طرز تهیه والک پلو

والک پلو با ماهی, والک پلو مجلسی, طرز تهیه والک پلو با مرغ طرز تهیه والک پلو
والک پلو یک غذای سنتی کرمانشاه، تهران و شمیرانات است که با والک سبزی کوهی یا سیرک تهیه می شود.والک گیاهی کوهستانی است که در ماه های فروردین و خرداد در کوه های البرز و زاگرس می روید. شبیه سیر و دارای برگهای بلند است. این غذای محلی مخصوص تهران، شمیرانات، البرز و کرمانشاه است. والک پالو کرمانشاهی و والک پالو تهرانی به سیرک پالو نیز معروف است. والک یکی از گیاهان مفید برای تصفیه خون و اختلالات گوارشی است. ولک پیلو تهرانی را می توانید به تنهایی یا با ماهی و مرغ و گوشت میل کنید در صورت تمایل زردچوبه و فلفل سیاه و ادویه پلو به مقدار لازم سیر و زعفران یک حبه به مقدار لازم سیب زمینی طرف دیگر طرز تهیه برای تهیه پلو مجلسی: برای تهیه سیرک پلو یا پلو مجلسی ابتدا برگ های والک را تمیز کرده و بشویید و در آبکش بگذارید تا آب آن گرفته شود.رول ها را با چاقو به اندازه 1 سانتی متر نصف کنیدوالک را با کمی روغن سرخ کنید. ساقه های سیر خرد شده را به تابه اضافه کرده و تفت دهید. در انتها مقداری ادویه و سیر خرد شده را به مواد اضافه کنید و وقتی بوی سیر بلند شد حرارت را کم کنید و برنج را که در آب نمک خیس کرده اید 2 ساعت بپزید و آبکش کنید و به سبزی تفت داده اضافه کنید. . و به آرامی مخلوط کنید. مقداری زعفران آماده شده روی برنج بریزید. کف قابلمه را کف قابلمه سیب زمینی قرار دهید و سپس مخلوط برنج و سبزیجات را داخل قابلمه بریزید و بگذارید بماند. می توانید به جای مخلوط کردن سبزیجات، آن را روی برنج بریزید و بگذارید استراحت کند. استفاده از ادویه و سیر در این دستور پخت به ذائقه خود شما بستگی دارد. می توانید والک را با کمی روغن پیاز تفت دهید و به برنج اضافه کنید. والک پلو مجلسی, طرز تهیه والک پلو با مرغ, خواص والک طرز تهیه ولک پلو با مرغ
ولک پلو تهرانی: مواد لازم برای ولک پلو تهرانی 400 گرم برنج 500 گرم روغن مایع 100 گرم نمک و آب به میزان لازم طرز دوم تهیه ولک پلو تهرانی در روش دوم تهیه ولک پلو نیازی نیست پلو را سرخ کنید و سبزیجات دیگر را به برنج اضافه نکنید.برنج را به مدت 2 ساعت در آب نمک خیس کنید.برنج را تمیز کرده و شسته و آبکش می کنیم و به اندازه یک انگشت خرد می کنیم، قابلمه را روی آتش می گذاریم تا نیمه آب شود و کمی نمک می زنیم و صبر می کنیم تا بجوشد، آب برنج را خالی می کنیم. و در قابلمه را گذاشته و در مدتی که در حال جوش است بریزید و حدود یک ربع صبر کنید تا بجوشد و نیم پز شود، برنج خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر به جوشیدن برنج ادامه دهید و سپس آن را آبکش کرده و داخل قابلمه بریزید و با حرارت ملایم به مدت 40 تا 45 دقیقه استراحت دهید. خواص والک, والک پلو تهرانی, طرز تهیه والک پلو طرز تهیه پلو با گوشت
سومین طرز تهیه پلو پلو در تهران در روش دوم پلو با گوشت درست می کنیم تا خواص برنج به خوبی حفظ شود. یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و روی آتش بگذارید تا بجوشد، رول های خرد شده را در قابلمه قرار دهید و بگذارید 5 دقیقه بجوشد تا نرم شود، دو برابر برنج آب اضافه کنید، کمی نمک و روغن اضافه کنید و اجازه دهید تا آب برنج را بجوشانید و بدون ریختن در قابلمه تبخیر کنید.با قاشق برنج را از اطراف قابلمه به سمت مرکز قابلمه حرکت دهید تا به شکل تپه درآید، رول ها را به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید و نیم ساعت صبر کنید تا برنج بجوشد. خواص والک, والک پلو تهرانی, طرز تهیه والک پلو طرز تهیه مجلسی ولک
مواد لازم برای تهیه ولک پیلو، اگر می خواهید ولک پیلو را با گوشت بخورید، می توانید با مقداری گوشت چرخ کرده، پیاز و ادویه کوفته های کوچک درست کنید و در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. بشقاب هنگام سرو و والک پیلو با گوشت ولک نیز در کرمانشاه و زنجان استفاده می شود. برای خوش طعم شدن این غذا می توانید بعد از آبکشی کمی سماق به آن اضافه کنید. والک را می توانید پس از خرد کردن یا سرخ کردن به مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید. طرز تهیه مرغ پلو، می توانید در حین آب پز کردن برنج، مرغ سرخ شده زعفرانی را داخل آن بریزید. یا هنگام سرو مرغ را به کنار پلو بکشید. هنگام کباب کردن سبزیجات می توانید پیاز خرد شده را به آنها اضافه کنید. دستور پخت والک پلو, والک پلو چیست, طریقه مصرف والک خواص والک یا سیر کوهی استفاده از سیر والک یا سیر کوهی برای تنگی نفس، آنفولانزا، سیاه سرفه، تصلب شرایین و گشاد شدن روده مفید است.میزان بالای منگنز موجود در والک از پیری زودرس موها جلوگیری می کند و موهای سفید را درمان می کند.والک به گشاد شدن عروق خونی و کاهش فشار خون کمک می کندسرشار از ویتامین C است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.خواص پیاز والاک شبیه سیر است و به تصفیه خون کمک می کند.برای کاهش قند خون و جلوگیری از فشار خون در افراد دیابتی مفید است.درمان سرگیجه ضد عفونی کننده و ضد التهاب کرم معده و روده درمان فراموشی و تقویت اعصاب درمان روماتیسم، سیاتیک و نقرس مقدار زیاد املاح موجود در والک خون را قلیایی می کند و اسیدیته آن را از بین می برد ولک ملین و خوش طعم است. .
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه چندین غذا با قارچ

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …