طرز تهیه رنگین پلو


دستور پخت رنگین پلو, طرز تهیه ی رنگین پلو, رنگین پلو با گوشت طرز تهیه پلو برنجی خوش رنگ و خوشمزه و خاص در رستوران
یک رژیم غذایی سالم محسوب می شود. پلو رنگارنگ یا پلو رنگین کمانی از ترکیب سبزی های رنگارنگ و برنج تهیه می شود. یا برنج را آبکش کرده و پلوهای رنگارنگ درست کنید و از سبزی های رنگارنگ و تکه های مرغ برای تزیین ظرف برنج استفاده کنید. استفاده از سبزی رنگی و مرغ در این پلو کاملا به سلیقه شما بستگی دارد و نیازی نیست خود را به سبزیجاتی که در دستور پخت رنگین پلو گنجانده شده محدود کنید و از این جشنواره رنگ و طعم لذت ببرید.مواد لازم برای پلو رنگارنگ مجلسی: چغندر یا لبو، 1 عدد سیب زمینی شیرین، 1 عدد سیب زمینی بنفش متوسط، 1 عدد هویج متوسط، 1 عدد هویج، 1 عدد هویج، 1 عدد پیاز ارغوانی، 1 عدد گوشت یا مرغ پخته به مقدار لازم، بادیان گل و جوز هندی به میزان لازم پودر زیره سیاه و صورتی، سیب زمینی کدو تنبل به میزان لازم ته دیگ، زعفران دم کرده به میزان لازم، روغن به میزان لازم، آلو به میزان لازم، چند شاخه، 3 پیمانه،  ، طرز تهیه مجلسی پلوهای رنگی سیب زمینی ها را بشویید و پوست بگیرید و ورقه ای برش دهید.چغندر، چغندر، زرده و هویج را بشویید و برش بزنید. ماهیتابه را گرم کنید و سیب زمینی ها را جداگانه با کمی روغن تفت دهید. در همان ماهیتابه سبزی های دیگر را جداگانه تفت می دهیم و پیاز را خلالی می کنیم و با کمی روغن تفت می دهیم تا روشن و طلایی شود سپس شکر را اضافه کرده و هم می زنیم تا کاراملی شود. آلو را اضافه کرده و تفت دهید. ادویه ها را آسیاب کنید. ماهیچه را با ادویه های دلخواه، سیر و فلفل قرمز بپزید. تراشیدن عضلات. برای کف قابلمه کدو یا سیب زمینی قرار دهید. برنج را با کمی نمک بپزید و آبکش کنید و با مخلوط سبزیجات و ماهیچه و پیاز و آلو سوخاری و پودر ادویه در قابلمه بریزید. مقداری زعفران صاف شده روی برنج بریزید و در قابلمه بریزید و با حرارت ملایم بپزید.برنج رنگی با مرغ مواد لازم برنج رنگی با مرغ 4-6 نفر برنج آبکش شده 4 پیمانه فیله مرغ 500 گرم فلفل رنگی (از هر رنگ یکی) 4 عدد زعفران آب شده 1 قاشق غذاخوری پرک بادام 1 پیمانه پرک پسته 1 پیمانه کره 150 گرم نخود سبز خام (جوش) 1 پیمانه ذرت کنسرو شده 1 پیمانه نمک و فلفل و آبلیمو به میزان لازم  طرز تهیه ی رنگین پلو, رنگین پلو با گوشت, انواع رنگین پلو طرز تهیه فیله مرغ رنگین پلو مرغ را به مخلوط نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران آغشته کنید و در یخچال بگذارید. 1-2 ساعت تا مزه دار شود و سپس با کمی آب روی حرارت ملایم بپزید و بگذارید کمی برشته شودفلفل های رنگی را به قطعات کوچک خرد کنید و با کمی کره تفت دهید تا نرم شوند. خلال پسته و بادام را جداگانه در کره سرخ کنید و کنار بگذارید. برنج را آبکش کرده و بجوشانید. برنج را در ظرف مورد نظر بریزید و فلفل دلمه ای، نخودفرنگی، ذرت، خلال پسته و بادام را مخلوط کنید و برنج را با این ترکیب رنگ تزئین کنید و مرغ ها را کنار بشقاب بچینید. روش دیگر این است که مواد را لایه لایه یا روی برنج گذاشته و همراه با برنج بپزید تا نرم شود. برنج قرمز رویال مواد لازم برای برنج قرمز رویال 3 پیمانه مرغ پخته، 1/2 سینه، 5 قاشق غذاخوری بادام، 3 قاشق غذاخوری پسته، 3 قاشق غذاخوری پرتقال، 2 قاشق غذاخوری آرد برنج، 1 قاشق غذاخوری عصاره زعفران الیت، 1 قاشق غذاخوری فلفل و نمک، 1 قاشق غذاخوری نمک برای تهیه پلو شاهانه باید پرتقال ها را از روز قبل در آب خیسانده و 3 بار آب آن را عوض کنید تا تلخی آن گرفته شود. خلال پسته و بادام را با کمی روغن تفت دهید سپس خلال های پرتقال و زرشک را اضافه کرده و تفت دهید. سینه مرغ پخته و خرد شده را به مواد اضافه کنید و تفت دهید.فلفل نمک؛ ادویه پیلویی و عصاره زعفران الیت را اضافه کنیدبرنج را آبکش کرده و به همراه مواد مخلوط شده در قابلمه بریزید و بگذارید استراحت کند. برای تهیه برنج سلطنتی می توانید تکه های مرغ را جداگانه بپزید و کمی کباب کنید و کنار برنج قرار دهید و به جای اینکه در حین دم کشیدن برنج مواد را اضافه کنید، در انتها هنگام سرو روی برنج را با ورقه های برنج بپوشانید. پسته، خلال بادام، زرشک و با پرتقال تزیین کنید. برنج رنگین کمانی مواد لازم: برنج رنگین کمانی، نخود سبز، هویج 2 پیمانه، فلفل دلمه ای 1 پیمانه، برنج نصف پیمانه، گوشت چرخ کرده 3 پیمانه، پیاز 300 گرم، 1 عدد آب و نمک را بجوشانید تا نرم شود یا از نخود فرنگی کنسرو شده استفاده کنید. . پیاز را با کمی روغن تفت دهید و هویج خرد شده را اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه گوشت و ادویه ها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.در پایان نخود و فلفل دلمه ای خرد شده را به همراه ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و زعفران و نمک اضافه کرده و کمی تفت داد.برنج را به شکل کیک در آورید و وقتی آب آن کشیده شد، ته دیگ دلخواهتان را در قابلمه دیگری قرار دهید و مقداری برنج ته قابلمه بریزید و سپس یک لایه از مواد رنگی اضافه کنید و ادامه دهید. به همین ترتیب تا زمانی که قابلمه پر شود و به مدت 30 – اجازه دهید 45 دقیقه بماند. .




قبلی طرز تهیه پیتزا سیر و استیک
بعدی طرز تهیه نان چاباتا ایتالیایی



مطلب پیشنهادی



گیاه قووت 40 یا قوتو 40 گیاه پمپی برای تقویت بدن است. قاووت 40 طبقه …


مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …