طرز تهیه مربای نارنگی کاراملی

مربای نارنگی, طرز تهیه مربای نارنگی من از نارنگی پاکستانی استفاده کردم که پوست سفت تری دارد، این مربا زمان و حوصله زیادی می خواهد اما نتیجه عالی خواهد داشت. با 1/4 مقدار دستور شروع کنید. ببینیم دوست داری یا نه؟ عکس ها تقریبا مراحل رو نشون میداد طرز تهیه: 30 دقیقه پخت: 60 دقیقه مواد لازم: 20 نارنگی، 2 کیلو شکر، 2 لیتر آب، 2-3 قاشق غذاخوری نمک این کار رو با نی انجام دادم تا قسمت سفت و سفید بشه. کاملا بیرون آمد داخل یک قابلمه یا ظرف بزرگ آب بریزید و نارنگی ها را بچینید. حتماً هر دو تا سه ساعت به مدت 4-5 روز آب را عوض کنید. چون می بینید که آب زرد می شود بعد از چند روز در قابلمه آب را با 1 قاشق چایخوری نمک می گذاریم تا بجوشد سپس نارنگی ها را می گذاریم و می گذاریم 10 دقیقه بجوشد سپس در صافی می ریزیم و می ریزیم. آب سرد روی آبجوش با 1 نمک دیگر درست کنید و نارنگی را اضافه کنید و 5 دقیقه بجوشانید و دوباره در صافی بریزید و بشویید.در قابلمه ای دیگر شکر را با دو لیتر آب می جوشانیم تا آب شود، همراه با دو قاشق غذاخوری آبلیمو، تا زمانی که آب لیمو درست شود، نارنگی ها را می گذاریم، ده دقیقه استراحت می دهیم، حرارت را کم می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا آب شود. تمام آب آن جذب شده، ماندارین ها را اضافه کنید، سپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا نارنگی ها یک شب در آب بماند.روز بعد با کاردک نارنگی ها را بردارید، آب آن را دوباره گرم کنید تا شروع به جوشیدن کند، نارنگی ها را اضافه کنید، ده دقیقه دیگر بجوشد و بگذارید یک شب بماند، این کار را چند بار تکرار کنید تا آب آن کاملا جذب شود. نارنگی شما آماده است، سرو نکنید. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …