طرز تهیه مرباي كامكوات

مرباي كامكوات

مواد لازم :

كامكوات 1 كيلو گرم
شكر 1 كيلو گرم
آب پرتقال 2 الي 3 ليوان
دارچين نكوبيده 1 تكه
گلاب نصف ليوان

طرز تهيه :

به وسيله يك شيئ نوك تيز مثل سيخ كباب چوبي از يك سر كامكوات فرو كنيد تا سيخ از سر ديگر خارج شود بعد با حركت دادن آن هسته هاي كامكوات را خارج كنيد . وجود هسته سبب تلخي مربا ميشود در صورتي كه در آوردن هسته برايتان مشكل بود كامكوات را از وسط نصف و آنرا خارج كنيد. بعد از رنده ريزي براي پوست آن استفاده كرده و سطح پوست را طوري كه به پوست آسيب نرسد كمي بساييد و اطراف آن را بشوييد تا پوسته ها ي اضافي شسته شود .سپس كامكوات و دارچين را در آب انداخته و بگذاريد تا بجوشد آب آن نبايستي زياد باشد وقتي پخت شكر و آب پرتقال را افزایش كرده و به آرامي بجوشد تا زماني كه شيشه اي شود در آخر گلاب افزایش نموده و به قدر كافي كه جوشيد حرارت را خاموش كنيد . و تکه دارچيني كه در شهد هست را خارج و دور بيندازيد .

اين مربا بسيار خوشمزه و زيبا و مجلسي ميباشد و وجود آب پرتقال طعم آن را عالي ميكند . افزایش كردن آب پرتقال در اين مربا را از خواهرم مهوش ياد گرفتم وبه شما هم سفارش ميكنم امتحان كنيد .

 

 

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای زردآلو

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …