طرز تهیه کورن داگ

طرز تهیه کورن داگ پنیری سوخاری, کورن داگ پنیری, طرز تهیه کورن داگ سوخاری طرز تهیه کورن داگ
کورن داگ یک میان وعده خوشمزه است که معمولا با هات داگ درست می شود، اما کورن داگ کره ای، کورن داگ پنیر، کورن داگ مرغ و کورن داگ سیب زمینی نیز تخصص های خاص خود را دارند. طرفداران. برای مهمانی های شبانه و جشن تولد یک میان وعده خوشمزه و بسیار محبوب است. کورن داگ یک میان وعده محبوب خیابانی است که برای اولین بار در آمریکا طرفداران زیادی پیدا کرد. ذرت به معنای ذرت است و داگ مخفف عبارت هات داگ است، بنابراین کورن داگ به معنای هات داگ است که با لایه ای از خمیر ذرت پوشانده شده است. این فست فود محبوب در بین کودکان و نوجوانان را به راحتی می توانید در خانه به شکل ساده یا پنیری کورن داگ درست کنید.طرز تهیه کورن داگ سوخاری, طرز تهیه کورن داگ پنیری بدون سوسیس, طرز تهیه کورن داگ پنیری کره ای طرز تهیه کورن داگ ساده
کورن داگ ساده و پنیری: مواد لازم برای کورن داگ ساده و پنیری، مواد لازم برای 5 نفر، 5 هات داگ، 1 عدد تخم مرغ، پودر سیر، 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر، 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل، ماست، 1 قاشق غذاخوری شیر سه چهارم لیوان دسته دار، ورقه های پنیر چدار، 5 عدد آرد ذرت یا گندم، روغن مایع به مقدار لازم برای سرخ کردن، سیخ چوبی به تعداد لازم، 5 عدد طرز تهیه گودا کورن داگ ساده برش های پنیر برای تهیه کورن داگ پنیری هستند و اگر می خواهید کورن داگ ساده داشته باشید از استفاده از برش های پنیر خودداری کنید.• آرد ذرت یا آرد گندم را با نمک و بکینگ پودر مخلوط کنید، چند بار الک کنید. • تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بشکنید و مخلوط کنید و به مخلوط آرد اضافه کنید • شیر، ماست، نمک، فلفل و سیر را در پودر اضافه کنید و مواد را با همزن بزنید. یک همزن دستی تا یکدست شود. خمیر نباید شل باشد، اگر خیلی شل بود کمی آرد اضافه کنید. ابتدا هات داگ را کمی سرخ کنید سپس با یک تکه پنیر روی سیخ بپیچید سپس هات داگ ها را به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار دهید و داخل قابلمه یا ماهیتابه به ارتفاع 5-8 سانتی متر روغن بریزید زیرا هات داگ باید کاملاً در روغن غوطه ور شود. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود، حالا سوسیس ها را از سیخ بردارید و در روغن داغ فرو کنید تا تمام سطح آن طلایی شود، پس از سرخ شدن روی دستمال کاغذی قرار دهید تا آب آن گرفته شود. روغن اضافی .طرز تهیه کورن داگ پنیری سوخاری, کورن داگ پنیری, طرز تهیه کورن داگ سوخاری طرز تهیه پنیر کوردوگ
پنیر چدار یا گودا را به اندازه کافی پهن کنید تا در یک سیخ چوبی قرار بگیرد و سیخ ها را روی گوه ها قرار دهید.• ماهیتابه را روی آتش بگذارید و روغن را اضافه کنید تا سرخ شود. وقتی روغن داغ شد پنیر آغشته به خمیر را داخل روغن می ریزیم و سرخ می کنیم و وقتی کورن داگ پنیری ما سرخ شد آن را از روغن خارج می کنیم و روی دستمال کاغذی می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. برای تهیه سیب زمینی کورن داگ • سیب زمینی ها را پوست بگیرید و بشویید و به قطعات بزرگ برش دهید. • دوباره می شوییم تا نشاسته سیب زمینی که هنگام برش بیرون آمده نسوزد. • سیب زمینی ها را در خمیر سرخ کنید. اگ پنیری بدون سوسیس, طرز تهیه کورن داگ پنیری کره ای, طرز تهیه کورن داگ طرز تهیه مرغ ذرت داگ
مواد لازم برای مرغ ذرت داگ مرغ چرخ کرده 455 گرم شیر یک و یک چهارم پیمانه آرد ذرت یک چهارم پیمانه یک چهارم پیمانه پنیر آبی یا پنیر پارمزان پودر شده نصف پیمانه آرد سوخاری پانکو نصف لیوان سس تند یک چهارم پیمانه دو عدد تخم مرغ، روغن زیتون، 2 قاشق غذاخوری، بکینگ پودر، 4 قاشق چایخوری، نمک، 3 قاشق چایخوری، طرز تهیه کورن داگ با مرغ، آردها، نصف قاشق چایخوری نمک و بکینگ پودر را مخلوط کرده و صاف کنید.• شیر و تخم مرغ را جداگانه مخلوط کرده و به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود.• مرغ چرخ کرده، آرد سوخاری، تخم مرغ، پنیر پودر شده، نمک، فلفل و سس تند را با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید تا چسبناک شود. • گوشت را مانند سوسیس در ماهیتابه به مدت 3-4 دقیقه تفت دهید تا نیم پز شود. • مرغ ها را با سیخ چوبی داخل خمیر فرو کنید سپس 3 تا 4 دقیقه دیگر در روغن تفت دهید تا مغزها پخته شود. طرز تهیه کورن داگ, کورن داگ, دستور تهیه کورن داگ طرز تهیه کره ای کورن داگ: مواد لازم برای باتر کورن داگ: آرد ذرت ۱ پیمانه، آرد سفید ۱ پیمانه، ۱ عدد تخم مرغ (با چنگال خوب مخلوط کنید)، بکینگ پودر، ۱ پیمانه، ۱/۲ پیمانه شیر، شکر، ۱/ 4 فنجان، نمک، 1/4 فنجان روغن نباتی، 1 فنجانی که برای خمیر استفاده می کنند، کمی متفاوت است. دستگاه کورن داگ, آموزش کورن داگ, طرز تهیه انواع کورن داگ طرز تهیه کورندوگ های خوشمزه نکاتی برای درست کردن کورندوگ های خوشمزه • پودر کوردوگ طعم دار به صورت تجاری موجود است که می توانید طبق دستور کوردوگ های خوشمزه خود را درست کنید و تهیه کنید.اگر می خواهید کورن داگ رژیمی درست کنید می توانید کف سینی فر را کمی چرب کنید و کورن داگ ها را در سینی فر قرار دهید و با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.کورن داگ ها را معمولا با سس کچاپ، سس خردل یا سس میل می کنند، برای تهیه سیب ذرت می توان آن ها را قبل از سرخ کردن با کمی آب، ادویه و نمک نیم پز کرد. ارزش غذایی کورن داگ 361.3 کالری، 27.1 گرم است. کربوهیدرات، 22.8 گرم پروتئین، 10.6 گرم کلسترول، 66 میلی گرم.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شربت سه رنگ

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …