طرز تهیه کیک کرامبل سیب

نحوه درست کردن کیک کرامبل سیب,مواد لازم برای تهیه کیک کرامبل سیب طرز تهیه کرامبل سیب

مواد لازم برای کرامبل سیب: آرد 2 پیمانه نان فرانسوی، 3 عدد تخم مرغ، 100 گرم کره، 2 قاشق غذاخوری روغن مایع، 2/3 پیمانه ماست شیرین، شکر، 1 پیمانه زعفران، 3 عدد تخم مرغ، بکینگ پودر، 1 قاشق غذاخوری، مواد لازم برای تهیه کرامبل: سیب، پوست کنده و خلال شده 2 عدد بیسکویت ساقه طلایی 1 بسته پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری شکر 2 قاشق غذاخوری قهوه فوری نسکافه ای 1 قاشق غذاخوری کره 50 گرم طرز تهیه کرامبل: ابتدا کلوچه ها را پودر کرده و با بقیه مواد خشک مخلوط می کنیم سپس کره ای که به دمای محیط رسیده را اضافه می کنیم و با نوک انگشت مواد را خرد می کنیم یا در مخلوط کن می ریزیم. سیب ها را برش بزنید و رزرو کنید طرز تهیه کرامبل سیب: ابتدا شکر را در دمای محیط به مدت 5-6 دقیقه مخلوط کنید سپس روغن مایع را اضافه کنید سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و مخلوط کنید سپس ماست و ماست را اضافه کنید. دوباره آرد الک شده و بیکینگ پودر را به مایع کیک اضافه کنید.داخل قالب را با روغن چرب کنید و کف قالب کاغذ روغنی بگذارید و نیمی از مواد کیک را بریزید سپس سیب های خلال شده را داخل شکر بریزید و سپس روی مواد کیک قرار دهید و مواد کرامبل را داخل قالب بریزید. سیب و نرمبقیه مایع کیک را روی مواد کرامبل بمالید و بقیه مایع کیک را روی مایع کیک بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود 45 دقیقه بگذارید. توجه: مواد این کیک نسبت به مواد کیک سفت است. کیک مواد کیک های دیگر و لایه رویی مواد کیک را با حوصله پهن کنید تا همه قسمت های کیک یکسان شود. ماست باید پر چرب، بدون آب و شیرین باشد.* پودر نسکافه را می توان جدا کرد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی انگشت پیچ همدان

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه نان خامه ای

مواد لازم برای نان خامه ای: 200 گرم آرد، 400 گرم روغن مایع، 80 تا …