طرز تهیه انواع مربای کامکوات

مربای کامکوات درسته, طرزدرست کردن مربای کامکوات, مربای کامکوات طرز تهیه طرز تهیه مربای کامکوات
مربای کامکوات یا پرتقال تزیینی یکی از مرباهای خوشمزه و گران قیمت است که عطر و طعم بسیار مطبوعی دارد و در این مطلب با طرز تهیه مربای کامکوات و تهیه این مربای پرخاصیت آشنا خواهید شد. در خانه جام جم کامکوات چیست مربا کامکوات چیست؟ کومکوات (به انگلیسی: Kumquat) با نام های نارنجی مینیاتوری یا نارنجی تزئینی نیز شناخته می شود. میوه ای از خانواده مرکبات است که بسیار شبیه به پرتقال است اما به اندازه خرما است. پوست کامکوات معمولا تلخی سایر مرکبات را ندارد پس می توانید کامکوات را با پوست بخورید و مربا را بدون اینکه تلخی آن از پوست خارج شود درست کنید.پوست کامکوات طعم بسیار خوبی به مربا می دهد اما در صورت تمایل مربای کامکوات را می توانید در نیمه آخر مرحله طعم دار کنید، یک قاشق غذاخوری پودر هل و نصف پیمانه گلاب به آن اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد. برای تهیه مربا می توانید به جای نصف آب در دستور غذا از آب پرتقال استفاده کنید. مربای کامکوات زیبا و شیک به نظر می رسد و تهیه آن بسیار ساده است، اما زمان می برد.مربای کامکوات مجلسیمواد لازم مربای کامکوات مجلسی  آب پنج لیوانشکر یک کیلوکامکوات  یک کیلو لیمو ترش تازه  یک عدد طرز درست کردن مربای کامکوات, مربای کامکوات, طرز تهیه مربای کامکوات طرز تهیه مربای کامکوات مجلسی
یا مربای کامکوات درستهمربای کامکوات مجلسی معمولا با کامکوات کامل درست میشودبرای تهیه مربای کامکوات، پس از شستن کامکوات ها، آن ها را با خلال دندان سوراخ کنید. این کار از جمع شدن کامکوات ها پس از پختن جلوگیری می کند. مقداری آب در قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد سپس کامکوات ها را اضافه کنید و 10 دقیقه بجوشانید سپس میوه ها را زیر آب سرد آبکشی کنید. این روش را 3 بار انجام دهید. آنقدر تکرار کنید تا کامکوات تلخ شود. میوه ها را به مدت 1 شب در آب سرد قرار دهید و چند بار آب آن را عوض کنید. قبل از تهیه مربا، کامکوات ها را آبکش کنید و صبر کنید تا آب اضافی آن گرفته شود، 5 لیوان آب در قابلمه بریزید و وقتی به نقطه جوش رسید، آبلیمو و شکر و سپس کامکوات ها را اضافه کنید و شعله را کم کنید و بگذارید. مربا حدود 2 ساعت بجوشد تا غلیظ شود. بعد از خاموش کردن حرارت، قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و بگذارید یک شب مربا بماند و سپس در ظرفی ریخته و در یخچال قرار دهید.مربای کامکوات حلقه ای: مواد لازم مربای کامکوات حلقه ای: کامکوات حلقه ای 3 پیمانه شکر، 8 پیمانه (2 کیلوگرم) آب، 6 پیمانه طرز درست کردن مربای کامکوات, مربای کامکوات, طرز تهیه مربای کامکوات, طرز تهیه مربای کامکوات حلقه ای

مربای کامکوات حلقه ای، درست کردن مربای کامکوات حلقه ای، آن را نمی گیرد. تلخی کامکواتبه همین دلیل مربا عطر و طعم بسیار قوی تری دارد پس از شستن کامکوات ها را حلقه ای برش زده و هسته آن را جدا کرده و در کیسه پارچه ای قرار دهید و با نخ ببندید.آب و کامکوات را در قابلمه بریزید و کیسه دانه ها را در آن قرار دهید. دانه های کامکوات حاوی پکتین است که می تواند حالت ژلاتینی به مربا بدهد و بعد از 8 ساعت که مربا ژلاتینی شد دانه ها را بردارید و قابلمه را روی آتش بگذارید و 20 دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید. شکر را اضافه کنید مربا را 30-45 دقیقه دیگر بجوشانید تا کف کند. بعد از سرد شدن، مربا را داخل شیشه بریزید طرز تهیه مربای کامکوات نصف شده برای تهیه مربای کامکوات نصف شده می توانید از دستور بالا استفاده کنید. کامکوات را به صورت طولی یا ضربدری برش بزنید و دانه ها را جدا کنید سپس تلخی آن را بگیرید و برای گرفتن تلخی کامکوات، کامکوات را به مدت 24-4 ساعت در آب سرد قرار دهید و چند بار آب آن را عوض کنید.مربای کامکوات به شکل گل: مواد لازم برای تزیین مربای کامکوات به شکل گل یا پرتقال، شکر یک کیلوگرم، یک کیلوگرم آب، یک لیوان پودر پروانه، 4 قاشق غذاخوری گلاب، نصف لیوان آبلیمو، نصف قاشق غذاخوری.   طرز تهیه مربای کامکوات به شکل گل, طرز تهیه مربای کامکوات به شکل گل, تهیه مربای کامکوات به شکل گل, 4 یا 6 یا 8 برش عمودی در کامکوات بدون برش کامل کامکوات انجام دهید.با نوک چاقو یا خلال دندان، دانه های کامکوات را بیرون بیاورید و با کمی آب جوش مخلوط کنید و روی آن را بپوشانید و برای اینکه تلخی کامکوات ها گرفته شود، می توانید آن ها را به مدت 24 ساعت در آب سرد خیس کنید یا در آب داغ خیس کنید. آب و بعد از 3 دقیقه جوشیدن با آب سرد بشویید. این کار را یک بار دیگر تکرار کنید حالا کامکوات ها را به مدت 10 ساعت در آب سرد بگذارید و چند بار آب آن را عوض کنید و آب و شکر را مخلوط کرده و هم بزنید تا شکر حل شود سپس روی آتش بگذارید. این کار از شکرک زدن مربا جلوگیری می کند، قابلمه را روی آتش می گذاریم، وقتی کمی داغ شد میوه ها را اضافه می کنیم و با حرارت ملایم به مدت 40 دقیقه می جوشانیم. لعاب به دست آمده از دانه ها را به همراه چوب دارچین و دانه هل داخل مربا بریزید و 5 دقیقه دیگر بجوشانید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید 2 ساعت بماند تا خنک شود، پس از خنک شدن یکی یکی کامکوات ها را بردارید و سر و ته میوه را بین انگشت اشاره و شست خود قرار دهید و فشار دهید تا بریدگی ایجاد شود. میوه ها برداشته می شوند، باز می شوند و شکل گل به خود می گیرند.کامکوات ها را یکی یکی به همین ترتیب در ظرف مربا بچینید تا شکل آنها خراب نشود و به آرامی شهد را روی آنها بریزید.  طرز تهیه مربای کامکوات خوشمزه نکاتی برای تهیه مربای کامکوات خوشمزه برای تهیه مربای لذیذ کامکوات می توانید با افزودن شکر به مربا، نرمی یا سفتی کامکوات ها را تغییر دهید. جوشاندن کامکوات در شربت از نرم شدن آن جلوگیری می کند، بنابراین اگر می خواهید مربای شما بافت نرم تری داشته باشد ابتدا کامکوات را به مدت 10 دقیقه بجوشانید سپس شکر را اضافه کنید. یا زمانی که لطافت کامکوات به دلخواه شما بود می توانید شکر اضافه کنید. شکر از نرم شدن کامکوات جلوگیری می کند، اگر می خواهید کامکوات شما سفت شود و از آن برای تزیین شیرینی، کیک، شیرینی و دسر یا همراه با چای استفاده کنید، همزمان با اضافه کردن کامکوات به آب، شکر نیز به آن اضافه کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ‏کمپوت آناناس

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …