برای پف کردن کیک چکار باید کرد

پف کردن کیک,چه کار کنیم کیکمان خوب پف کند,راز های پف کردن کیک

پف کردن کیک

پف کردن کیک یکی از بیقراری های کیک پختن در منزل می باشد که در این مقاله همه روش های پف کردن کیک را برای شما آورده ایم.

نکات مهم برای پف کردن کیک و شیرینی

آرد

برای اسفنجی شدن و پف کردن کیک، آرد را باید لااقل سه بار الک کنید. همینطور باید بکینگ پودر نیز، هر میزان در دستور کیکتان است، به آن افزایش کنید؛ سپس آرد را الک کنید.

پف کردن کیک,چه کار کنیم کیکمان خوب پف کند,کیک پف دار

فوت و فن پف کردن کیک

سفیده تخم مرغ

برای پخت کیک اسفنجی زرده و سفیده تخم مرغ را از همدیگر سوا کنید.

تمرکزفکر کنید که حتی یک قطره از زرده نباید داخل سفیده باشد وگرنه کیک به خوبی پف نمی کند.

سفیده را درون کاسه پلاستیکی یا شیشه ای بریزید آنگاه آن را هم بزنید تا پف کند به صورتی که چنانچه کاسه را وارونه کردید نریزد همینطور سفیده باید به شکل خامه حالت گرفته شده درآید. همینطور برای پف کردن سفیده تخم مرغ می توانید حدود ۱/۳ از شکری را که برای پخت کیک داشتید را به سفیده افزایش کنید. سفیده را تنها در یک سمت هم بزنید.

در مرحله آخر که مواد کیک را با یکدیگر ترکیب کردید باید سفیده را به مایه کیک افزایش کنید آنگاه سفیده را با قاشق چوبی یا پلاستیکی هم بزنید. سفیده را باید در حدی هم بزنید که تنها با مواد مخلوط شود و سفیدی آن درون مایه کیک دیده شود.

برای مخلوط کردن سفیده تخم مرغ با دیگر مواد هیچ وقت از همزن یا قاشق فلزی استفاده نکنید و سفیده را در یک سمت با مواد ترکیب کنید.

فر کیک پزی مناسب

رمز پف کردن کیک استفاده از فر کیک پزی یا شیرینی پزی مناسب میباشد. باید از فری استفاده کنید که هوای گرم در آن جریان داشته باشد. به اصطلاح دارای فن کانوکشن برای چرخش حرارت باشد و باید ترموستاتیک باشد به این صورت که دما در 180 درجه به صورت اتومات بریدن و وصل کند.

زرده تخم مرغ

زرده تخم مرغ و شکر را باید با هم زن خوب بزنید. تا رنگ زردی زرده گرفته شود و سفید گردد. تقریبا ۲ تا ۳ لحظه طول می کشد که این عمل انجام شود.

پف کردن کیک,چه کار کنیم کیکمان خوب پف کند,نکته طلایی برای پف کردن کیک

روش هایی برای پف کردن کیک

بیکینگ پودر

یکی از مهم ترین نکته ها و دلیل پف نکردن کیک مربوط به بیکینگ پودر هست. بیکینگ پودر باید به اندازه باشد یعنی کم نباشد برای هر لیوان کیک حدود یک قاشق چای خوری سرخالی بیکینگ پور نیاز هست. همین طور چنانچه بیکینگ پودر کهنه و خراب باشد کیک پف نمی کند. بیکینگ پودر را در جای خنک یا یخچال در کاسه در بسته بگذارید تا برای مدت طولانی تری باقی بماند.

چنانچه به سالم بودن بیکینگ پودر خود مطمئن نیستید، قطعا تست سالم بودن بیکینگ پودر را انجام دهید.

پف کردن کیک,چه کار کنیم کیکمان خوب پف کند,تکنیک هایی برای پف کردن کیک

نکات مهم پف کردن کیک

چرا بعد از پخت پف کیک خوابیده هست ؟

– دمای فر کمتر از حد لازم بوده هست.

– پخت کیک به اندازه نبوده هست.

– مقدار شکر مورد استفاده زیاد بوده هست.

– قالب کیک نسبت به مواد کوچک بوده هست.

– کیک در زمانه پخت تکان داده شده هست.

بیشتر بخوانید:  راه شستن کلم بروکلی

– در فر پیش از پخت کیک زیاد باز شده هست.

–  زمانه افزودن سفیده مواد خیلی مخلوط شده هست .

– پس از افزایش کردن آرد زیاد مخلوط شده هست.

–  میزان بکینگ پودر یا جوش شیرین زیاد بوده هست.

– مقدار مایعات کمتر یا بیشتر شده هست.

 

مطلب پیشنهادی

خواص ماست

از خواص ماست چه می دانید ؟ دوستی با خواص ماست: ماست 1 محصول لبنی هست …