طرز تهیه تارت میوه ای شکلاتی

تهیه تارت میوه ای شکلاتی,طرز تهیه تارت میوه ای شکلاتی طرز تهیه تارت میوه ای شکلاتی

سبد خوراکی برای میوه های تابستانی خمیر شکلاتی، لبه های آن با ناگت های مغزی، مانند یک ظرف میوه در این کیک های فردی است. از انواع میوه ها در این دسر تارت میوه ای شکلاتی استفاده کنید مواد لازم: آرد ساده 250 گرم، پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری، کره 150 گرم، شکر دانه ریز 40 گرم، 3 قاشق غذاخوری آب، 50 گرم چاکلوت خالص، 50 گرم پودر کاکائو. 50 گرم، 350 گرم میوه آماده، 3 قاشق مرباخوری زردآلو یا ژله کیک میوه ای شکلاتی: آرد و پودر کاکائو را در ظرفی الک کنید. کره را به قطعات کوچک تقسیم کنید و به آرد و کاکائو اضافه کنید. آن ها را با نوک انگشت مخلوط کنید تا به صورت پودر سوخاری کوچک درآیند و شکر را به مخلوط اضافه کنید و سپس یک یا دو قاشق غذاخوری آب اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. روی خمیر را بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید و روی سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را پهن کنید و کف شش تابه تارت مجزا را با این خمیر بپوشانید.خمیر را با چنگال سوراخ کنید و با فویل آلومینیومی بپوشانید.قالب ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت یا 5 فر گازی به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا خمیر بپزد و فویل آلومینیومی را از روی خمیر خارج کرده و مجدداً به مدت 5 دقیقه بپزید و به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا خمیر یکدست شود. کرانچی پخته شده بعد قالب ها را روی سینی مشبکی قرار دهید تا کاملا خنک شوند، شکلات را آب کنید و آجیل های خرد شده و برشته شده را در بشقاب بریزید. خمیر پخته شده را از قالب ها خارج کنید. شکلات ذوب شده را دور لبه های شیرینی بمالید و آن را در صفحه مغزی برگردانید تا تکه های مغز به کیک بچسبد. اجازه دهید موادشان را بگیرند، میوه ها را در مرکز تارتلت ها قرار دهید و مربا یا ژله زردآلو رقیق شده با یک قاشق غذاخوری آب را روی میوه ها بمالید. تارتلت ها را خنک و تازه نگه دارید تا آماده استفاده شود.نکته سرآشپز: در صورت تمایل می توانید قبل از قرار دادن میوه داخل تارتلت ها را با خامه شیرین شده پر کنید یا برای طعم شکلاتی می توانید 225 گرم مخلوط شکلاتی با فندق اضافه کنید. . آن را با ماست سفت یا خامه فرم گرفته مخلوط کرده و نیمی از تارتلت ها را پر کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی آغوزکنا

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه نان خامه ای

مواد لازم برای نان خامه ای: 200 گرم آرد، 400 گرم روغن مایع، 80 تا …