طرز تهیه وافل موزی خانگی


آموزش شیرینی پزی

وافل موز و نوتلا, تهیه وافل موزی, طرز تهیه وافل موز شکلات وافل موزی خوشمزه

طرز تهیه وافل نوتلا به 2 روش مختلف

وافل یک خمیر کبابی خوشمزه است که با خامه یا بستنی، میوه و شکلات سرو می شود. با اضافه کردن موز له شده به وافل، می توانید یک وافل موزی خوشمزه و لطیف درست کنید. وافل چیست وافل (به انگلیسی: Waffle) کیک خوشمزه ای است که بافتی مشبک دارد و از کلمه آلمانی wafan به معنای بافتن چیزی به شکل لانه زنبوری گرفته شده است. وافل ها با وافل مخصوص درست می شوند و ظاهری مشبک دارند، رویه وافل ترد و داخل آن نرم است و طعمی خاص و متفاوت دارد. وافل ها معمولا با میوه های مختلف، خامه یا بستنی، شربت عسل یا افرا یا سس شکلات سرو می شود. یکی از خوشمزه ترین انواع وافل، وافل موزی است که دستور تهیه وافل موزی را به شما آموزش می دهیم. وافل موز مواد لازم وافل موز 1 لیوان آرد 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری شکر 2 قاشق غذاخوری تخم مرغ 5 لیوان شیر 1.5 فنجان کره یا روغن آب شده، 2 تا 5 قاشق غذاخوری عصاره وانیل، 1 قاشق چایخوری عسل، 2 قاشق غذاخوری موز متوسط، 2 عدد وافل موز و نوتلا, تهیه وافل موزی, طرز تهیه وافل موز شکلات طرز تهیه وافل موزی
  اتو وافل را روشن کنید تا داغ شود.2 قطره آب روی آن بریزید. اگر ظرف 2 تا 3 ثانیه تبخیر شود، به این معنی است که دستگاه به اندازه کافی داغ است تا وافل بپزد، اما اگر سریعتر از بین برود، به این معنی است که دستگاه خیلی داغ است. برای تهیه وافل موزی، مواد خشک را با هم مخلوط کنید. زرده و سفیده را جدا کرده سفیده ها را هم بزنید تا کاملا کف کند و سفید شود و کف کند. روغن و زرده تخم مرغ را در ظرف دیگری مخلوط کنید. شیر و وانیل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شود و به مواد خشک اضافه کنید و به آرامی با لیسک هم بزنید تا حباب هایی در مایه وافل مشاهده شود.مواد را در یک جهت هم بزنید تا کاملا یکدست شود. بشقاب های وافل وافل را با قلم مو چرب کنید. بسته به اندازه وافل ساز، 1/2 فنجان تا 1 فنجان خمیر وافل را به طور مساوی در صفحه زیرین وافل ساز بریزید. وافل ها در حین پخت پف می کنند، پس مراقب باشید که مایعات زیادی روی بشقاب وافل نریزید. در دستگاه را ببندید و 2 دقیقه صبر کنید تا وافل شکل بگیرد.در صورت تمایل می توانید زمان پخت بیشتری بگذارید تا وافل ها برشته و طلایی شوند.کاهش بخار خروجی از دستگاه و توقف آن علامت نشان دهنده پختن وافل است. وافل ها را با قاشق چوبی از دستگاه خارج کنید. ۱ قاشق غذاخوری کره را در تابه بریزید و عسل را به آن اضافه کنید و موز حلقه شده را اضافه کنید و وافل ها را در بشقاب بچینید و روی آنها را با عسل موز و خامه تزئین کنید. وافل موز نوتلا با نان تست مواد لازم برای موز وافل نوتلا با نان تست فرانسوی 4 عدد موز خلال شده 2 شیر 1 فنجان تخم مرغ 4 عدد وانیل 1 قاشق چایخوری موز پوره شده 1 قاشق چایخوری نمک دریا 1/8 قاشق چایخوری مواد برای نوتلا موز یا هر نوع نانته خامه شکلاتی 2 قاشق غذاخوری توت فرنگی ورقه شده 1 پیمانه آجیل 1/2 پیمانه طرز تهیه وافل موز و نوتلا طرز تهیه وافل موز و نوتلا با پوره سوخاری 1 عدد موز و با شیر و تخم مرغ و وانیل و نمک مخلوط کنید. 2 نان تست ها را در سینی بچینید و روی آن ها را با حلقه های موز پر کنید و روی آن ها مقداری گردوی خرد شده بپاشید و 2 برش نان دیگر روی آن ها قرار دهید.با کمک کاردک ساندویچ موز را در مایعی که آماده کردید قرار دهید و دو طرف آن را کاملا در این مایع فرو کنید.نان تست ها را در وافل ساز داغ بریزید و دو طرف نان ها را حدود 2 تا 3 دقیقه برشته کنید. برای تفت دادن نان ها حدود 4-6 دقیقه زمان نیاز داریم وافل ها را با نوتلا و توت فرنگی و آجیل تزئین کنید. می توانید وافل موزی را با بستنی، عسل، خامه و نوشیدنی مورد علاقه خود سرو کنید. برای تهیه این وافل موزی می توانید از ساندویچ ساز یا تابه چدنی نیز استفاده کنید. اگر طعم شیرین تری برای وافل دوست دارید، می توانید 1 فنجان شکر به مخلوط موز له شده اضافه کنید. وافل موز و نوتلا, تهیه وافل موزی, طرز تهیه وافل موز شکلات طرز تهیه وافل موزی

روش دوم برای تهیه وافل موزی 2 پیمانه آرد، 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر، 1.5 پیمانه شکر و 50 گرم کره که در حمام آب ذوب شده است را اضافه کنید و مواد را کاملا مخلوط کنید. وافل ساز را با قلم مو چرب کرده و نصف لیوان تا 1 لیوان مایع وافل موزی را داخل دستگاه بریزید و 5-4 دقیقه بپزید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک نارنگی



مطلب پیشنهادی

طرز تهیه نان خامه ای

مواد لازم برای نان خامه ای: 200 گرم آرد، 400 گرم روغن مایع، 80 تا …