طرز تهیه شیره خرما خانگی + نکات تهیه آن

طرز تهیه شیره خرما,تهیه شیره خرما,طرزتهیه شیره خرما طرز تهیه شیره خرما
مراحل تهیه شیره خرما خانگی: شیره خرما به راحتی تهیه می شود، می توانید به راحتی آن را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. در این دستور پخت بهترین طرز تهیه شیره خرما خانگی را برای شما آورده ایم. آن را تهیه کنید، انواع مختلفی از آب میوه ها وجود دارد که مانند خود میوه ارزش غذایی بالایی دارند. طبیعتی گرم و سرشار از ریزمغذی ها و مواد معدنی مفیدی هستند که مورد نیاز بدن هستند و عمدتاً در فصل سرما مورد استفاده قرار می گیرند. برخی از خانم ها انواع شیره مانند شیره خرما، شیره انگور، شیره خرمالو و … را در خانه تهیه می کنند. به همین دلیل است که در این مقاله دستور تهیه شربت خرما خانگی آورده شده است، این دستور پخت شربت خرما خانگی تنها به ۲ ماده، خرما و آب نیاز دارد. این شیرین کننده طبیعی خرما سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها و فیبر برای یک شیرین کننده گیاهی سالم و بدون گلوتن است.طرز تهیه شیره خرما خانگی: مرحله 1: تهیه شیره خرما: ابتدا خرما را بشویید و دانه ها را جدا کنید. و به چند قسمت تقسیم کنید. اگر با دست مشکل است.چاقو را روغن زده و خرماها را با آن برش دهید.دقت کنید که چاقو خیلی چرب نباشد، در حدی که خرما نچسبد مرحله دوم: خرماها را خیس کنید خرماها را در قابلمه بریزید و روی آنها آب جوش یا خیلی داغ بریزید. آنقدر آب دهید تا خرماها کاملاً ببندند و اجازه دهید 20 تا 30 دقیقه خیس بخورند. اگر خرمای شما خشک است، حتما این مرحله را انجام دهید. درست کردن شیره خرما,طرز تهیه شیره خرما خانگی,شیره خرما طرز تهیه نحوه آب میوه گیری خرما
اگر خرما به اندازه کافی نرم باشد، ممکن است نیازی به این کار نباشد. پس از آن صرف نظر کنید و اگر می خواهید خرماها را مدتی بیشتر بجوشانید مرحله سوم تهیه شیره خرما: سپس خرماها را با همان قابلمه آب روی آتش بگذارید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کنید تا بجوشد. اجازه دهید حدود یک ساعت بجوشد و هر از چند گاهی آن را هم بزنید، در این مدت که خرماها خوب پخته شدند، شکرها از خرما خارج شده، رنگ آب آن قهوه ای تیره می شود، سپس اجازه دهید مخلوط به مدت 20 دقیقه بماند. دقایق. اجازه دهید 30 دقیقه دیگر خنک شود و سپس به مراحل بعدی ادامه دهید.طرز درست کردن شیره خرما,طریقه درست کردن شیره خرما,روش تهیه شیره خرما طرز تهیه شیره خرما
مرحله 4: مخلوط را فیلتر کنید کل مخلوط را در یک صافی پوشانده شده با پارچه پنیر یا یک کیسه شیر خشک قرار دهید تا آب آن گرفته شود.سپس خرماها را فشار دهید تا آب اضافی تا حد امکان گرفته شود. می توانید تفاله خرما را ذخیره کرده و از آنها استفاده کنید. تهیه شیره خرما,طرزتهیه شیره خرما,درست کردن شیره خرما نحوه آبگیری خرما و عصاره گیری شیره خرما
مرحله 5: شربت را کم کنید اکنون شربت خرما شما آماده است. در قابلمه مناسبی بریزید و روی شعله گاز با حرارت متوسط ​​قرار دهید. تا بجوشد و غلیظ شود و شیره غلیظی به دست آید. در طول پخت مدام هم بزنید تا آبغوره فرو نرود و نسوزد. مطمئن شوید که آب میوه شما نسوزد و طعم خوبی داشته باشد.   مرحله برای تهیه شیره خرما برای تست قدرت شیره، مقداری از شیره را در بشقاب بریزید و اجازه دهید کمی خنک شود، سپس آن را تکان دهید، باید غلیظ شود. می توانید انگشت خود را داخل آن بچسبانید، وقتی آن را بیرون می آورید نباید آبریزش کند، اگر آب ریز شد شربت دوباره فضا را پر می کند. اما اگر تمرکز داشته باشید، پر کردن فضا به زمان نیاز دارد.طرز تهیه شیره خرما,طرزتهیه شیره خرما,طرز تهیه شیره خرما خانگی برای اطلاع از طرز تهیه شیره خرما پس از آماده شدن، اجازه دهید شیره خرما خوب خنک شود سپس آن را در شیشه یا بطری تمیز و خشک بریزید و درب آن را محکم ببندید.روش تهیه شیره خرما,طرز درست کردن شیره خرما,شیره خرما طرز تهیه نگهداری شیره خرما برای تهیه شیره خرما: مراقب باشید اگر غلظت شیره خرمای شما کم باشد شیره کپک زده و اگر خیلی غلیظ باشد پس از سرد شدن سفت می شود. برای تهیه شیره خرما هرگز از خرمای خشک بدون شیره استفاده نکنید. برای نگهداری آب میوه لازم نیست آن را در یخچال قرار دهید. در محیط خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود. .
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه آبگوشت دوغ دار اراک

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …