طرز تهیه کیک کرمی کاسترد

درست کردن کیک کرمی کاسترد,مواد لازم برای کیک کرمی کاسترد طرز تهیه کیک کرمی کاسترد

مواد لازم برای کیک کرمی کاسترد: 3 تخم مرغ، 1 لیوان آرد، 2 پیمانه پودر کاسترد، 2 قاشق غذاخوری پودر کاسترد، 4 قاشق غذاخوری وانیل، بکینگ پودر، 1 قاشق غذاخوری روغن مایع، نصف پیمانه شیر، نصف پیمانه زعفران خیس شده، کمی مواد خامه قنادی، رویه: خامه قنادی پودر شده، 2 تا 3 قاشق غذاخوری شکر، شیر سرد، یک لیوان زعفران خیس شده، کمی گلاب، 2 تا 3 قاشق غذاخوری خامه صبحانه، 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه کیک خامه ای: تخم مرغ و وانیل و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. سپس روغن و شیر و کمی زعفران صاف شده را اضافه کرده و دوباره مخلوط می کنیم و آرد و خامه قنادی و مخمر شیمیایی را با هم مخلوط کرده و 3 بار الک می کنیم. سپس به بقیه مواد اضافه کنید. مواد را به صورت دایره ای تا کنید. مایه کیک را در قالبی به قطر 20 سانتی متر بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 35 الی 45 دقیقه بپزید تا روی کیک طلایی شود حالا کاسترد را روی کیک پهن می کنیم. خامه قنادی و شکر را در شیر سرد حل کنید و بگذارید بجوشد.بعد از اینکه شیر کمی گرم شد خامه و مقداری زعفران آماده را اضافه کنید.مواد را مدام هم بزنید تا غلیظ شود و گلوله نشود سپس گلاب را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. اجازه دهید کمی خنک شود و هر از گاهی هم بزنید تا روی آن نچسبد. بعد از خارج کردن کیک از قالب، خامه قنادی را روی آن بریزید. و بعد تزئینش کردم وسط کیک سوراخ کردم و مقداری از خامه رو داخلش ریختم.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مارمالاد سيب جنگلى

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه نان خامه ای

مواد لازم برای نان خامه ای: 200 گرم آرد، 400 گرم روغن مایع، 80 تا …