خورش ها و سوپ ها یا سالادهای زمستانی اضافه کنید و از طعم آن لذت ببرید. برای تهیه غذا با گوجه فرنگی و قارچ می توانید سس پاستا را از ترکیب گوجه فرنگی و قارچ درست کنید یا قارچ سرخ شده را در استانبول اضافه کنید و یا قارچ خلال شده را به املت اضافه کنید. برای تهیه غذا با گوجه فرنگی می توانید گوجه فرنگی یا تربچه سبز را در ترشی و نمک قرار دهید یا مستقیماً در ترکیب انواع غذاها استفاده کنید. شما در تهیه انواع غذاها با گوجه خشک کاملا آزاد هستید، می توانید از گوجه فرنگی خشک خرد شده در انواع سوپ، غذاهای برنجی و خورش ها و یا برای تزیین سالاد استفاده کنید. همچنین می توانید از پودر گوجه فرنگی خشک به عنوان طعم دهنده در انواع سس ها و غذاها استفاده کنید.سوپ گوجه فرنگی مواد لازم برای سوپ گوجه فرنگی برای 4 نفر زمان آماده سازی 5 دقیقه زمان پخت 30 دقیقه گوجه فرنگی خرد شده 2 پیمانه پیاز 2 حبه سیر 5 حبه روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری نان تست خرد شده 4 آب مرغ 2 فنجان ریحان یا پونه کوهی 1 قاشق چای خوری گوجه فرنگی گوجه فرنگی –   طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی پیاز را خرد کرده و در روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.سیر خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. گوجه ها را به مدت 1 دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید و سپس در آب سرد قرار دهید و پوست آنها را بگیرید و خرد کنید و به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. آب مرغ، ریحان یا پونه کوهی را اضافه کنید، نمک و فلفل بزنید و حرارت را زیاد کنید تا سوپ بجوشد، در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید 25 دقیقه بجوشد، نان تست را مکعبی خرد کنید، چند قاشق غذاخوری زیتون بریزید. روغن زیتون تابه کرده و نان را از دو طرف تفت دهید تا ترد و طلایی شود، نان برشته شده را به قابلمه اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. حرارت را خاموش کنید و بعد از 10 دقیقه سوپ گوجه فرنگی را سرو کنید و با ریحان و پنیر پارمزان تزئین کنید. اگر می‌خواهید نان‌ها ترد شوند، بعد از سرو برای تزئین سوپ از آن‌ها استفاده کنید.ترتیلا گوجه فرنگی مواد لازم برای تهیه تورتیلا گوجه فرنگی برای 1 نفر زمان آماده سازی 5 دقیقه زمان پخت 10 دقیقه تخم مرغ 2 عدد گوجه فرنگی کوچک 1 عدد پیاز خرد شده 1/4 پیمانه روغن برای سرخ کردن به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم  طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی, املت گوجه فرنگی, دمی با گوجه خشک غذا با گوجه فرنگی: طرز تهیه املت گوجه فرنگی
پیاز و گوجه فرنگی را به صورت نگینی خرد کنیدپیاز را با کمی روغن روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شود، گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا آب گوجه ها گرفته شود. اگر می خواهید گوجه فرنگی ها کاملا له شوند، می توانید آنها را در ظرف بریزید و حرارت را کم کنید تا مدت زمان بیشتری بپزد. گوجه فرنگی را هر از گاهی هم بزنید و با پشت قاشق له کنید. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و صبر کنید تا کاملا بپزند. دمی گوجه فرنگی آفتابی مواد لازم برای دمی گوجه فرنگی 4 نفره برنج 2 پیمانه گوجه فرنگی 50 گرم پیاز رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری نمک و زردچوبه و روغن به میزان لازم خشک برای تهیه غذا با آفتاب – گوجه فرنگی خشک شده، برنج را به مدت 2 ساعت در آب و نمک خیس کنید. پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید و زردچوبه را اضافه کنید. گوجه فرنگی های خشک خرد شده را به همراه رب گوجه فرنگی به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند.برنج را داخل قابلمه بریزید و به اندازه 1 انگشت بالای برنج آب اضافه کنید و به ذائقه خود نمک بزنید.روی حرارت متوسط، برنج را بجوشانید و آبکش کنید. سس گوجه و پیاز را اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و زیر شعله پخت بگذارید و نیم ساعت تا 45 دقیقه استراحت دهید. در صورت تمایل می توانید دم گوجه را با مرغ یا گوشت یا سالاد سرو کنید. در صورت تمایل می توانید در مرحله آخر قبل از پختن برنج، لوبیا سبز تفت داده شده یا سیب زمینی خرد شده و تفت داده شده یا گوشت چرخ کرده تفت داده شده را به مواد اضافه کنید. 1 قاشق غذاخوری آب، حدود 1 فنجان نمک و فلفل سیاه به میزان لازم. طرز تهیه غذا با گوجه فرنگی و برنج. برای تهیه این غذا، گوجه فرنگی، گوجه فرنگی و سیر را بشویید. آنها را به 4-6 قسمت تقسیم کنید. ۱ قاشق غذاخوری کره را در یک تابه بزرگ بریزید و بگذارید آب شود، پیاز ریز خرد شده و فلفل سبز خرد شده را اضافه کنید و ۲ دقیقه تفت دهید. 1 عدد گوجه قرمز را خرد کرده و اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید.قاچ های گوجه فرنگی را روی مواد داخل قابلمه بچینید و برنج را شسته و روی آن ها بریزید سپس نمک و فلفل و ۱ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید بپزد و نرم شود.خوراک گوجه فرنگی و سیب زمینی مواد لازم برای خوراک گوجه فرنگی و سیب زمینی گوجه فرنگی 4 عدد سیب زمینی متوسط ​​2 عدد پیاز متوسط ​​1 روغن به میزان لازم زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم ریحان به میزان لازم پودر کنجد تفت داده شده به میزان لازم   روش تهیه غذا با گوجه فرنگی و سیب زمینی این غذا با گوجه فرنگی و سیب زمینی ساده ترین غذایی است که می توانید با گوجه فرنگی درست کنید و می توانید یک غذای سبک و خوشمزه با کمترین مواد ممکن بخورید. پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن و زردچوبه تفت می دهیم و سیب زمینی را مربع های کوچک خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. گوجه فرنگی را نگینی خرد کرده و در تابه بریزید. روی گوجه ها به اندازه کافی نمک و فلفل بپاشید، تابه را بگذارید و اجازه دهید سیب زمینی ها بپزند و با آب گوجه فرنگی نرم شوند. یک یا دو بار مواد را به آرامی هم بزنید و اجازه دهید آب گوجه فرنگی کاملا کشیده شود. در صورت تمایل روی بشقاب سیب و گوجه فرنگی کمی پودر کنجد بپاشید و با برگ ریحان تازه تزیین کنید و روی بشقاب سیب و گوجه فرنگی را با پیاز تازه و ریحان تازه و نان سرو کنید.غذا با گوجه فرنگی و قارچ مواد لازم برای املت گوجه فرنگی و قارچ 4 عدد گوجه فرنگی سفت 4 عدد تخم مرغ در دمای اتاق 4 تا 5 عدد پیاز متوسط ​​1 عدد قارچ خلال شده 1 فنجان فلفل دلمه ای متوسط ​​1/4 لیموی تازه 1 قاشق غذاخوری سیر تازه 2 حبه پیاز 4 عدد رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری جعفری تازه 2 1 قاشق غذاخوری ریحان تازه 1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز تند به میزان لازم 1/2 قاشق چایخوری پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه 1 قاشق چایخوری کره 1 قاشق غذاخوری روغن مایع به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم ذرت به میزان لازم طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی, املت گوجه فرنگی, دمی با گوجه خشک طرز تهیه گوجه فرنگی املت و قارچ طرز تهیه املت گوجه فرنگی و قارچ دلیل ترکیب فوق العاده ادویه ها این است که طعم و عطری منحصر به فرد و مطبوع دارد.فلفل دلمه ای را ریز خرد کرده، پوست گوجه فرنگی را جدا کرده و به حبه های شکر خرد کنید. پیازها را هم خرد کنید. تابه را روی آتش بگذارید تا داغ شود و سپس کره و روغن مایع را اضافه کنید و صبر کنید تا داغ شود، فلفل سیاه را به روغن داغ اضافه کنید و مخلوط کنید. گوجه فرنگی و شنبلیله خرد شده را اضافه کنید و صبر کنید تا گوجه ها آبکش شوند. قارچ ها را خرد کنید و با کمی کره تفت دهید و سیر رنده شده و پیاز سرخ شده را به گوجه فرنگی اضافه کنید. پاپریکا، آویشن، زردچوبه، فلفل دلمه ای و جعفری خرد شده را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. به دلخواه نمک بزنید و در آخر ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید تا رنگ ترتیلا بیشتر شود. وقتی تورتیلا دوباره داخل روغن افتاد، 1 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه اضافه کنید و در آخر تخم مرغ ها را اضافه کنید و 2 دقیقه صبر کنید تا کمی بپزد و سپس هم بزنید. اجازه دهید نان ترتیلا 3 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم استراحت کند و در آخر خاموش کنید. حرارت داده و روی پیاز و فلفل تند خرد شده بریزید و سرو کنید.اگر نمی خواهید تخم مرغ ها را هم بزنید، پس از شکستن تخم مرغ ها در املت، در ظرف را ببندید و تخم مرغ ها را تا زمانی که دوست دارید بپزید.خورش مرغ ترش با رب گوجه مواد لازم برای خورش مرغ ترش با رب گوجه ران یا سینه مرغ 1 عدد کره 50 گرم رب گوجه فرنگی پخته شده 3 پیمانه آب پرتقال 1 قاشق چایخوری آب پرتقال 1 لیوان آب به میزان لازم حدود 10 قاشق غذاخوری)، پیاز متوسط ​​4 عدد، نمک، فلفل، زردچوبه 1 عدد مقدار لازم پودر لیمو عمانی: 1 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای برای طعم دار کردن خورش 1 عدد روغن به میزان لازم   غذا با پوره گوجه فرنگی. مرغ را با سیر، آب پر و یک و نیم لیوان آب به مدت 45 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بپزید. برای تهیه سس خورش، پیاز را رنده کرده و با کره، روغن، زردچوبه، نمک و پودر لیمو عمانی در ظرف دیگری تفت دهید تا رنگ پیاز تغییر کند، رب گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید. با حرارت ملایم بپزید. حرارت ملایم تا زمانی که بوی گوجه فرنگی خام گرفته شود. بعد از اینکه مرغ پخت تمام شد، آب مرغ را به سس اضافه کنید تا کاملا بپزد. مخلوط نمک و زردچوبه را روی دو طرف مرغ بپاشید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.شعله را کم کنید و بگذارید تابه آرام آرام سرخ شودمرغ سرخ شده را داخل سس بریزید و آب و فلفل را اضافه کنید و بگذارید خورش استراحت کند. زمان پخت این غذا با رب گوجه فرنگی حدود 3 ساعت است. غذای گوجه فرنگی مرغ مواد لازم برای خورش گوجه مرغ بادمجان ران مرغ 2 عدد پاستا به میزان لازم پیاز 1 عدد بادمجان 1 عدد گوجه فرنگی 2 عدد گوجه فرنگی 2 عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم روغن به میزان لازم روغن به میزان لازم کره 50 گرم طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی, املت گوجه فرنگی, دمی با گوجه خشک طرز تهیه و طرز تهیه بادمجان مرغ.برای تهیه این غذا با گوجه فرنگی و مرغ بهتر است به جای روغن از کره استفاده کنید تا طعم بهتری پیدا کند.بادمجان ها را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و در سینی بچینید و نمک بزنید و بگذارید بماند تا بپزد. تلخ. کره را بیرون از یخچال بگذارید تا نرم شود و به دمای محیط برسد. روغن را داخل ماهیتابه بریزید و حرارت دهید تا داغ شود سپس کره را اضافه کنید تا ذوب شود، تکه های مرغ را در تابه با حرارت ملایم تفت دهید تا دو طرف آن طلایی و برشته شود، سپس پیاز رنده شده را از تابه خارج کنید در همان ماهیتابه تفت دهید. سپس پاستا را اضافه کرده و با نمک و فلفل و زردچوبه تفت دهید.آب و مرغ را اضافه کنید و در تابه را به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.بادمجان و گوجه فرنگی را سرخ کرده و در 5 دقیقه آخر به خورش اضافه کنید. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …