طرز تهیه لواشک مخلوط

یک گزینه خوشمزه برای میان وعده تمام فصول به خصوص برای کودکان است، می توانید با میوه های مانده در یخچال لواشک چند میوه ای خانگی درست کنید یا لواش یکی از غذاهای خوشمزه است. برای تمام فصول سال، اگر میوه های بسیار رسیده و له شده در خانه دارید، بهترین راه برای استفاده از آنها، درست کردن لواشک است. برای تهیه لواش میوه مخلوط بهتر است از میوه هایی استفاده کنید که بافت یکسانی دارند تا راحتتر آنها را له کنید. برای تهیه لواش چند میوه می توانید از دو روش استفاده کنید که هر کدام طعمی کاملا متفاوت به آن می دهد. اگر میوه ها نرم هستند، می توانید آنها را له کرده و با دست یا قاشق سوراخ دار روی سطح صافی بمالید تا جدا شوند. دانه ها و پوست میوه را از گوشت جدا کنید. پوست و دانه ها را دور بریزید و گوشت و آب میوه را مخلوط کرده و خشک کنید.اگر می‌خواهید با لواشی که درست می‌کنید بهداشت بیشتری داشته باشید یا اگر باید میوه‌ها نرم‌تر شوند و یا اگر می‌خواهید لواش غلیظ‌تر و سریع‌تر خشک شود، ابتدا میوه‌ها را داخل قابلمه بریزید و درب آن را ببندید. روی حرارت متوسط ​​تا زمانی که آب آن گرفته شود و نرم شود سپس در آبکش بریزید و پوست و دانه ها را جدا کنید و در قابلمه را برگردانید و بجوشانید تا غلیظ شود سپس در سینی بریزید تا خشک شود.ماندگاری لواش در یخچال 1 سال یا بیشتر است و می توانید لواش را چندین سال در فریزر نگهداری کنید. برای تهیه لواش مخلوط می توانید به دلخواه از انواع میوه های آبدار استفاده کنید. به عنوان مثال: زردآلو، آلو زرد، آلو سیاه، هلو-آلو، هلو، شلیل-سیب، انار-سیب، کیوی-آلو، سیب، زردآلو-زردآلو، گلابی-گیلاس، زرشک، شابلون انار-آلو، شلیل، آلو دریایی سیب زمینی، هلو، زردآلو، آلبالو، زرشک، کیوی، زردآلو، لواشک چند میوه ای، مواد لازم برای لواشک چند میوه ای، آلو سیاه، زردآلو، شلیل، هلو، زردآلو، زرشک، 2 کیلوگرم نمک، دو قاشق غذاخوری مخلوط میوه مسنیم لواشک طرز تهیه لواشک چند میوه ای میوه ها را بشویید و در قابلمه بگذارید و روی حرارت ملایم قرار دهید و در قابلمه بگذارید تا میوه ها له شوند و آب خارج شود، می توانید میوه ها را با کفگیر فشار دهید تا زودتر له شوند. آن را بگیرید و از صافی رد کنید تا پوست و دانه ها گرفته شود، با قاشق سوراخ دار می توانید میوه ها را ته صافی بیندازید تا آب و تفاله میوه ها کاملا از پوست جدا شود.اگر هنوز مقدار زیادی از تفاله میوه در صافی باقی مانده است، می توانید دستکش بپوشید و محتویات گوشتی آن را از پوست و دانه ها را از گوشت جدا کرده و دور بیندازید.همه مواد را به قابلمه برگردانید و نمک اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا کمی غلیظ شود. اضافه کردن نمک به لواش کاملا خوش طعم است و می توانید از آن صرف نظر کنید. کف سینی را با پلاستیک بپوشانید و مخلوط لواش خنک شده را روی سینی به قطر نیم سانتی متر پهن کنید و در جای خشک و خنک بگذارید تا خشک شود. در فصل تابستان می توانید آن را جلوی آفتاب قرار دهید. . تا لواش زودتر خشک شود. . برای خشک شدن لواش داخل فر می توانید کف سینی را با روغن جامد چرب کنید و نیم سانت لواش را روی سینی بریزید و به مدت 3-4 دقیقه در فر 120 درجه قرار دهید تا خشک شود. مخلوط آلو، زردآلو و گیلاس مواد لازم مخلوط آلو، زردآلو و گیلاس 500 گرم آلو قرمز 500 گرم زردآلو 500 گرم نمک قاشق چایخوری لواشک مخلوط میوه, طرز تهیه لواشک میوه, لواشک مخلوط مخلوط آلو، زردآلو و گیلاس از آلبالو و زردآلو و نمک بزنید و آلوها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب آن گرفته شود و له شوند. قابلمه را کنار بگذارید تا خنک شود.آبکشی را روی کاسه ای بزرگ قرار دهید و میوه ها را در آبکش بریزید و با دست بفشارید تا آب از پوره جدا شودپوست و دانه ها را جدا کنید و در صورت نیاز پوره کنید و به آب اضافه کنید و سینی ها را چرب کنید و مواد لواش را روی سینی ها پخش کنید و در هوای آزاد بگذارید تا خشک شوند. لواشک هفت میوه مواد لازم برای آب لواش هفت میوه 1 لیوان نمک و آبلیمو در صورت تمایل مقداری آلبالو آلو به مقدار لازم شلیل به مقدار لازم سیب به مقدار لازم آلبالو به مقدار لازم آلو قرمز آلو زرد به مقدار لازم دستور تهیه لواش هفت میوه لواشک مخلوط, عکس لواشک, طرز تهیه لواشک طرز تهیه لواش هفت میوه میوه ها با هم یک لیوان آب در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد و از هر از چند گاهی که نچسبد و وقتی میوه ها له شدند حرارت را خاموش کنید تا مایع لواش خنک شود. مواد را در صافی ریخته و با پشت قاشق یا ملاقه سوراخ دار فشار دهید تا کف آن گرفته شود و در صورت تمایل نمک و آبلیمو اضافه کنید و روی سینی را با پلاستیک بپوشانید و لواش را روی سینی بریزید و بگذارید در آفتاب خشک شود. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …