طرز تهیه ترشی انبه

مواد لازم برای ترشی انبه, نحوه درست کردن ترشی انبه ترشی انبه، یکی از ترشی هایی که بعد از درست کردنش سریع سرو می شود اگر عاشق ترشی انبه هستید، وقت آن است که از خوردن آن لذت ببرید! در اینجا یک دستور ساده و سریع ترشی انبه داریم که با حداقل روغن درست می شود و می توانید آن را بعد از درست کردن میل کنید یا تا چهار روز در یخچال نگه دارید (به صورت نواری بریده شده) 2 پیمانه انغوزه، نصف قاشق چایخوری زردچوبه، 1 قاشق چایخوری دانه رازیانه تفت داده شده، 2 قاشق غذاخوری زیره برشته، 2 قاشق غذاخوری پودر چیلی، 2 قاشق غذاخوری نمک، 1 قاشق غذاخوری روغن خردل، 3 قاشق غذاخوری، طرز تهیه ترشی انبه: ابتدا انبه ها را با یک نمک خوب مخلوط کنید و بگذارید یک ساعت استراحت کند. . سپس آب انبه را جدا کرده و دور بیندازید. انبه، زنجبیل، زردچوبه، دانه رازیانه، زیره، پودر فلفل و روغن خردل را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. ترشی شما آماده است، می توانید بلافاصله سرو کنید یا در یخچال بگذارید و بعدا بخورید توجه: ترشی انبه فقط تا 4 روز در یخچال قابل نگهداری است. .
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی فلفل

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …