طرز تهیه مربای گل محمدی

روش پخت مربای گل محمدی گرفتن تلخی مربای گل محمدی,طرز تهیه مربا گل محمدی مربای گل محمدی یکی از خوشمزه ترین مرباهای بهار و تابستان است. خانم هایی که در خانه مربا درست می کنند ممکن است با این مشکل مواجه شوند که مربا تلخ می شود. مرباهای خوشمزه ای هستند که می توانید در خانه درست کنید. در این مطلب طرز تهیه مربای گل محمدی آموزش داده شده است. با ما بمان. گلهای آذربایجان (ارومیه و تبریز) و شهرهای اطراف اصلاً تلخ نیستند و نیازی به گرفتن تلخی آنها نیست. اما گل های مناطق کاشان تلخ است و تلخی آن را باید از بین برد. برای به دست آوردن تلخی مربا، گلبرگ ها را بجوشانید و زیر آب سرد آبکش کنید. این کار را دو بار انجام دهید تا تلخی آن از بین برود. آنها باید گرفته شوند.مواد لازم برای تهیه مربا از مربا: 500 کیلوگرم مربا از گل تازه، 1 کیلوگرم آب، 2.5 لیوان آبلیمو یا آبلیمو، در صورت تمایل به مقدار لازم، طرز تهیه مربا از مربای تازه: ابتدا گل ها را پر کنید. مربا را با آب سرد بشویید و در آبکش بریزید و روی پارچه پهن کنید تا کاملا خشک شوندسپس شکر و آب را مخلوط کرده و 20 دقیقه صبر کنید و هر از چند گاهی هم بزنید تا شکر در آب حل شود و سپس روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا بجوشد و کمی غلیظ شود. آب لیمو را اضافه کنید و بلافاصله گل ها را اضافه کنید و حرارت را کم کنید. گل ها را با کفگیر فشار دهید تا کاملاً در شربت غوطه ور شوند و حدود 8 تا 10 دقیقه بجوشانند. در صورت تمایل می توانید مقدار کمی پودر هل اضافه کنید. اجازه دهید شربت غلیظ شود. گاهی دیواره های قابلمه را با قلم مو مرطوب کنید تا دیواره های قابلمه شکرک نزند. بعد از غلیظ شدن مربا، یک قابلمه بزرگتر را آب کنید و یخ را داخل آن بریزید تا آب سرد شود، سپس مربای داغ را داخل آن بریزید. وقتی یخ سرد شد آب را ذوب کرده و آب را گرم کردند سپس یخ را در قابلمه می ریزند تا مربا خنک شود. این ضربه ای که به مربا می زنید باعث می شود مربا زودتر سرد شود و رنگ بیشتری به آن می دهد، وقتی مربا گرم است رنگ آن کمرنگ است اما وقتی گلبرگ ها به هم برخورد می کنند رنگارنگ تر می شوند و شربت سفید می ماند و گل ها خوش رنگ تر می شوند. و نیازی به رنگ خوراکی نیست.پس از سرد شدن مرباها، آنها را در شیشه های تمیز و خشک بریزید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.در این روش می توانید از گل های تازه استفاده کنید و آنها را خشک نکنید. رنگ شربت گل محمدی به زیبایی رنگ شربت با گل های تازه نیست. مربای گل محمدی خشک مربای گل محمدی,طرز تهیه مربای گل محمدی طرز تهیه مربای گل محمدی خشک

مواد لازم برای مربای گل محمدی خشک شده: خشک گل محمدی نصف پیمانه شکر ۱ لیوان آب لیمو ۱ پیمانه زعفران در صورت تمایل به مقدار لازم طرز تهیه مربای گل محمدی: برای تهیه مربای گل محمدی: گلاب از روش فوق استفاده کنید. برای به دست آوردن تلخی شربت گل محمدی، آب و شکر را در قابلمه بریزید و گل ها و زعفران را به آن اضافه کنید، وقتی جوش آمد و گل ها نرم شدند، در قابلمه را بگذارید و نیم ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا گلها عطر خود را آزاد می کنند اگر مقدار مربا زیاد بود کمی آبلیمو اضافه کنید تا شکرک نزند. بعد از سرد شدن مربا آن را در ظرفی بریزید. نکاتی برای تهیه مربای گل محمدی: • استفاده از بخار آب باعث تیره شدن رنگ صورتی گل ها می شود. • برای پخت مربای گل محمدی نباید آب آن مانند سایر مرباها غلیظ باشد. برای اینکه خیلی نازک باشد باید کمی شلتر از سایر مرباها باشد.اگر غلیظ باشد بعد از چند روز شکرک می زند و اگر نازک باشد مربا را کپک می زند. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای خرما

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …