طرز تهیه مربای به

طرز تهیه مربا به,طرزتهیه مربای به طرز تهیه مرباها به جدانشدنی سفره های صبحانه می باشد.
خوبی آن در تنوع آن است و می توان آن را با توجه به میوه های هر فصل تهیه کرد. شامل مربای آلبالو، مربای انجیر، مربای توت فرنگی، مربای انگور، مربای آووکادو، مربا و در این مطلب طرز تهیه مربا با بیتوته آورده شده است مواد لازم برای تهیه مربا: 4 عدد (یک کیلو)، شکر، 1 تا 1.5 کیلو خرد شده. آجیل، صورتی، دارچین، به اندازه دارچین، به اندازه زنجبیل به مقدار لازم طرز تهیه مربای چغندر: چغندر را تکه تکه کرده و ریز خرد کنید، سپس آب و شکر را مخلوط کرده و چغندر را در آن بریزید. آب و شکر را روی آتش بگذارید و وقتی جوش آمد حرارت را ملایم کرده و آرام آرام بپزید. از ابتدا درب ظرف را بگذارید، این کار باعث تغییر رنگ و قرمز شدن آنها می شود، اگر دوست دارید مغزها نرم شوند، یک ساعت قبل از آماده شدن مربا آن ها را بگذارید و اگر نه، اگر دوست دارید نرم شوند. نرم، آنها را در آن قرار دهید مرحله آخر با گلاب است و به آن اضافه کنید.وقتی مربا کاملا رنگ شد و شهد آن به غلظت مناسب رسید، گلاب و عصاره هل یا عصاره دارچین یا مخلوط هر سه را اضافه کنید.و آتش را خاموش کرد. طرز تهیه مربای به,مربای به طرز تهیه مربا به روش جدید روش دوم «طرز تهیه مربا»:

مواد مورد نیاز مربا: شکر 1 کیلو گلاب 1 کیلو گل هل 2 قاشق غذاخوری آب به مقدار لازم. و پوست خود را بگیرید و به شکل دلخواه خرد کنید و سپس در قابلمه بریزید و آب بریزید تا سطح آن را بگیرد و روی آتش بگذارید تا آب بجوشد و وقتی آب جوش آمد شکر را در آن بریزید و بگذارید بماند. قابلمه را به مدت 1 ساعت، سپس زودپز را در قابلمه قرار دهید و اجازه دهید مربا بماند. بعد از 3-4 ساعت زودپز را بردارید و هل و گلاب را اضافه کنید. بگذارید یک ساعت دیگر روی آتش بماند. در انتها کمی آبلیمو به آن اضافه کنید و وقتی چند بار جوش آمد در قابلمه را خاموش کنید نکاتی برای درست کردن مربا: اگر خوب آماده شود مربا بسیار خوش رنگ و زیبا می شود که خیلی هم خوشمزه است وگرنه خوب می شود. قهوه ای خم شده و له شود.برای قرمز.اگر مربا شد بهتر است در قابلمه مسی بپزید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مارمالاد هویج

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …