طرز تهیه چیکن پارمزان ایتالیایی

طرز تهیه مرغ پارمسان , دستور پخت چیکن پارمزان , چیکن پارمزان با پاستا طرز تهیه پارمزان مرغ خوشمزه ایتالیایی
پارمزان مرغ یا مرغ سوخاری پارمزان یکی از غذاهای خوشمزه ایتالیایی است که با ذائقه ایرانیان همخوانی دارد و شما می توانید به راحتی پارمزان مرغ را در منزل حتی بدون فر درست کنید. پارمزان مرغ چیست؟ پارمزان مرغ یکی از غذاهای خوشمزه ایتالیایی است که شاید به اندازه پاستا و پیتزا شناخته شده نباشد، اما آنقدر خوشمزه است که ارزش امتحان کردن را دارد. طرز تهیه مرغ سوخاری با پنیر پارمزان با ذائقه ایرانی بسیار سازگار است و حتما عاشق آن خواهید شد. دستور پخت پارمزان مرغ کمی زمان بر است و در دو مرحله درست می شود. در مرحله اول دستور پارمزان مرغ باید مرغ سوخاری درست کنید و در مرحله دوم با پنیر و سس گوجه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود. میزان سس و پنیر استفاده شده در تهیه مرغ سوخاری پارمزان بسیار خوش طعم است. تهیه پارمزان مرغ بسیار آسان است و فقط کمی صبر می خواهد.پارمزان مرغ مواد لازم برای 2 نفر زمان آماده سازی 15 دقیقه زمان پخت 30 دقیقه سینه مرغ 2 عدد کره 2 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 1 پیمانه سیر 2 حبه پیاز 1 پیمانه رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری تخم مرغ 2 پیمانه پنیر پارمزان رنده شده 1 عدد ریحان مقداری  چیکن پارمزان بدون فر , پاستا چیکن پارمزان , چیکن پارمزان طرز تهیه مرغ سوخاری پارمزان
در مرغ پارمزان فرترز طرز تهیه مرغ سوخاری پارمزان هر سینه مرغ را به صورت افقی نصف کنید تا چهار لایه نازک مرغ درست شود.آرد سوخاری و پنیر پارمزان رنده شده را با هم مخلوط کرده نمک و فلفل را اضافه کرده و تخم مرغ ها را در ظرف دیگری مخلوط کرده تا کاملا یکدست شوند. یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و کمی روغن به قطر برش های مرغ اضافه کنید. سینه مرغ را به تخم مرغ آغشته کنید و کمی تکان دهید تا تخم مرغ اضافی بیرون بیاید سپس آن را در مخلوط آرد و پنیر بغلتانید و با فشار دست مواد را به سطح مرغ بچسبانید و سپس دو طرف آن را سرخ کنید. روغن . سیر و نخود چرخ کرده را در تابه ای دیگر با کره تفت دهید، سپس رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب، ریحان خرد شده، نمک و فلفل را اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا سس غلیظ شود. برای تهیه مرغ پارمزان پخته، یک ظرف مخصوص فر بلند انتخاب کنید و سس را داخل ظرف بریزید و سینه های مرغ سرخ شده را روی سس قرار دهید. برای اینکه پارمزان مرغ پخته شده را غنی تر کنید، روی هر تکه مرغ یک قاشق غذاخوری سس بریزید و یک ورقه پنیر موزارلا بگذارید و در فر از قبل گرم شده با دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید تا پنیر آب شود. .پارمزان مرغ معمولا با پاستا سرو می شود، اما می توانید آن را به روش دیگری مانند نان، سیب زمینی سرخ کرده، پوره سیب زمینی یا سالاد سزار سرو کنید.طرز تهیه چیکن پارمزان ایتالیایی , آموزش چیکن پارمزان , مرغ سوخاری با پنیر پارمزان طرز تهیه مرغ سوخاری با پنیر پارمزان بدون فر،

طرز تهیه مرغ با پنیر پارمزان بدون فر،

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه به پلو غذای سنتی اصفهانی

مرغ با پودر پنیر پارمزان را باید در فر قرار دهید تا ترد شود، اما اگر فر ندارید. آخرین مرحله تهیه فرنی پارمزان مرغ را می توانید در تابه ای دربسته روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا پنیرها آب شوند، طرز تهیه پارمزان مرغ بدون فر هم به همان اندازه خوب است اما مرغ سرخ شده تردش را از دست می دهد. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کورن داگ

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …