طرز تهیه ترشی بادمجان و تمبرهندی

درست کردن ترشی بادمجان,ترشی بادمجان با تمبرهندی اگر بادمجان خوار هستید، حتما بادمجان های ترشی پر شده با سیر و سرکه را امتحان کرده اید،

اما این بار پیشنهاد دیگری برای شما داریم: طرز تهیه بادمجان و تمبری: هشت قاشق غذاخوری سبزی معطر و یک بوته کوچک را پوست بگیرید و سیر را رنده کنید. حالا یک فلفل تند را نگینی خرد کرده و این مواد را با هم مخلوط کرده و حدود 300 گرم بادمجان ریز را بشویید و پوست بگیرید و خرد کنید. یک بسته 150 گرمی تمبر هندی را با دو لیوان آب و یک قاشق غذاخوری نمک مخلوط کنید و از صافی صاف کنید تا دانه ها خارج شوند. سبزی و فلفل خرد شده، موسیر رنده شده، برنجال خرد شده و موسیر خشک را در ظرف ترشی بریزید و با آب مهر هندی و دو لیوان سرکه پر کنید. درب ترشی را ببندید و به مدت 3 تا 4 هفته در دمای اتاق نگه دارید. ترشی برنجال تمبرهندی آماده است.برخلاف معمول که در همه ترشی ها از بادمجان پوست دار استفاده می شود، اما با توجه به توصیه متخصص تغذیه، بهتر است پوست بادمجان را به طور کامل جدا کنید یا در عوض بادمجان سفید را از مزارع میوه و تره بار بگیرید، زیرا در پوست سیاه پوست بادمجان ماده ای به نام سولانین وجود دارد که این ماده برای مبتلایان به تالاسمی مینور، کم خونی همولیتیک یا کسانی که مشکلات کلیوی دارند و میزان فیلتراسیون کلیه آنها کاهش می یابد مضر است.البته برنجال دارای هیستامین نیز می باشد و برخی افراد در پاسخ به این ماده کهیر دارند، بنابراین در خوردن ترشی های حاوی برنجال باید دقت بیشتری کرد، علاوه بر این برنجال طبع سرد و خشکی دارد و ترشی آن طبیعتا سرد و خشک تر است. به همین دلیل ترشی بادمجان را معمولاً با سیر فراوان و سبزی و ادویه گرم تهیه می کنند. اما افرادی که مزاج سرد و خشک دارند هنگام استفاده از این ترشی ها باید تعادل را رعایت کنند. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی لیته بادمجان

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …