سرخ کردن بادمجان کم روغن

سرخ کردن بادمجان,سرخ کردن بادمجان با کمترین میزان روغن,سرخ کردن بادمجان برای اینکه روغن کمتری جذب کند

روش های سرخ کردن بادمجان با کمترین مقدار روغن

برای سرخ کردن بادمجان اغلب روغن بسیاری استفاده می شود. چنانچه دنبال روشی برای سرخ کردن بادمجان با روغن کم هستید، در ادامه با ما همراه باشید.

رازهای سرخ كردن بادمجان با روغن كم

روش اول سرخ کردن بادمجان:

نخست درون یک قابلمه آب بریزید و بگذارید به جوش بیاید، قدری روغن و نمک به آن بیفزایید آنگاه بادمجان‌ها را داخل آب جوش بریزید و پس از پنج لحظه آن ها را درون آبکش بریزید و در آخر بادمجان‌ها را سرخ کنید.

سرخ کردن بادمجان,سرخ کردن بادمجان با کمترین میزان روغن,مهم ترین تکنیک سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن

مهم ترین شیوه سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن

روش دوم سرخ کردن بادمجان:

ابتدا پوست بادمجان ها را بگیرید، به دلخواه آن‌ها را برش بزنید و داخل آب نمک زیاد لااقل نیم ساعت بگذارید.

سپس بادمجان‌ها را آب بکشید که شور نباشند. یک رقم سفیده تخم مرغ را داخل کاسه هم بزنید.

پیش از اینکه بادمجان را داخل روغن بگذارید، با قلمو روی سطح آن در حد یک لایه‌ی خیلی نازک، سفیده تخم مرغ بکشید.

در این شیوه یک رقم سفیده برای اندازه زیادی بادمجان کافی می باشد و اصلاً بادمجان بوی سفیده تخم مرغ را نمی‌گیرد. چون مقدار سفیده‌ای که روی سطح بادمجان می‌کشیم، خیلی کم می باشد و همین طور همان مقدار کم نیز سرخ می‌شود.

سرخ کردن بادمجان,سرخ کردن بادمجان با کمترین میزان روغن,شیوه های سرخ کردن بادمجان با کمترین مقدار روغن

شیوه های سرخ کردن بادمجان با کمترین مقدار روغن

روش سوم سرخ کردن بادمجان:

پوست بادمجان ها را بگیرید و به قطعه های دلخواه در آورید. آنگاه در ماهیتابه بچینید و قدری نمک روی آن‌ها بپاشید و تقریبا نصف استکان آب به آن بیفزایید. اگر بادمجان‌ها نازک برش داده شده آب کمتری بریزید، در ماهیتابه را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد. وقتی که آب آن پایان شد، یکی دو قاشق روغن و کمی زردچوبه به آن افزایش کنید و بگذارید سرخ شود.

روش چهارم سرخ کردن بادمجان:

پس از پوست کندن بادمجان ها، با قلمو آشپزی روی آنها روغن بمالید. آنگاه آن ها را درون سینی بچینید و داخل مایکروفر بگذارید. به مدت ۱۰ لحظه با مایکروفر بادمجان ها را سرخ کنید.

توجه: هرچه بیشتر بادمجان داخل آب با نمک زیاد بماند در هنگام سرخ کردن کم‌تر روغن می‌ گیرد. چنانچه می توانید یک شب تا صبح آن ها را داخل آب نمک قرار دهید.

 

مطلب پیشنهادی

خواص ماست

از خواص ماست چه می دانید ؟ دوستی با خواص ماست: ماست 1 محصول لبنی هست …