طرز تهیه انواع شربت زرشک

طریقه مصرف شربت زرشک, شربت زرشک کوهی, شربت زرشک طب سنتی طرز تهیه شربت زرشک خانگی خوشمزه
شربت زرشک خانگی خوشمزه و بسیار خاص است. از زرشک تازه، زرشک خشک یا زرشک کوهی به راحتی می توانید شربت زرشک را در خانه درست کنید. شربت زرشک چگونه درست می شود شربت زرشک خانگی خواص بسیار مفیدی دارد به خصوص اگر شربت زرشک عسلی درست کنید یکی از بهترین نوشیدنی های تابستانی را برای خانواده خود تهیه کرده اید. شربت زرشک خانگی ملین، ضد صفراوی، ضد چربی، محرک کبد و تصفیه کننده خون است. شربت زرشک تازه مواد لازم برای شربت زرشک تازه زرشک تازه 500 گرم آب 2 لیوان شکر 500 گرم تا 1 کیلوگرم  شربت زرشک طب سنتی, طرز تهیه شربت با زرشک خشک, طرز تهیه شربت زرشک طرز تهیه شربت زرشک
زرشک تازه طرز تهیه شربت زرشک تازه زرشک تازه را تمیز کرده و بشویید. کمی آب سرد روی حرارت ملایم بگذارید تا به دمای جوش برسد سپس زرشک را اضافه کنید به محض شروع به جوشیدن در قابلمه را ببندید و بعد از 10 دقیقه حرارت را خاموش کنید تا رنگ زرشک تیره نشود. پس از خنک شدن، مواد را در یک صافی غیرفلزی بریزید و آب زرشک ها را کاملا بگیرید.در روش دوم برای تهیه شربت زرشک با شکر می توانید ابتدا آب و شکر را حرارت دهید تا بجوشد و غلیظ شود سپس زرشک را به شربت اضافه کنید و در قابلمه را ببندید و بگذارید 10 دقیقه بجوشد سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید کمی خنک شود و شربت را از زرشک جدا کنیددر مرحله آخر از تهیه آب زرشک می توانید شکر را به آن اضافه کنید و یا می توانید از آب و شکر شربت غلیظی را جداگانه تهیه کنید و هنگام سرو به مقدار دلخواه آب زرشک را با شربت ساده مخلوط کنید و یخ و آب سرد را اضافه کنید. یک لیوان شربت زرشک را با زرشک خشک اضافه کنید مواد لازم شربت زرشک خشک زرشک خشک 1 کیلو شکر 2 و نیم کیلو آب 4 تا 5 لیوان آب در صورت تمایل کمی گلاب یا سنجد 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه شربت زرشک خشک C. زرشک را جدا کرده و چوب ها و سنگ ها را جدا کنید سپس بشویید و به مدت 2 الی 3 ساعت در آب خیس کنید تا گرد و غبار آن گرفته شود و دوباره بشویید و آبکش کنید. آب را در قابلمه بریزید و روی آتش بگذارید تا شکر حل شود. زرشک را به قابلمه اضافه کنید و بعد از اینکه کمی جوش آمد حرارت را کم کنید و گلاب یا هل را اضافه کنید. کتری را در قابلمه بگذارید و حرارت را کم کنید، بعد از نیم ساعت در قابلمه را باز کنید و بگذارید خنک شود و سپس مربا را صاف کنید. شربت را در شیشه های در بسته نگهداری کنید. همچنین می توانید از دانه های زرشک در انواع کیک ها و بستنی ها و یا به عنوان مربای صبحانه استفاده کنید.شربت زرشک با شکر نباید زیاد بجوشد وگرنه رنگ آن تیره می شودشربت زرشک سیاه مواد لازم شربت زرشک سیاه زرشک سیاه 1 کیلوگرم آب 4 لیتر شکر 2 کیلوگرم طرز تهیه شربت زرشک, شربت زرشک, تهیه شربت زرشک طرز تهیه شربت زرشک سیاه

  زرشک سیاه یا زرشک کوهی رنگ تیره دارد و دارای قلب است. زرشک ها را تمیز کرده و بشویید، بگذارید 2 تا 3 ساعت خیس بخورد و آبکش کنید. سپس با نصف آب ذکر شده در دستور، زرشک را داخل مخلوط کن له کرده و در یک صافی غیر فلزی بریزید و با دست آب آن را کاملا بگیرید. آب زرشک را با بقیه آب و شکر در قابلمه لعابی حرارت داده و بجوشانید تا غلیظ شود. شربت زرشک با عسل مواد لازم برای شربت زرشک با عسل 1 لیوان آب 2 قاشق غذاخوری عسل 1 قاشق غذاخوری آب زرشک طرز تهیه شربت زرشک با عسل برای تهیه شربت زرشک با عسل، آب زرشک را با یکی از روش های بالا تهیه کنید و میل کنید. آب و عسل . شربت زرشک و عناب مواد شربت زرشک و عناب 100 گرم عناب 50 گرم آب 1.5 لیتر شکر 3 کیلوگرم طرز تهیه شربت زرشک و عناب زرشک و عناب را هم زده و با 1.5 لیتر آب به مدت 10 ساعت خیس کنید.شکر را با کمی آب و کم چرب بجوشانید سپس آب زرشک و عناب را اضافه کنید و بجوشانید تا غلیظ شود.یک سوم لیوان را با شربت و دو سوم را از آب پر کنید و بنوشید. طبع شربت زرشک و عناب سرد است. از خواص شربت زرشک و عناب می توان به کاهش فشار خون، کاهش چربی خون، ضد انعقاد، ضد سودا و بلغم، کاهش دهنده صفرا و حرارت بدن، مقوی کبد، ضد چربی کبد، ضد لک و روشن کننده پاک کننده صورت، بازکننده رگ های خونی اشاره کرد. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه حلوای اوماج

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …