طرز تهیه مربای قارچ

رسپی مربای قارچ, مربا با قارچ, دستور تهیه مربای قارچ طرز تهیه مربای قارچ مربای خاص و متفاوت
مربای قارچ مربای خوشمزه و متفاوتی است که می توان از آن برای صبحانه و یا چاشنی غذاهای دیگر استفاده کرد. می توانید به انتخاب خود مربای قارچ یا مربای قارچ صدفی درست کنید و قارچ ها را خرد کرده یا به درستی استفاده کنید. مربای قارچ صدفی معمولاً طعم‌دارتر از مربای قارچ است. البته این موضوع سلیقه ای است و شاید نظر شما متفاوت باشد. مربای قارچ مواد لازم برای مربای قارچ: نیم کیلو زعفران آب شده، دو قاشق غذاخوری شکر، 750 گرم پودر هل سبز، یک قاشق غذاخوری آبلیمو، یک قاشق چایخوری، طرز تهیه مربای قارچ، قارچ ها را خوب بشویید و رقیق کنید. آب نمک به مدت نیم ساعت و دوباره آبکشی کنید. قارچ ها را به مدت 8 دقیقه در قابلمه ای با آب جوش بریزید و دوباره آبکشی کنید و 45 دقیقه صبر کنید تا کاملا خنک شوند و آب اضافی آن گرفته شود. برای تهیه مربا می توانید قارچ ها را خرد کرده یا به درستی استفاده کنید.قارچ ها و شکر را یکی یکی داخل قابلمه بریزید و در قابلمه را بگذارید و حدود 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا شکر جذب قارچ ها شود و آب آن خارج شود.قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا مربا غلیظ شود. در پایان پخت هل و پودر زعفران و آبلیموی آماده را اضافه کرده و بعد از 1 دقیقه حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید کاملا خنک شود سپس به شیشه های تمیز منتقل کرده و بسته و در یخچال نگهداری کنید. طرز تهیه مربای قارچ مربای قارچ, طرز تهیه مربای قارچ, خواص مربا قارچ نکات لازم برای تهیه مربای قارچ
هنگام خرد کردن قارچ می توانید آبلیمو به آن اضافه کنید تا رنگ آنها تغییر نکند. پخت مربای قارچ بیشتر از مربای قارچ صدفی طول می کشد. می توانید به جای پودر هل از 5 دانه هل استفاده کنید که بعدا جدا می شود. سعی کنید از شکر بیشتر برای تهیه مربا استفاده نکنید، شکر زیاد بعد از مدتی مربای شما را شیرین می کند. هنگام تهیه مربا از دمای کم استفاده کنید، دمای بالا باعث می شود مربا سریع غلیظ شود و شکری شود. خواص مربا قارچ, طرز تهیه مربا قارچ, رسپی مربای قارچ خواص مربای قارچ

مربای قارچ یکی از بارزترین مرباهایی است که می توانید برای صبحانه از آن استفاده کنید.خواص مربای قارچ عبارتند از: – کاهش کلسترول و چربی خون – ایجاد تعادل بین کلسترول بد و کلسترول خون – جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی مانند تصلب شرایین، سکته و حمله قلبی – منبع غنی آهن مورد استفاده برای درمان کم خونی ناشی از فقر آهن کمک – کونژوگه اسید لینولئیک قارچ به پیشگیری از سرطان سینه کمک می کند- بتا گلوکان موجود در قارچ از رشد سلول های سرطانی پروستات جلوگیری می کند. – انسولین و آنزیم های طبیعی موجود در قارچ به تجزیه نشاسته و نشاسته غذا کمک می کند و در پیشگیری از دیابت مفید است. آنتی بیوتیک های موجود در قارچ به کاهش التهاب و عفونت در بدن کمک می کند. – قارچ منبع غنی کلسیم، مفید برای سلامت دندان و پیشگیری از پوکی استخوان و درد مفاصل است. – قارچ از معدود گیاهانی است که سرشار از ویتامین D و فسفر است، این ویتامین به جذب بهتر کلسیم و فسفر در بدن کمک می کند. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه خوراک راگو غذای فرانسوی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …