طرز تهیه نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی

نان فوکاچیا یک نان خوشمزه ایتالیایی با عطر و طعم مطبوع است، تفاوت نان فوکاچیا با سایر نان ها در موضوع است، روی خمیر می توانید پنیر، تخم مرغ اضافه کنید. نیمی از کناره را با حلقه های گوجه، پیاز، زیتون و سبزیجات به دلخواه تزیین کنید نان فوکاچیا یکی از نان های خوشمزه ایتالیایی است که طعم و عطر مطبوعی دارد و بسیار پرطرفدار است. این نان معمولا به عنوان پیش غذا سرو می شود. این نان ایتالیایی معطر و خوشمزه با پنیر، روغن زیتون و سبزیجات معطر تهیه می شود که بسیار مقوی است و به نان سبزیجات نیز معروف است. برای رویه نان فوکاچیا می توانید از نمک دریایی درشت، رزماری، زیتون، سبزیجات مختلف یا پنیر بسته به ذائقه خود استفاده کنید یا می توانید تخم مرغ را بشکنید و در فر بپزید.نان فوکاچیا روی پنیر مواد لازم برای نان فوکاچیا: روغن زیتون، 2 قاشق غذاخوری، پونه کوهی خشک، 1 قاشق چایخوری، آویشن خشک، 1 قاشق چایخوری، ریحان خشک، 1/2 قاشق چایخوری، پودر سیر، 1 قاشق چایخوری، فلفل سیاه پودر نشده، 1 قاشق چایخوری، , 1 قاشق چایخوری 1 قاشق چای خوری شکر, 1 قاشق چایخوری پنیر پارمزان رنده شده, 1 قاشق غذاخوری مخمر خشک, 1 قاشق غذاخوری پنیر موزارلا, 1 فنجان آرد غنی شده, 2 تا 3 فنجان روغن نباتی, 1 قاشق غذاخوری توسط مراحل تهیه نان فوکاسیا , نان معطر و خوشمزه ایتالیایی طرز تهیه نان Focaccia How to Bread Focaccia همه مواد به جز روغن زیتون و پنیر تا یکدست شودخمیر را با دست ورز دهید تا چسبناک و کشدار شود. روی میز کار آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و به ورز دادن ادامه دهید تا ولرم شود. ظرفی را چرب کرده و خمیر را دراز کنید و داخل آن بگذارید و روی آن را با پارچه بپوشانید و نیم ساعت در جای گرم بگذارید تا استراحت کند و خمیر را روی سطح آردپاشی شده برگردانید و بزنید تا هوای اضافی گرفته شود. قالب مورد نظر را با روغن زیتون و خمیر را در قالب پهن کنید. دوباره روغن زیتون را روی خمیر بمالید و پنیر را به طور یکنواخت روی آن پخش کنید. قالب خمیر را در فر از قبل گرم شده با دمای 230 درجه سانتیگراد قرار دهید تا به مدت 15 دقیقه بپزد. برای تزیین نان می توانید از برش های گوجه گیلاسی و زیتون استفاده کنید.مواد لازم برای نان فوکاچیا بدون پنیر آرد نان فوکاچیا بدون پنیر (لواش، بربر یا فانتزیا) حدود دو و نیم فنجان آب گرم و نیم فنجان آویشن یا ارگانیک، یک قاشق چایخوری دوغ، یک قاشق چایخوری روغن زیتون، یک سوم فنجان عسل، دو -سوم قاشق چای خوری گوجه گیلاسی برای تزیین به میزان دلخواه زیتون برای تزیین نان فوکاچیا , خمیر نان فوکاسیا , طرز تهیه نان فوکاسیا طرز تهیه نان فوکاچیا بدون پنیر طرز تهیه نان فوکاچیا بدون پنیر مخمر را در آب گرم حل کنید و روی آن را بپوشانید و ذخیره کنید.پس از 10 دقیقه، حباب های کوچکی در داخل مخمر ایجاد می شود که نشان دهنده فعال شدن مخمر است. نصف روغن زیتون و نیمی از آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. بقیه آرد و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید. خمیر نان فوکاچیا باید شل و چسبنده باشد کف تابه را با روغن زیتون چرب کنید و خمیر را به تابه منتقل کنید. هر بار تابه را بچرخانید و خمیر را روی هم بگذارید. این کار را حدود 10 بار تکرار کنید تا خمیر صاف و ابریشمی شود و روی خمیر را بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در جای گرم قرار دهید و دوباره خمیر را به روش قبل ورز دهید. ورز دادن و استراحت خمیر را 3-4 بار تکرار کنید. روی ظرف را سلفون بپوشانید و بگذارید یک شب در یخچال بماند تا خودش را بگیرد و پف کند. کف تابه را کاغذ روغنی بپوشانید و با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب کنید. در قالب بارگیری کنید. روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا استراحت کند و کاملا پف کند.سیر له شده را با 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون روی نان بمالیدروی خمیر را آویشن و نمک دریا بپاشید و با حلقه های زیتون و گوجه گیلاسی تزئین کنید و به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. برای سرخ شدن نان می توانید شعله گریل را به مدت 10 دقیقه یا کمتر روشن کنید. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …