خواص آلو

خواص آلو سیاه و سایر آلوها مشابه است.

خواص آلو

آلو کم و بیش در مناطق مختلف کاشته می شود که انواع مختلفی دارد مانند آلو بخارا، آلو زرد، آلو سیاه، آلو و … و در تهیه غذاهای مختلف مانند: مرغ، کوفته، خورش، سیب استفاده می شود. خورشت. ، اسفناج خورشتی و فسنجان استفاده می شود. همه انواع آلو دارای خواص تقریبا یکسانی هستند.

آلو انواع مختلفی دارد از جمله: آلو سیاه، آلو قرمز، آلو زرد، آلو، آلو بخارا، آلو طلایی، آلو جنگلی ترش، آلو قیسی، آلو، آلو کوهی. آلو، آلو برقی و غیره آنها تقریباً خواص مشابهی دارند، اما آلو زرد یا قطره طلایی ارزش دارویی بیشتری دارند.

آشنایی با خواص آلو :

طبیعت نوع شیرین آلو سرد و مرطوب و نوع خشک آن سردتر است. برگ های آن سرد و خشک است.

آب و فیبر فراوان آلو یکی از مهم ترین ویژگی های آن است. در تابستان به دلیل تعریق زیاد و از دست دادن آب بدن نیاز به مایعات بیشتری نسبت به قبل دارد و این میوه نیز مانند سایر میوه های تابستانی انتخاب خوبی است ارزش غذایی و کالری آلو قرمز 46 درصد در هر 100 گرم و کالری آلو زرد 267 کالری در هر 100 گرم است.

الو,آلو

از خواص آلو زرد می توان به کاهش فشار خون اشاره کرد.

آلو زرد حاوی ویتامین های A-B-B2-B6 PP-C و عناصری مانند کلسیم، فسفر، منیزیم، آهن، فلوئور و گوگرد است.

آلو زرد برای دفع سموم بدن، فشار خون بالا، چربی خون و دیابت توصیه می شود و بهتر است هر روز قبل از صبحانه مصرف شود.

آلو درد فصلی را تسکین می دهد و درد مفاصل را تسکین می دهد.

بیشتر بخوانید:  خرما اکسیر بازیافت انرژی و جوانی

آلو زرد فشار خون را کاهش می دهد.

برای درمان ضعف عمومی بدن مناسب است، بهتر است از آلو خیسانده صبح ناشتا استفاده شود.

به هضم غذا کمک می کند، یبوست را برطرف می کند و سلامت روده را بهبود می بخشد.

با داشتن ویتامین A بینایی، پوست و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

به دلیل وجود ویتامین C از عفونت های مجاری تنفسی جلوگیری می کند.

آلوی زرد نفخ آور، وبا، رفع تشنگی، دفع کننده بلغم و تب است.

برای درمان سردردهای گرم قبل از غذا آلو تازه یا خشک میل کنید.

آلو قرمز حاوی مقدار زیادی پتاسیم است که فشار خون را کنترل می کند و خطر سکته را کاهش می دهد.

آشنایی با خواص انواع آلو,فواید انواع آلو

کاهش خطر سکته مغزی یکی از خواص آلو قرمز و سایر آلوها است

آلو سیاه یا آلو بخارا حاوی ویتامین C است که می تواند به حفظ سلامت بافت های بدن و همچنین تقویت سیستم ایمنی کمک کند.مصرف روزانه مقدار کمی ویتامین C در فصل سرما برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا بسیار مفید است و همچنین برای افرادی که به طور مرتب از عفونت گوش رنج می برند ضروری است.

آلو برای حافظه مفید است، آیا می‌دانستید مصرف روزانه سه تا چهار عدد آلو خشک غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها می‌تواند با رادیکال‌های آزاد که به حافظه و مغز آسیب می‌رسانند مبارزه کند؟ بله، آلو این توانایی را دارد که رادیکال های آزاد مضر را از بین ببرد و حافظه شما را در حالت سالم نگه دارد.

آلو منبع خوبی از آهن (آهن گیاهی) است و برای پیشگیری از کم خونی بسیار مفید است. افراد کم خون صبح ها آلو مرطوب بخورند.

بیشتر بخوانید:  نكات پخت كباب ترش و کته کباب

مصرف آلو برای پیشگیری از پوکی استخوان مفید است. آلو سیاه استخوان های بدن را به خصوص در خانم ها ترمیم می کند.

کاهش وزن با آلو خشک و آلو بخارا منبع خوبی برای انرژی است، اما زمان زیادی برای هضم آنها نیاز است، بنابراین برای مدت طولانی احساس سیری می کنید. همچنین یک منبع ارگانیک از فیبر محلول است که به کاهش وزن کمک می کند یا از افزایش وزن جلوگیری می کند.

آلو سیاه برای افرادی که از خارش بدن مانند خارش پشت، زیر بغل، گردن و شانه رنج می برند موثر است.

فواید آلو,خواص آلو خاکی

فواید آلو مشابه است.

شناخته شده با آلو آسیاب شده:

آلو خاکی یکی از انواع آلو است که رنگ سبز خاکی دارد و بومی کالیفرنیا است. اگرچه پوست این آلو کدر و زشت به نظر می رسد، اما گوشت آن قرمز و روشن است و طعم شیرین و لذیذی دارد. به همین دلیل به آن آلو قرمز یا آلو قرمز نیز می گویند. آلو اغلب به صورت تازه استفاده می شود، اما می توان از آن به صورت خشک، ترشی، مربا، کمپوت، آلو و لواشک نیز استفاده کرد. همچنین می توان از آن به عنوان چاشنی انواع غذاهای ایرانی استفاده کرد و به انواع سالادها و دسرها اضافه کرد.

ارزش غذایی و خواص آلو خاکی:

آلو انواع مختلفی دارد و همه انواع از جمله آلو خاکی دارای ویتامین ها و مواد معدنی بسیار مفید با خواص شگفت انگیز است. ویتامین های A، C، K و مواد معدنی مختلف مانند فسفر، منگنز، منیزیم، پتاسیم، مس، روی، آهن و کلسیم خلاصه ای از مواد شگفت انگیز موجود در آلو هستند.

بیشتر بخوانید:  مواد غذایی حاوی پتاسیم

ترکیب این ویتامین ها و مواد معدنی باعث شده است که این میوه از فشار خون بالا، کنترل قند خون، پیشگیری از بیماری های گوارشی و کاهش چربی جلوگیری کند.همچنین در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و انواع سرطان موثر است.

آنتی اکسیدان موجود در این میوه نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن، مبارزه با تب و عفونت و درمان بیماری های مختلف دارد. همچنین فیبر موجود در آلو باکتری های مضر معده و روده را از بین می برد و نقش اساسی در کنترل قند خون، جلوگیری از یبوست و بهبود سیستم گوارش دارد. آلو سرشار از آهن و فسفر است، بنابراین کم خونی را از بین می برد و عملکرد مغز را تقویت می کند.

خواص الو,خواص آلو سیاه

یکی از فواید آلو این است که سرشار از آهن و فسفر است.

مضرات مصرف آلو :

خوردن زیاد آلو زرد برای طحال و دم ضرر دارد و دیابتی ها نباید زیاد از این میوه بخورند.

آلو خشک و آلو بخارا باعث سرطان می شود، غلظت بالای آکریل آمید موجود در آلو سرطان زا محسوب می شود، بنابراین باید از مصرف زیاد آن خودداری شود.

مصرف زیاد آلو زرد باعث تولید اسید اوریک، سنگ اگزالیک و نفخ می شود و افراد بد مزاج نمی توانند این میوه را مصرف کنند.

افرادی که از سنگ کلیه، ناراحتی طحال، مشکلات حاد گوارشی و روماتیسم رنج می برند باید در مصرف آلو احتیاط کنند.

افراد مبتلا به بیماری هایی مانند ناراحتی معده، چربی خون، روماتیسم، اسهال، کلسترول، نقرس، سکته، زخم اثنی عشر، آلبومینوری، تصلب شرایین و تصلب شرایین نباید از آلوئه ورا سوء استفاده کنند.

مطلب پیشنهادی

خواص ماست

از خواص ماست چه می دانید ؟ دوستی با خواص ماست: ماست 1 محصول لبنی هست …