علت کف کردن روغن موقع سرخ کردن چیست؟

علت کف کردن روغن, کف کردن روغن, علت کف کردن روغن هنگام سرخ کردن

علت کف کردن روغن موعد سرخ کردن غذا

قطعا برای شما ما پیش آمده که برای پختن غذاهای سرخ کردنی مثل انواع کوکو و کتلت با کف کردن روغن روبرو شده باشید. اگر میخواهید بدانید علت این کف کردن چیست و چگونه می توان از کف کردن آن پیشگیری کنید همراه بیتوته باشید.

علت کف کردن روغن هنگام سرخ کردن غذا

همه مواد غذایی دارای نم هستند. زمانی که حتی مقدار کمی نم در سطح ماده غذایی وجود داشته باشد، روزگار ارتباط با روغن داغ کف کرده و یا قدری می‌جوشد.

علت کف کردن روغن, کف کردن روغن,علت کف کردن روغن موقع سرخ کردن غذا

علت کف کردن روغن هنگام سرخ کردن

شیوه پیشگیری از کف کردن روغن

برای اینکه روغن موعد سرخ کردن مواد غذایی کف نکند و یا کمتر کف کند. آب بعضی از مواد غذایی را مشابه کوکو سبزی را بکشید و ماهی و مرغ به وسیله دستمال خشک کنید تا کمتر کف کند. همین طور می انید هنگام سرخ کردن مواد غذیی یک قاشق چوبی داخل روغن قرار دهید که روغن کف نکند.

برای استفاده دوباره از روغن هرچه مقدار نم جذب شده به وسیله روغن و میزان نم ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر خراب می شود. روزگار سرخ کردن باید از بستن درب کاسه دوری کرد چون سبب می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد و روغن بیشتر کف کند.

علت کف کردن روغن, کف کردن روغن,شیوه جلوگیری از کف کردن روغن

شیوه پیشگیری از کف کردن روغن

برای ایمنی هیچ‌ وقت داخل سرخ‌کن را بیش‌ از یک سوم حجمش از روغن پر نکنید. مطمئن شوید که ماده غذایی پیش از افزایش شدن به روغن داغ تا حد امکان خشک شده باشند. این کار را می‌توان با حوله، دستمال و… و یا با پوشانیدن سطح ماده غذایی با آرد انجام داد.

بیشتر بخوانید:  خواص و مضرات آب پرتقال

همیشه از یک انبر یا سبد مربوط به سرخ کن برای افزایش کردن ماده غذایی به روغن استفاده کنید و این کار را با تمرکزفکر انجام دهید.

 

مطلب پیشنهادی

خواص ماست

از خواص ماست چه می دانید ؟ دوستی با خواص ماست: ماست 1 محصول لبنی هست …