طرز تهیه کیک خیس پرتقالی


کیک خیس پرتقالی قابلمه ای, کیک خیس پرتقالی شکلاتی, کیک پرتقالی بدون فر طرز تهیه کیک پرتقالی مرطوب و خوشمزه در خانه
برای تهیه کیک پرتقالی مرطوب و خوشمزه می توانید از روش های مختلفی استفاده کنید، حتی بدون فر و بدون همزن هم می توان یک کیک پرتقالی مرطوب خوشمزه را در خانه طبخ کرد. یکی از بهترین گزینه ها برای شام است. در این مطلب انواع روش های تهیه کیک پرتقالی مرطوب و خوشمزه را به شما آموزش می دهیم. این کیک پرتقالی خانگی را می توانید بدون فر و همزن درست کنید. یکی از مهم ترین مواد طعم دهنده ای که در کیک اسفنجی مرطوب استفاده می شود پوست پرتقال رنده شده است، سعی کنید از پرتقال های معطر برای کیک اسفنجی استفاده کنید و فقط قسمت پرتقال پرتقال را رنده کنید و به قسمت سفید پرتقال کاری نکنید. پوست کندن. میزان استفاده از پوست پرتقال در کیک کاملا خوش طعم است و هر چه بیشتر کیک شما خوشبوتر شود. در ادامه مطلب طرز تهیه انواع کیک پرتقالی مرطوب بدون فر یا قابلمه و کیک پرتقالی که در فر تهیه می شود را به شما آموزش می دهیم.کیک اسفنجی مرطوب پرتقالی خوشمزه مواد لازم برای کیک اسفنجی مرطوب پرتقال خوشمزه تخم مرغ 3 عدد شکر 1 لیوان شیر یا ماست نصف لیوان آرد 2.5 پیمانه روغن مایع نصف لیوان آب پرتقال 1 پیمانه پوست پرتقال رنده شده 1 تا 3 قاشق غذاخوری مواد لازم برای سس پرتقال آب پرتقال 1 پیمانه شکر نصف پیمانه طرز تهیه کیک پرتقالی مرطوب و خوشمزه دمای 175 درجه سانتیگراد را روشن کنید تا گرم شود.3 تخم مرغ را با شکر 7 تا 10 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود. شیر، آب پرتقال، روغن مایع و پوست رنده شده پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید و در 3 مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا یکدست شود. کف قالب را چرب و آردپاشی کنید و خمیر را داخل قالب بریزید و به مدت 35 دقیقه در فر قرار دهید. برای تهیه سس پرتقال روی اسفنج مرطوب، 1 لیوان آب پرتقال و یک پیمانه شکر را با هم مخلوط کرده و حرارت دهید تا شکر حل شود اما نجوشد، سپس از روی حرارت بردارید. بعد از اینکه کیک را از فر خارج کردید اجازه دهید کیک کناری خنک شود سپس آن را به دلخواه برش دهید و سس سرد را روی کیک بریزید و سپس بگذارید داخل کیک برود. کیک را می توانید 1 الی 2 ساعت در یخچال بگذارید تا شربت به خورد کیک برود و کیک خنک شود و طعم لذیذتری پیدا کند.می توانید روی کیک را با پودر پسته تزئین کنید.کیک خیس پرتقالی, طرز تهیه کیک خیس پرتقالی, دستور پخت کیک خیس کیک پرتقال با آرد بلغور
 مواد لازم برای کیک پرتقال با آرد بلغور 2 لیوان آرد سفید 1 پیمانه آرد سمولینا 5 تخم مرغ پودر نارگیل 1/2 پیمانه بیکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری یا 1/1 قاشق غذاخوری /2 لیوان روغن مایع 1 لیوان پوست پرتقال رنده شده 1 لیوان شکر و 3 پیمانه طرز تهیه شربت یک لیوان آب پرتقال یک لیوان شکر یک و نیم لیوان مواد لازم برای سس پرتقال نصف بسته ژلاتین پرتقال پودر کاسترد ۲ قاشق غذاخوری آب ۱ لیوان طرز تهیه کیک پرتقال مرطوب با آرد سمولینا همه مواد را ۲ ساعت بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسند.فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. تخم مرغ ها را با شکر می زنیم تا کرم رنگ و پف کنند و در آخر پوست پرتقال رنده شده را اضافه می کنیم. روغن، ماست و آب پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و با پودر نارگیل مخلوط کنید و کم کم به خمیر تارت اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید. کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و کف و دیواره های کیک را چرب کنید و آرد پاشی کنید و مایع کیک را داخل قالب بریزید و به مدت 45 دقیقه بپزید. برای تهیه شربت، آب، آب پرتقال و شکر را روی آتش بگذارید و بگذارید 15 دقیقه بجوشد و بعد از روی حرارت بردارید تا خنک شود، کیک را از فر خارج کرده و بعد از سرد شدن برش بزنید و اضافه کنید. شربت . برای تزیین کیک مرطوب می توانید از پودر گردو، پودر پسته، نارگیل یا کنجد استفاده کنید. می توانید سس پرتقال را جایگزین شربت پرتقال کنید. برای تهیه سس پرتقال، همه مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شود و نجوشد.حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا کمی خنک شود و سفت ولی مایع شود، سس نیمه گرم را روی کیک سرد بریزید و صبر کنید تا کاملا خنک شود.برای اینکه سس با کیک بهتر شود، کیک را برش دهید و روی کیک را با خلال دندان سوراخ کنید. اگر آرد سمولینا در دسترس ندارید، می توانید آن را با آرد سفید جایگزین کنید. کیک پرتقال مرطوب در قابلمه مواد لازم برای کیک پرتقال مرطوب در قابلمه آرد 2 پیمانه شکر 1 پیمانه تخم مرغ پر 3 عدد آب پرتقال طبیعی کمتر از 1 لیوان روغن مایع نصف پیمانه بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری وانیل پوست پوست پرتقال به مقدار لازم 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه کیک پرتقالی مرطوب در قابلمه با تخم مرغ شکر و وانیل را به مدت 5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. آب پرتقال و روغن و رنده پوست پرتقال را به مواد اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شود و آرد و بکینگ پودر را روی مواد الک کرده و با کفگیر هم میزنیم. کف قالب را چرب کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید و یک قابلمه بزرگتر از تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و یک سه پایه فلزی در قابلمه قرار دهید و قالب کیک را روی آن قرار دهید و سپس قابلمه را روی اجاق بگذارید. کیک اسفنجی مرطوب پرتقالی بدون پخت شما بعد از 1 ساعت آماده است.برای تهیه سس پرتقال روی کیک، 1 لیوان آب پرتقال را با 1 قاشق غذاخوری شکر و 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت مخلوط کرده، حرارت دهید و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود، سپس بگذارید خنک شود.کیک خنک شده را برش دهید و با خلال دندان آن را سوراخ کنید و سس را روی کیک بریزید و نیم ساعت استراحت دهید.  دستور پخت کیک خیس, روش تهیه کیک خیس پرتقالی, دستور پخت کیک خیس پرتقالی کیک اسفنجی مرطوب پرتقالی در قابلمه کیک اسفنجی مرطوب پرتقالی با شکلات مواد لازم برای کیک اسفنجی مرطوب پرتقالی با شکلات 3 عدد تخم مرغ شکر 1 لیوان (یا یک فنجان خمیر پفکی) شیر 1 لیوان روغن مایع 1 لیوان (یک لیوان باریک 80) گرم ) آرد حدود 1.5 پیمانه شکر وانیل 1 بسته (5 گرم یا کمی وانیل ایرانی) بکینگ پودر 1 بسته (10 گرم یا 2.5 قاشق چایخوری) پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری رنده پوست پرتقال 1 عدد آب پرتقال برای خیس خوردن کیک مواد لازم برای خیس خوردن کیک روی کیک خامه مایع یا خامه صبحانه 200 میلی لیتر شیر یا شکلات تلخ 80 گرم طرز تهیه کیک شکلات را با پرتقال، تخم مرغ و شکر مخلوط کنید تا کرمی و کشدار شود. شیر و روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد، بکینگ پودر، وانیل و پودر کاکائو را با صافی به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. پوست پرتقال رنده شده را اضافه کنید و مخلوط کنید.کف قالب را کاغذ روغنی گذاشته و دیواره های قالب را چرب کرده و خمیر را داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30-35 دقیقه قرار دهید تا بپزد.برای تهیه سس شکلاتی روی کیک، خامه را حرارت دهید تا به جوش بیاید و کاملا داغ شود، سپس از روی حرارت بردارید و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود و کنار بگذارید تا از روی حرارت پایین بیاید. بعد از اینکه کیک را از فر خارج کردید صبر کنید تا خنک شود و ولرم شود، آب دو عدد پرتقال را روی کیک بریزید و 10-15 دقیقه صبر کنید تا آب شود سپس روی کیک را با گاناش شکلاتی بپوشانید و تزئین کنید. .





مطلب پیشنهادی



آموزش شیرینی پزی عکس کیک اسپرسو طرز تهیه کیک …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه نان خامه ای

مواد لازم برای نان خامه ای: 200 گرم آرد، 400 گرم روغن مایع، 80 تا …