طرز تهیه مربای انجیر رشته

مربای انجیر رشته ای یکی از مرباهای سنتی و خوشمزه مازندرانی است که به طور سنتی از انجیر خشک، شیره انجیر و آجیل تهیه می شود. مربای رشته انجیر یا انجیر گردنی (گردونی) یکی از مرباهای سنتی، خوشمزه و بسیار مقوی مازندران است که از انجیر خشک و گردو تهیه می شود. مربای انجیر رشته ای به طور سنتی با آب انجیر درست می شود، اما اگر آب انجیر در دسترس ندارید، می توانید از شکر برای تهیه مربا استفاده کنید. طبیعت این مربا بسیار تند است پس اگر بد مزاج هستید بهتر است کمتر از این مربا استفاده کنید. اگر مزاج صفراوی دارید یا روی صورتتان جوش های زیادی می زند بهتر است از این مربا استفاده نکنید، هم انجیر و هم گردو از جمله غذاهایی هستند که باعث ایجاد جوش و آکنه روی پوست های حساس می شوند. این مربا در صورت مصرف متعادل برای تقویت استخوان ها و انرژی سالمندان به ویژه برای تقویت مغز و پیشگیری از بیماری های شناختی بسیار عالی است.مربای انجیر یا گاردنیا مواد لازم مربای انجیر یا گاردنیا زمان تهیه 30 دقیقه زمان پخت 30 دقیقه انجیر خشک به میزان لازم آب انجیر به میزان لازم گردو به میزان لازم شکر مربای سنتی مازندران , رسپی مربای انجیر رشته , مربای انجیر رشته طرز تهیه انجیر در شاخه مربا
طرز تهیه مربای انجیر باغی یا انجیر باغی چاقو را تکه تکه کنید و در قابلمه بگذاریدکمی آب اضافه کنید اما نباید آب را روی انجیر بگذارید. کمی آب انجیر اضافه کنید و روی آتش بگذارید، اجازه دهید مربا بجوشد تا انجیر نرم شود. گردوی خرد شده را اضافه کنید و وقتی قوام مربا اندازه گرفت، حرارت را خاموش کنید. اگر آب انجیر ندارید می توانید از مخلوط آب و شکر استفاده کنید. آب و شکر را روی آتش بگذارید و بگذارید بجوشد و شکر در آب حل شود سپس انجیر خشک را اضافه کنید و بجوشانید تا نرم شود. روش خشک کردن انجیر برای تهیه انجیر گاردنیا، شستن و خشک کردن انجیر رسیده بدون لکه یا پوسیدگی. انجیرها را با چاقو چهار قسمت کنید، لازم نیست انتهای برش ها را جدا کنید. انجیرها را به شکل پل چهار پله باز کنید و در سینی یا سبد بگذارید و چند روز در آفتاب بگذارید تا خشک شوند. مربای انجیر فیبری مربای انجیر خشک , مربای انجیر گاردنی , طبع مربای انجیر رشته یا مربای انجیر خشک تهیه آب میوه از انجیر رسیده و شیرین شسته و قطعه قطعه می شود. دو برابر انجیر آب را اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. شعله را کم کرده و بجوشانید تا انجیرها کاملا له شوند.قابلمه را کنار بگذارید و بعد از خنک شدن آن را از صافی یا پارچه نخی رد کنید تا گوشت و دانه انجیر جدا شود.آب انجیر را که هنوز خیلی آبکی است دوباره روی حرارت بگذارید و به آرامی بجوشانید تا غلیظ و لزج شود. کف را روی شیره بردارید و هر از چند گاهی شیره را هم بزنید تا فرو نرود. حرارت را خاموش کرده و بعد از سرد شدن، آب انجیر را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. خواص مربای انجیر پاکسازی کبد، تقویت سیستم ایمنی، بهبود سرفه و گلودرد، کاهش استرس و افسردگی، پیشگیری از آب مروارید، درمان یبوست و ملین های طبیعی، تقویت دستگاه گوارش و کمک به هضم غذا، انرژی بخش و تقویت کننده بدن، دفع کننده تشنگی و تشنگی مفرط، جلوگیری از رشد سلول های سرطانی، درمان کم خونی ناشی از فقر آهن، تقویت میل جنسی و تقویت کننده ادرار آور و تصفیه کننده مثانه و کلیه هامفید برای درمان سریعتر سرخک، مخملک، آبله و ذات الریه.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …